"Benim değer verdiğim kadarsın gözümde. Eğer değer vermezsen benden de değer vermemi bekleyemezsin. Kimse benden daha değerli değil ve kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal olamaz." Ben aynen bunu söylerdim 😏 Ya siz?
Kendini vazgeçilmez sanan insanlara ne söylemek isterdiniz?
Bir şey söyleme gereği duymuyorum. Kendini vazgeçilmez sanan birisi, benim söyleyeceklerimi dinleyip kendini vazgeçilmez sanmaktan vazgeçer mi? Sanmıyorum. Öyle ise ne ben çenemi yorayım, ne de o beni yorsun.
Bu biraz kisiye bagli. Insanlar iliskilerinde bazi kisilerin one. cikan ozelliklerinden oturu hemen dusuyor. Yalama yawsama vs pohpohluyorlar. Sonrada kendini vazgeceilmez saniyor diye bu seferde sitem. ediyorlar karsi tarafa. Oysaki o kendini vazgecilmez sananlarda. illaki boş ver yemistir mazisinde.. yani onun sana olan tutumu senin ona yaklasimindan ibaret. Bu yuzxen kaldirdiginiz gotun pilotu siz oldugunu gosterin ona kaldirdiginiz gibi indirin o gotu. Ben insanlara cevap yetistirmenin aslinda daha da aci cekisen kisiler oldugunu dusunurum. Boyle hi durum ile karsilasirsam eger. Yani baktim ki verdigin ilgi karsidakinin gotunu kaldiriyor. Direk yolu veririm gor bak nasil pesinde itt oluyo hiesindan. Ama unutma ondan sonraki cabasi sadece hirsindan intikam icin. Elde edip yol verecektir. Bu yuzden zirvede birakan olmalisin 👍
Bir zerrenin zerresinin zerresi olmadığın şu kainatta kendini pek bir şey sanma, nefes aldığında varsın veremediğinde yoksun. Çok kasma kardeşş der geçerdim :D