Bunları kim böyle fazla şımarttı bilmiyorum boş ego yuvaları
Şımarık
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende bizzat bu kusaktanim ve evet tam olarak hepsi öyle belki bende oyleyimdir diğerlerine bok atıp kendimi üstün görmek gibi olmasın ama kızların erkeklerden erkeklerin kızlardan beklentileri artık kafa yedirtir derecesinden boklasmaya başladı. Mesela kızlar hayatındaki erkeğin dehşet zengin olmasını istiyor artık ilk kriter karakteri değil mal varlığı. En kötü bir evi bir arabası 100 k maaşı olsun kafasindalar pardon da altından mi sizin kuku? ya da erkekler yok sarışın olsun 158 boyu olsun 36,5 ayakları olsun mavi gözlü beyaz tenli büyük kalça kalın bacak olsun göğüsleri de kocaman olsun ama beli de incecik olsun. Abi siz kafayı mı yediniz ya bu talepler ne gençler her iki taraf için de soruyorum sizce de boku çıkmadı mı? Kızlarda boy erkeklerde özel organ renginin bile kriter olması çok büyük bir toplum çürümesine işaret abi huyu suyu düzgün olmadıktan sonra boyu uzun olsun ya da ne bilim çok zengin ve yakışıklı olsun ben napiyim ki karakter olmadıktan sonra onun bu kriterlerini? Ve bu saydıklarım sıkıntılar digerlerine göre daha hiçbir şey bu tarz şeyler acaba herkesin içinde vardı da birden mi ortaya çıktı yoksa kızlar fakir kız zengin erkek klişesi türk dizileri izlemekten erkekler de p*rno izlemekten mi çıtayı yükseltti anlayamadım. Allah ıslah etsin valla ne diyim
bir z kuşağı olark söylyorum evet çok ama çok şımarıklar özellikle kızlarında kaynağı erkeklerden gelen boş bir özgüven var ve böyle bir kuşakta olmaktan da böyle bir devire denk gelmekten de nefret ediyorum. kalbim hiç bu devre denk değil. ben çok eski kafalıyım keşke öncelerden doğsaydım...:(
Bir de Z kuşağı çıkardılar ya. Eğer ortaya farklılaştırıcı kavramlar koyarsanız insanları ayrılıklara sürüklersiniz. Eğer bir şeyi bir şeyden ayırmak bölmek istersen onda ayırmak için gerekli olan farklılıkları ararsın, sonrada ayırırsın o farklılıklara göre.
Z kuşağı Y kuşağı dır, Türkü , Kürdü, Çerkesi, felan diye ortamda farklılıklardan bahsedileceğine ortak noktalardan, bağlayan , birlikteliği aynı ağacın dalı olduğumuzu ortaya koyan benzerliklerden bahsetmek lazım.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?