Tavır ve trip. Birinde içinden gelmeyen davranışları sergilersin, samimiyetsizliktir. Diğerinde ise bilinç vardır. Bu sefer içinden gelmeyen sıcak bir davranıştır. Tavır sorun çözer, trip ise soruna sorun kadar. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
Trip atmam naz yapabilirim ama küçük miktarda.. Bana trip atılmasından da haz etmem.. Kavga da edilecekse edilir mesele kapanır bana çocukça geliyor bu durumlar, koskoca insanlarız ya.. Tabi ki iletişim problemi.. Trip atan kişi bişey demeden kıçını dönüyor, bu sefer diğer kişi ne oluyor ya moduna giriyor.. Keyifli günler..
İletişim problemi değil aslında, tabii normal bir tripten bahsediyorum. Yerli yersiz, saçma sapan şeylere atılanlar değil. Onları zaten kimse çekmesin de, ufak tefek olanları tatlı oluyor bence.🙄👉👈
Trip başka tavır başka bana göre. Bazı insanlar bunun ayarını çok fazla kaçırıyor o zaman iletişim problemi oluyor gerçekten. Tavır yaparsın ama çok fazla uzatmadan bir çözüme ulaşmak gerekiyor.
Yapısal bir sıkıntı gibi görünüyor. Gerçek sorun neyse onu söylemek varken, kişiyi kendinden uzaklaştırma hamlesi gibi bir şey bu. Karşınızda naZ çekecek biri yoksa herşeyi berbat edecek bir durum
Bak şu detay güzsl olmuş. Belki kişinin içinden yapası gelmiyordur. Hayır, trip atmak nedir ya? Bir şeyi istemiyoruz diye trip atmalar. Bak şu cümleleri yazarken bile sinir oldum. Trip atacağınız yere insan gibi iletişim kurun. Bunlar ne anlar iletişimden? Mesela birisine kızıyorum. Ne bu trip diye sormalar. Düşün sinirlenmek bile trip olmuş. Abicim atmayın trip, ya daha nelere trip atanları gördüm ya. Yemin ediyorum şu tripçileri elime verseler de gebertsem ya. Boş boş, mal mal tripler ya.
Hiç bişey demeden trip atanlar var ya bide neye kızdığı belli değil. Valla ben söylerim neye kızdığımı hayatta tutamam içimde. Yapacaksam tavır söyledikten sonra yaparım.😬🤦♀️
Vardi biri Trip atan Erkek 🤦🏻♀️ vallah soğurum net gelemem böyle şeylere kiskaniyor naz yapiyor trip atiyor soruyorum neyin var trip atiyor vallah cekilmez sorduğumdada birseyim yok diyor yazmiyor trip atiyor bana diyor kiskanc birisin diye ne alaka diyorum? Insan sevdigine kiskanirda bunaltmayacak kadar trip atmak nedir ya hele bi Erkek kendimi bi kiz olarak unutmustum ayrildigimda yeni hatirladim kendime geldim hayat varmis dedim artik Boğa Erkekler benden uzak dursun
Evet bence öyledir. Olayı az çok kestiriyorsak ya da biliyorsak neden trip atıyoruz bazen bende bunu sorgularım açıkçası. Daha öncede demiştim Türk kadınlığının 10/9 u trip atmaktır. Erkeklerde de ara ara yapanları gördüm bence çok komik ama dur bakalım düzelcez inşallah ya. :D
Anlamadan, dinlemeden canın istediği gibi konuşunca bazen öyle bir popo olursun ki ağzını açamazsın. Fakat gurur ya geri adım da atmaz ilişkiyi hiç edersin. Şakayla karışık sırf goy goy olsun diye yapılabilir ama iş ciddiyete bindimi söyleyeyim büyük sıçarsınız. He, tam tersi de olabilir ama bence hiç bulaşmayın bu işlere. Sonra bir kere ağzını yandı mı yoğurdu üfleyerek yersiniz. Mesela ben.