Sizin için nedir ilk kural?

İlk etapta baktığımda merhametli dürüst ve saygılı olmalı..
Sadece bana karşı değil bir başkasına karşı saygısızlığını görürsem veya başkalarına karşı çokca yalan söylediğine şahit olursam benim yanımda bulunamaz.
İkinci etapta ikiyüzlü olmamalı ve şıp samimilikten uzak durmalı yani birisiyle iki günde can ciğer olanları gerçekci bulmuyorum böyle kişilere bana hiç samimi gelmiyorlar çünkü..
Üçüncü etapta mıy mıy mıy yavaş insanlar bi söylediğini ilk seferde anlamayanlar tekrar tekrar laf anlatmayı sevmiyorum. Alıngan ve tripli olmasını da sevmiyorum öyle her şeye çıt kırıldım yok alındım yok gücendim tarzı insanlarda bana itici geliyor benimle arkadaş, eş, dost veya sevgili olan biriisi beni tanımalı neyi ne için söylediğimi az çok bilmeli veya tahmin etmeli söylediğim her şeye kırıldım gücendim yok bilmem ne dememeli böyle kişilerle de hiç uğraşamam..
Son etapta da lafi balerin gibii dolandıralanları açık sözlü olmayanları hiç sevmiyorum bir şeyi soyleyeceksen iyi veya kötü açıkça kendini ifade etmeli.
İnsanlara yaranmak için şekilden şekle girmemeli..
Kısaca böyle diyorum yani😅🤷🏻♀️🧚♀️
Çok nadir insan benle geçinebilir ama aslında kolaydir. Bir insan benimle geçinmek istiyorsa çok planlı ve düzenli olmalı, hayattan ne beklediğini ve ne istediğini tam olarak kafasında oturtmalı ve aynı zamanda şeffaf olmalıdır.
İçten, samimi olmalı, olmadığı biri gibi davranmamalı ve üslubuna dikkat etmeli.
Farklı bir şeyler sezdiğim an zaten buz gibi soğuyorum ben, hiç kimseye kötü niyetle yaklaşmıyorsam, kimse de bana öyle yaklaşmasın.
Cevap
22Cevap
Bana nasıl davranılırsa ben de öyle yaklaşırım. O yüzden kendisine yapılmasını istemediği bir davranışı bana da sergilemeyen, haddini aşmayan ve saygılı herkesle iyi anlaşabilirim.
Zaten uyuşması zor biri değilim saygısızlık olmadığı sürece ortamlara uyum sağlarım çoğu zaman.
Nefes alması? ggkg öte yandan samimi yaklaşması kafi açıkçası. Ama insanları hor gören bi tip olduğunu anlarsam yallah benden uzağa moduna girerim. 😂 Ters ters de konuşabilirim emin olamadım
Hor gören hor görülür 😄
Şu an nefes alıp veriyorum bı fark oldu mu dkfk
oha şu an daha iyi geçinebiliyoruzzzz
Her zaman olduğu gibiiii
Çok samimi yaklaşıyorum ama tık yok
Enerjisi yüksek olması. Mıy mıylık sevmem hiç atik olacak hemen.
Benimle iyi geçinmenin ilk kuralı saygı saygı saygı.
Ne kadar eğlence ve şakadan anlayan biri olsam da fazla lakayık ve sulu davranışlardan hoşlanmam.
Görünmez bir mesafem her zaman olur bu da gördüğüm saygı durumuna göre azalır ya da çoğalır.
#Cassie
"Beni bana bırakın." dediğimde sorgulamaksızın sözümü dinlemeleri. Üzerime gelmemeleri. Benimle inatlaşılması ve ısrarcı olunması en sevdiğim şeylerin başında geliyor. Bu konuda anlayış gösterirlerse benimle iyi geçinebilirler.
Benimle en cok ilgilenmeli beni en cok sevmeli en en enn ben olmaliyim yoksam gecimsiz huysuz olurum ,🙄
Best of röya
Senle iyi geçiniyoruz. Saygı benim için önemli. En azından bir hal hatır, teşekkür, kusura bakma yeterli başlangıç için.
Bana mı bu anlamadım 😄
Yok :D senle iyiyiz ya sen bilirsin manasında. Devamı soruya cevap
Ha okeydir 😄
Herkes istediğiyle istediği gibi geçinsin ya da geçinemesin, Allah yalnızlığımı benden almasın. Benim kuralım herkese aynıdır: Bana uzak olsun iki dünyası cennet olsun; tek umudum yalnızlık bende daim kalsın...
Yalan söylememeli, yani küçükte olsa büyükte olsa yalan söylenilmesini hiç sevmem. Benimle arkadaş olacak kişi, bana karşı her zaman dürüst olmalı. Egoist ve şımarık da olmamalı. Öyle insanlarla da hiç geçinemiyorum.
sakin olmalı agresif insanlardan hiç ama hiç hoşlanmam
Ben elendim
Bence benimle ve ya insanlarla farketmez iyi geçinmenin en temel kuralı kimseyle en doğal halini görecek kadar samimi olmamaktır.
Birisi benimle iyi geçinmek istiyorsa her zaman saygılı olması lazım saygıyı her zaman koruması lazım bana huzursuzluk vermeyecek
Kırmızı çizgilerimde dolaşmamalı ve dürüst olmalı
Dürüstlük ağırdır kral herkes taşıyamaz 💪
İki yüzlü olmaması...
Çok vaaar
Amiin diyelim ramazan yüzü suyu hürmetine
Herkes benimle iyi gecinebilir, haddini aşmasın yeter.
Saygılı ve dürüst olmak tamamen. İnsanların karakteri her ne olursa olsun, bana yalın yaklaşıyorlarsa ve saygılı bir şekilde davranıyorlarsa benimle iyi geçirirler. Aksi halde işleri zor.
Esnek, fedakar, çıkarsız olup sinir ve öfkeden arınmış olmak.
Samimi olmak ve dürüst olmak. Her şey bundan geçiyor.
Anlayışlı olsun beni her konuda anlayıp desteklesin yeter
Kural 1 her zaman haklıyım
Kural 2 haksız olduğum zaman 1. Kural geçerli
Beni istemediğim hiç bir şeye zorlamaması, baskı sevmiyorum. Samimiyet , kibir ve egodan uzak olmalı
Cahil değilse her türlü geçinirim ben onunla. İlk kuralım; cahil olmayacak, üslup nedir bilecek
Yalan olmamalı en ufak yalanında kaç yıl tanırsam tanıyım silerim
Birincisi insan olması ikincisi beyni olması üçüncüsü akp’li olmaması
Sana katiliyirum nankörlük huy gibi can cikar o cikmaz o yuzden nankörler uzak olsun insandan.
Benim icin olmazsa olmaz saygi ve sadakat bu ikisi sevgiyi besler.
Aşırı derecede egoistimdir, dünyanın benim etrafımda döndüğünü ve benim hayatın merkez noktası olduğumu kabullenmesi gerekir.
Buna karşı çıkanlarla anlaşamıyorum, doğrusu anlaşma gereği duymuyorum.
Saygı ve sevgi sınırları bağını koruyan herkesle yürüyecek bir yolum vardır. Tanıdıkça severler sağ olsunlar aksini görmedim daha ama önceliğim kesinlikle saygı ve sınırların bilinmesidir.
Dürüstlük güvene bilmem gerek. Güven problemim var. Kolay güvenemiyorum. O yüzden az insan o kadar huzur.
iyimser olması. ne olursa olsun şikayet etmeyen, olaylara pozitif bakabilen ve hayattan keyif almasını bilen biri baldan tatlıdır.
Sahte olmaması. Zaten insanların samimiyetine zor inanan biriyim, en ufak samimiyetsiz bir davranış sezeyim anında mesafe koyarım.
Kırmızı çizgilerin aşılmaması gerektiğinin bilimcinde olmasıdır..
Sözün kendisine geçmesini beklememek yani karşı tarafın susmasını beklememek. Onu dinleyebilmek
Samimi olmayı her şeyden öne koymalı. Öfkesi de istekleri de ilgisi de ciddi ve samimi olmalı.
Güvenilir ve eğlenceli biri olursan çok iyi anlaşırız
Yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapmasın ve sözünün eri olsun mümkünse
Beynini kullanabiliyor olmalı, kafasının içindekini süs olsun diye taşımamalı.
Zeki olmalı, değer katmalı, öğrenmeye ve öğretmeye hevesli olmalı..
Herkesle samimi olmasın, sevmediğim tipteki insanlardan uzak dursun yeterli
Hep tutarlı olması. Yoksa dengem bozulur. Asabım bozulur. Bu defa kavga çıkar :D
Çok konuşup, soğutmamak ve özelime girmeye çalışmamak.
Saygılı ve samimi olsun gerisi ben de... 😀
Direksiyonu bana versin diyon yani
Saygılı , güler yüzlü, esprili olursa iyi olur, cimri olmasın, kavgacı olmasın, nankör olmasın, merhametli olsun, Allah korkusu olsun, sicili temiz olsun, adam olsun. Çokmu şey istedim ne 🤔😆
İci dışı bir olması lazım karşımda başka arkamda başka mesajlarda başka olmayacak oyle özü gibi davranacak yapmacık olmayacak.
Samimi olması yanar döner olmaması
Vefa da vefaa
Kasten zorlamadıkça benimle herkes iyi geçinir.
Patavatsız biri olmasın
İkiyüzlü birisi olmasın isterim.
Saygılı olmalı
Her sağlıklı ilişkinin arkasında saygı vardır, doğru.
Edepli ve saygılı olmak.
Saygı ve had aşmamak🌼☺️
akrepler benle geçiniyor
Verdiğim ilgi kadar ilgi göremiyorsam bitmiştir
bagirmadan konusmak ve yalan soylememek
Sorgulamazsa iyi geçiniriz
Dürüst olmalı ve saygılı
Ön yargı ve genelleme yapmamak
@Ben_arıza ne konuda 😂
@Ben_arıza teşekkür ediyorum , sen de çok iyisin 😇
Genelde herkesle iyi geçiririm.
Libidosu çok yüksek olması