Soruma Hoş Geldiniz,
Çok bir şeye gerek yok. Elinden geleni üstüne düşeni yapması her türlü yeterlidir. Fazlasında zaten gözüm yok ve hiç olmadı! 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Çok bir şeye gerek yok. Elinden geleni üstüne düşeni yapması her türlü yeterlidir. Fazlasında zaten gözüm yok ve hiç olmadı! 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Bunun için gerçek aşk ve saygı gerekiyor bir de kafa dengi olacaklar yoksa o iş olmaz. yani zıt karakterler hep birbirini çeker derler ama ilgisi yok o diziler de geçerli sadece bunların dışında tavsiyem ise Sağlıklı bir ilişki için iletişim önemlidir. Açık ve dürüst iletişim, duyguları ve düşünceleri paylaşmak, anlaşmazlıkları çözmek ve partnerinizle daha iyi bağlantı kurmak için gereklidir. Kendi sınırlarınızı belirleyin ve partnerinizin sınırlarına da saygı gösterin. Kişisel alanınıza önem vermek, sağlıklı bir ilişki için önemlidir. İyi bir sevgili olmak, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve uyum gerektirir. Partnerinizi olduğu gibi kabul etmek, onu desteklemek ve onunla birlikte büyümek, sağlıklı ve mutlu bir ilişki için önemlidir.
Çıkarsız temizce sevmek bence daha sonra saygı güven anlayış dürüstlük gelir ama şimdi bunları bulmak zor adam ya cinsellik çıkarı için konuşuyor kadında para için bunlar dışında daha önemli şeyler var ama anlamıyor kimse bu gidişle de anlamayacaklar.
Müthiş yazmışsın emeğine sağlık çok hoş olmuş 🌸
maalesef öyle ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir.
İyiler de var yok denecek kadar az da olsa var mesele denk gelmek
Ben nice kıza cinsellik yüzünden yol verdim ya da ben dokunmadım diye bana yol verdiler 😅
Canları cehenneme 😅
Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor hemen hemen her şey hayırlısı
Rica ederim
EyvAllah
Cevap
7Cevap
Saygılı ve dürüst olmak.
Önemli de 😅 ondan önce çok şey var bence 😅
Say say bitmez kısa ve öz işte..
Bana ne bana ne 😅
https://m.youtube.com/watch?v=OL9SO0byhLY
İstemiyorum 😅
Yalan söylememektir yani karşıdaki bana dese seni asla bırakmam topuklarıı k*çıma vura vura kaçarım giderim bu en büyük yalandır böyle diyenler hep bırakmıştır bir diğeride saygıdır saygı olmazsa olmaz çiftler birbirine saygı göstermeliler cömert olmalılar birbirine karşı ve en önemlisi karşı taraf bana 1 adım atarsa bende 1 adım atarım yok öyle 3 kuruşa beş köfte söyleyeceklerim bunlar
Evet dürüstlük önemli 😅 yalançıları sevmem ama güzel yalanları severim 😅çok iyisin aşkım süpersin bebeğim beni bitiriyorsun filan 😅gaz vermek için 😂
Mesela yemek hoş olmamış ama yine de ellerine sağlık güzel olmuş yarimmmm gibi 😅
Bak ona hayatta yani o asla gitmem hep yanında olurum diyenler ilk gidenlerdir 😅
Bence şart sevgi saygı 😅 cömertliğe de her türlü 😅 kesinlikle katılıyorum bire bir birdir bir 😅
Çok güzel yazmışsın 😅
Dürüstlük bence. Karşılıklı dürüst bir ilişki her sorunun da üstesinden gelir.
Dürüstlük benim için de önemli de düşünsene odun ama dürüst ot gibi bir sevgili ama dürüst hiçbir şey yapmıyor yapmaya gelmiyor ama dürüst 😅eee yemişim dürüstlüğü djdjd
Öyle biriyle zaten sevgili olmam ki😅 kişiliği karakteri iyi düşünceli mantıklı eğlenceli biri olucak ki sevgili moduna geçicez 😄
Dimi yani benim detayda yazdığım elinden geleni üstüne düşeni yapmalı her türlü 😅 türlü türlü 😅
Evet evet 😅 Eğlenmemiz lazım çılgınlar gibiiii
İyi bir sevgili olmanın ilk kuralı, karşındaki kişiye saygı göstermek ve onu anlamaktır. Empati yapmak, destek olmak ve iletişimde açık olmak da önemlidir. Sevgili olmak, karşılıklı anlayış ve sevgi üzerine kurulmalıdır.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Herkes üstüne düşeni yapsın. Sadık olsun, dürüst, ilgili, anlayışlı, düşünceli olsun. Yıkıcı değil yapıcı olsun. Bunları yapmak zor olmamalı.
Bence de herkes üstüne düşeni yapmalı 😅
Çok güzel düşünüyorsun hepsini istiyorum benim için hiç zor değil ya senin için 😅
Zor değil tabiki😄
Ne güzel 😅 Sevindim 😅 ya çoğu yoruma geri dönüş yapmadın şimdiye kadar yapmıyorsun 😅 Bozuluyorum bozuluyorum 😅
Peki sence bu saydıkların olan bir erkeği bulmak kolay mı 😅
Bazen gözümden kaçıyor ya😅 böyle erkekler elbette vardır. Her erkek sadakatsiz, yalancı, düşüncesiz kısaca karaktersiz değil. Biraz şans ve doğru seçimlerle iyi insanlara denk geliceğimizi düşünüyorum
Hımm 😅 Gıcık diyecektim ama diyemiyorum ne olur ne olmaz 😅Yeni tanışıyoruz sayılır 😅Evet var tabi ki ama yok denecek kadar da az yani 😅ve kızlar da aynı şekilde 😅
Çok hoş düşünüyorsun bence de olur yani 😅
Her türlü 😅
Gönlünce olsun 😅 Musmutlu günler dilerim ve serin 😅
Teşekkürler, sana daa😄
Teşekkürler de son soruma da misafir olsana 😅 misafir ol gel bana emojiler atayım sana yorumlar yapayım filan 😅
Bakarız 😄 belki gelirim sonra
Hıh 😅Olurrr GörüşürüzZzzZzzzzzz😅 Sağlıcakla hoşça Allah'a emanet
Sen de hıh😅
EyvAllah 🌹
Seni sana özel hissettirmeli, onunla iken eğlenebilmelisin. Uyum olmalı. Uyuşma yoksa boşa kürek çekmek olur.
Evet evet kesinlikle katılıyorum çok güzel 😅Al benden de o kadar müthişsin 😅 Yakışırrr
Mertlik bence 😀Daha da siralardim da ilk kural demişsin 😀
Yakışır bence de çok önemli bu mertlik 😅çok pis mertim ben bilirsin dimi 😂
Adin da Mert zaten sjhgj 😂
Cömert derler bana 😅😂Mertlik içime kanıma işlemiş 😂😂
Tamam çok övdün kendini 😂
Öyle değilmiyim sanki bilmiyorsun 🤣😅olanı anlatmak övmek mıdır hocam 😅
Dürüst olmak , şeffaf olmak ve saygılı olmaktan geçer
Güzelmiş 😅Ama bence değil zaten sevgilimiz yahu onlar olmalı tabi ya sonra 😅
Karakterli, durust, sadık gerisi gelir 🤣
EIG seçilecek gibi cevap
Saygılı, anlayışlı olmak
Hımm 😅 Anlayış bence de çok önemli kanka 😅 öküz ile yapamam yani desem de belli de olmaz 😅
Yaparsın sen 😂😂
Evet yaparım valla 😂benden her şey beklenir sjsjsjs
Dürüst ve sadık olmak
Sadakat bence yetmez😅Ot gibi durup sadık olmak önlemsiz 😅
Tabi orası da var yalnızca birbirimize karşı şey olmalı 😅 işveli cilveli her türlüsü makbuldür türlü türlü karışık mix 😅
EyvAllah kanka 😅
Her zaman sadakat onemlidir
Sonra saygi ve tabiki güven birde anlayisli olmak
dürüstlük, uyum ve anlasmak
Uyum ve anlaşmak katılıyorum 😅
Erkeğine hizmet edecek.
Sadık olsun aga yani
Her türlü babbba 😅
Aynen öyle agaaa
Hihi 😅başka yok mu Eeee😅 nasıl geçti dışarı çıkmıştın en son 😅
Dışarı çıktım ama çıkmaz olaydım rezil oldum ya köpek peşledi
Heheeh 😅Peşledi derken nasıl yani 😅 anlamadım o ne demek 😅köpek mı kovaladı ısırdı filan 😅
Kovaladı demek😂 köpek beni kovaladı ama nasıl kaçıyorum varya görmen lazım
Heheeh 😅 Bende çok kaçtım bilirim hele motora çok saldırıyorlar 😅eskiden bir köpek kovalıyordu kaçıyordum nefesim bitti yoruldum döndüm küfür filan ettim 😅ben köpeği kovaladim o benden kaçtı sonra geri döndüm o beni kovalamaya başladı 🤣çok komikti 😅
Artık kaçmıyorrum üstüne gidiyorum köpeklerin😅
İki üç gün önce üç köpek önüme çıktı sinirli sinirli 😅pis pis bir baktım geri çekildiler 😅beni görenler de güldü 😅🤣😅
Bir tanesini sopa ile kovaladim kaçtı 😅 siparişe gittiğim yerler aynı genelde 😅yolda tanıdık birini gördüm sopa ile kovaladığım köpek önüme çıktı ama bu sefer kask vardı 😅kaskı çıkardım köpek korkup kaçtı arkadaş ile güldük 😅🤣tersim pistir yani 🤣😅 işittin belki 😅
https://m.youtube.com/watch?v=QiDdu6yeBOM
bir hayal ediyorum gerçekten komik🤣🤣 ama varya çok korktum az kalsın kalp krizinden ölüyodum🤧
Komik ya 😅🤣bir gün de motorla giderken bir anda çıkınca akşam üstü iki arkadaş hav hav yaptılar korktuk panik olduk 🤣😅indim köpeği kovaladim 😅🤣 aslında blöf yapıyorum korkuyorum da 🤣😅onlar kaçarsa kovaliyorum kaçmazlarsa ben kaçarım 😅🤣😅😅😅
Allah korusun su iç iyi gelir 🌸
Ay valla Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin ölüm gibi valla zaten korkuyorum ne güzel havalı havalı yürüyodum köpek çıkınca hava felan kalmadı
Bende bende panik de var bende panik atak mı bilmiyorum ama ses duyunca birden aniden irkiliyorum Allah Allah diye 😅🤣
Hehehe 😅🤣benim motorumun lastiğinde de var hava hava her yerde 🤣😅hiç sevmem havalı insanları 😅🤣ama aşkıma kompresör olurum ben 🤣😅
Kompresör ne demek ki?
Ne zaman bende diğerleri gibi havalı yürümeye başlasam o zaman başıma bişey geliyo acaba neden
Kompresör hani benzinliklerde varya içinde hava vardır bisiklet motosiklet araba lastiklerine hava basan şey içinde hava olan şey şişirir 😅
Heheh 😅🤣
Sen kendini neden kompresöre benzetiyosun başka bişey mi kalmadı😅
Ne bileyim hava dedin ya oradan geldi aklıma 😅🤣ben aşkımı her türlü havalandırırım her şey olurum uçarım uçururum 🤣😅
Tam sana yazıyordum matematik PDF çıktı sınava girip geldim 😅
m.youtube.com/watch
45. Saniye de ben 😅
Sınava girmişsin Allah kolaylık versin yaw bide ben nasıl uyuduğumu bilmiyorum telefonla oynuyodum gözüme bir kapattım baktım sabah olmuş 😅 sabah sabah keloğlan izlemedimde demem artık😌
Sağolasın bir tane sınavım kaldı 😅
Cümlemize kolaylık versin Rabbim 😅
Uyuya kalmak güzeldir hoş oluyor daha güzel alıyorsun uykunu 😅uyuya kalmayı çok seviyorum 🤣dizi film izlerken filan
Severim Keloğlan filmlerini 🤣 uçururum diyince aklıma o geldi 🤣😅uçururum sjsjjd
Günaydın günaydın ssjsjjsdj
İki saaten beri ders yazısı yazıyorum parmaklarım koptu ölücem şimdi
Saat 9 da başladım öğle ezanı okuyo ve ben hala yazı yazıyorum 😫😫
Hımm telefonda seviyorum ama normalde yazmayı sevmem 😅Rabbim güç kuvvet kolaylık versin 😅 MaşaAllah yeni soru sordum oraya da beklerim 😅
Allah razı olsun 🤧Boş zaman bulabilirsem soruna gelirim 🥲
Olurrrr 😅 Cümlemizden görüşmek üzere hoşçakal o zaman 😅 Başarılar diliyorum
Eyvallah eyvallah sanada hoşçakal😊👋👋
🌸😅🌸
Saygı
Olur 😅
Sadık olmak.
Olur 😅 Olabilir
İyi bir insan olmak.
Haklısınız komutanım katılıyorum her türlü 😅
İyi akşamlar dilerim 🫡
Sana da hayırlı akşamlar.