İyi bir sevgilide olması gereken ilk özellik nedir? Sizin için en önemlisi hangisidir?

İyi bir sevgilide olması gereken ilk özellik nedir? Sizin için en önemlisi hangisidir?
Anlayışlı olmak sadakatli olmak kişiyi anlayabilmek aynı Pencereden bakabilmek çok önemli sağlıklı bir iletişim kurabilmek o iletişimin iletişimde kalmaması hayata geçirilmesi konuşmalar ve eylemlerin birbiriyle uyumlu olması gerekiyor Bunlar çok önemli kavramlar diğerleri zaten bir şekilde tolere edilir bir şekilde düzene bindirilir.
Ben hiç bilmem öyle şeyler dünya kötüsüyümdür en kötüsü😄
Saygı ….
Saygısızlara gelsin 😇
İyi bir sevgili olmanın ilk kuralı, karşındaki kişiyi anlamaya ve duygularını önemsemeye özen göstermektir. Empati yapabilmek ve saygılı olmak ilişkideki en temel unsurlardan biridir. İyi bir sevgilide olması gereken ilk özellikse güvenilir olmaktır. Güven, sağlam bir ilişkinin temelidir ve iyi bir sevgili olmak için güvenilir olmak çok önemlidir. Benim için en önemlisi ise iletişimdir. Açık iletişim, sorunları çözmek, duyguları paylaşmak ve birbirinizi daha iyi anlamak için çok önemlidir. İyi iletişim, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Unutma, iletişimin gücü her zaman yanında! 🗝️💬
Cevap
6Cevap
Saygılı olmak baş kural gerisi bir şekilde güvenle samimiyetle geliyor
İlk kuralı iyi günde kötü günde sadık kalmaktır.
İmzamı atarım altına.
Her seye tartismamak ve birbirini dinlemek. Duzgun bir iletisim derim.
Kesinlikle temel öğe bu
Hep 1 tane özellik isteniyor ya benim bir sürü var ağlayacağım 😂 tamam ilk olarak sadakat derim sonra saygı, sevgi, ilgi vs. gelir.
Çok var da bir tanesini yaziyorum merak etmek ilgilenmek
Saygı. Net. Tek bir şey söylemem gerekse bunu söylerim.
Sevgili değilde eş olsaydı ilgi ve dürüstlük
Saygılı ilgili merhametli olmak
Anlayışlı ve ilgili biri olmak.
Kesinlikle😇
Sevgili olmak 🤣🤣
Mantıklı 😂😂
Biliyorum hahaha
Nefes alması😅
Nefesi kimin kollarında aldığı da önemli 😂
Ne kadar insancıl bir kız 😂
Benim gibi deli dolu olmali ayak uydurmali bana
Delilik iyidir canlı tutar 😇
Evli kocasını aldatan karılar iyi bilir bu işi, mesala senin takip ettiklerinden birisi, sitete el atmadığı erkek kalmadı.
Yalan cı sahtekarın önde gideni. Onunla konuşan erkekler de zaten tam kardeşim
Zaten tam irispi evladı
Saygılı ve güven verici biri olmak
Nude atmak
Allahım öldüm gülmekten 😂
tutkulu olmak
Paralı olmak
Sadakat güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?