''Kafayı düzelttim..''
#heartoffire

Çoğunluğun aksine mutluluğuma göre yaşarım. Ne kalbime, ne aklıma, ne de çıkarlarıma göre yaşarım. Aklımı dinlesem arada takılabiliyor. Kalbimi dinlesem bazen tekliyor. Çıkarımı dinlesem -ki Allah korusun- menfaatlerim için kendimi kaybederim. Bu yüzden mutluluğumu baz alıp kendimi buluyorum. Her olayda nasıl mutlu olacağımı, nasıl hissedeceğimi ve benliğime ne katacağına bakarım. Bu yüzden de mutluluğuma göre ☾
Yeri geliyor kalbime göre, yeri geliyor kafama göre yaşıyorum.
Kalbinle yaşamaya başladığın şeyler anlamını yitirip, heyecanını kaybediyorsa yormuyorum kendimi.
Anlamaya çalışarak, vaktimi harcayarak devam etmiyorum.
Baktım işler içinden çıkılmıyacak bir hal alıyor, kafama göre yaşamaya başlıyorum.
Geri adım atıyorum.
O saatten sonra sadece canım isterse adım atıyorum.
Yani sadece öylesine..
Kafama göre yaşıyorum sadece aşık olunca kalbim devreye giriyor ve her yerimi ele geçiriyor daha doğrusu yönetimin başına geçiyor, o yüzden aşktan da kaçıyorum
Kendi çizgilerin, kendi kurallarım var!!! Yerine göre Su gibi olurum , her kaba sığar uyum saglarım fakat bu benim sevdiğim anlamına gelmez, kurallarım ve çizgimden ödün vermem bu yüzden hiç bir kurala uymam .. Kafama göre... ✌
Cevap
12Cevap
Değişiyor bu bazen kafama göre, bazende kalbime göre...✌
İkisini de yapıyorum ben. Bazen kafama göre bazen de kalbime göre hareket ederim
Beynime göre yaşıyorum mantığa göre
Merhabalar,
Kalp, duygu sevgi, unicornlar.
Bunlar benim için aynıdır
Aklım ve kafama göre yaşarım.
Keyifli günler dilerim.
Kafam der slaklık yap
Kalbim der akıllı ol
Ben yapar slaklık
Kafama göre yaşamak isterdim ama kalbim ağır basıyor
Kafama göre ooo kafama göree
Kalbime göre yaşıyorum.. ⚡
Zihinim nasıl istiyorsa öyle yaşarım
Kafa nereye biz oraya
kafama göre tabi ki kalp hata yaptırır.
Aklım ve mantığım beni nereye sürüklerse..
Kafama göre
mantık
Kafa
Kafama göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?