Çoğu kişi mantığım der, kalbini dinlediği için utanç duyar ama gelin gelelim genelde mantığını devreye koyan iradesi yüksek kişiler kalbini es geçer..
Peki ya siz? Sebep? Mutlu musunuz?
Çoğu kişi mantığım der, kalbini dinlediği için utanç duyar ama gelin gelelim genelde mantığını devreye koyan iradesi yüksek kişiler kalbini es geçer..
Peki ya siz? Sebep? Mutlu musunuz?
Normalde pragmatik bir insandım ve mantığımla hareket ederdim, bir olay yaşadım kalbimi kullandım yine pişman oldum. O yüzden bundan sonra pragmatik ve mantıktan devam.
Mantığım.
Kalp hep iyiye yorar yapmaz etmez iyidir odur budur der ama sonunda yine söyledikleri ile kalır ama mantık devreye girince iyisini kötüsünü düşünür, bir çok yönden tartar hesaplar ilerde mutsuz olsxsgina şimdi mutsuz ol der ve en iyisini seçer önüne sunar.
Ama bizler mutsuz olmayı istemediğimiz için kalbimiz ile hareket ettiğimiz sürece eskisinden daha mutsuz olacağımızı unutuyoruz.
En zoru da insanın bunu kendisine yapması.
Teşekkür ederim ✨🌸
Teşekkürler efendim ✨😌
Kalbim "beyinsiz "bir şey pek dinlemiyorum o yüzden bazen düşünüyorum bu kadar aptal kalbin bende ne işi var hiç yaksiyor mu kınıyorum))
Yüreğim desem çok abes olur mu bilmem ama yüreğimi dinlerim..
Cevap
18Cevap
İkisi ortak ilerler tartışma yapmazlar
İkisini dinler ona göre karar veririm. Ama mantığım bir tık önde olur her zaman.
Kalbim hep bir yere kadar yanımda oldu.
Bir yerden sonrada insan kendini düşünmeli.
Herkes değerli madem.
Ben niye kendimi degersizlestireyim.
Kendime neden haksızlık ediyim.
mantigimi secerim ne kadar mutsuz olsamda çünkü eğer kalbimi secersem daha fazla kirilicam, uzulucem o yüzden buna gerek yok.
Mantıklı biri diğilim ama kalbim sadece kan pompalar sgjdjdl
Bir şeyler hissetmenizi ve arada kalmanızı kıskanıyorum..
Kalbimi ve yanilmadida beni... mantik cünkü illa iyi niyetle olmamiyor
Yerine ve duruma göre değişir birini söylemek anlamsız olur
İnsan duygusal karar verir daha sonra akılcı düşünür ikisinin uyumlu olması sizi çok daha iyi kararlara götürür
Mantigim, kalp herzaman acı cektirecek duygusal seyler yasatir
Kalbim yeterince yorgun mantığım devrede
Kalbim bazen mantıksız davranıyor. Mantık diyorum.
Kalp ağırlıklı olabiliyor maalesef
Kalbim yüreğim kazanır
Bu saatten sonra sadece mantigim
Her daim ikisi kol kola yürür
Duruma göre değişir..
Savaşmayın sevişin diyorum hep
Mantık bir adım önde
Şu ara mantık
Ikisi çelişkiye girer ve sonunda ben kazanrm😂
Mantığım
Kalp
Kalp