Şöyle düşünün: Sizin bir işiniz var. Sorumluluğunuz var. Sizin sorumluluğunuz olmayan bir meseleye dahil olsanız ve o işin sorumluluğunu da kendinize yük etseniz, bunun altında ezilmez misiniz?
Ama sizin amiriniz sizi bu sorumluluktan korumak için, sizi kendi işinize yönelmenizi söylüyor ve o sorumluluğu kendi üstleniyor..
Bundan kırılır mısınız yoksa sizi koruduğu ve üstünüzden yükü aldığı için teşekkür mü edersiniz?
Ben ne dediğini anlıyorum zaten 🤗 Onu kendi verdiği Sevgi ile besleyin diyorum bazen güzel sözler söyleyin onu sevdiğini söyleyin görün bakın nasıl mutlu oluyorsunuz 😁🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kalbime karşı her zaman güzel ve nazik biriyim.. kendimi çok seviyorum çünkü.. iyi ki de varım.. olmasam olmazdı.. canım kendim.. :)
Genelde onu dinlemem. Bu yüzden kimse ona zarar da veremiyor. Kan pompalayıp dursun, işini yapsın..
#Vesselam
Bazen onuda besle bu kin niye 🤨
Kin olur mu? Onun iyiliği için bunu yapıyorum.
İşini yapsın 🙄
Kan pompalasın 🙄
Bunlara ben bile kırıldım 😁
Şöyle düşünün: Sizin bir işiniz var. Sorumluluğunuz var. Sizin sorumluluğunuz olmayan bir meseleye dahil olsanız ve o işin sorumluluğunu da kendinize yük etseniz, bunun altında ezilmez misiniz?
Ama sizin amiriniz sizi bu sorumluluktan korumak için, sizi kendi işinize yönelmenizi söylüyor ve o sorumluluğu kendi üstleniyor..
Bundan kırılır mısınız yoksa sizi koruduğu ve üstünüzden yükü aldığı için teşekkür mü edersiniz?
Ben ne dediğini anlıyorum zaten 🤗
Onu kendi verdiği Sevgi ile besleyin diyorum bazen güzel sözler söyleyin onu sevdiğini söyleyin görün bakın nasıl mutlu oluyorsunuz 😁🤗
Merhametli , iyi niyetli , beklentisiz, saygılı , vicdanlı.
Gayet güzel nazik birisiyim onu ben kırmıyorum ama yaptığım hatalar neticesinde başkaları gelip kırabiliyor.
İzin verme 🤨
Bundan sonra daha dikkatli davranıyorum :)
İyi yaparsın 😁
Söküp atmak gibi bir imkanımın olmasını çok isterdim.
Yapma baksana bu kadar kötü olmana rağmen o hala yerinde duruyor bi şans ver o güzel masum kalbine 🤗😊
Ben kendime değer veririm hep
Senin gibi olamadık bi türlü gıcık 😂
😁
Tipe bak 😂
Fazla merhametli
Aklına eseni yapmasına izin veriyorum.
acimasiz