Abi sen çok başka dünyada yaşıyosun ben senin sorulara çok denk geliyorum genellemeye aykırı sorular soruyosun cevabı net belli sorular soruyosun yaşın olmuş 40 burdan sana ekmek çıkmaz inan bak dürüstce söylüyorum bunu dost acı söyler çok itici bir profilin var yani biri gelip bi görüşlerine sorularına baktığında emin ol geri adım atar kullanıcı adın zaten fail yani bide sarı renk koymuşsun hiç güven vermiyosun
Bak fasulye kardeşim. Inan bana kızlar kızlar için giyinip süsleniyor. Biz detayci değiliz sonuç odaklıyız. O kadar süsü kıyafeti bütün olarak görürüz ve beğeniriz. Ama bir kadın yanindan geçen bir kadının röntgenini öyle çeker ki aklın durur.
Tespitlerine kısmen katılıyorum ama katılmadığım konu kadınlarda derinlik, kültür , zeka, hitap ve çok yönlü yani aklını kullanarak , zeki, düşünceleri ile etkiliyen kadınlar ; fiziksel güzelliklerine göre daha etkileyici olabileni ile karşılaşabilmek en önemlisi. En ufak şeyden etkilenenlerle uzun erimli ilişki olmaz. Herkesin ilişkiden ne bekledigidir.
@fairtail bir şey diyim eğer kultür zeka hitap cok yonlülüğe ic güzelliğe bakiyor olsaydınız benim gibi kızları da isteyen olurdu ama maalesef böyle bir sey yok erkekler görüntü nasılsa ona yaklaşıyor sonra dediğin seylere bakıyorlar dediklerini de güzeller arasindan seciyorsunuz belki sen boyle degilsindir ama coğu erkek böyle
@Molniya hanımefendi yorumlarınız için teşekkürler. Uzun yıllar benim istediğim standartlarda bir kişiyi yillar sonra buldum. Beni tanımadığıniz için genelleme lütfen yapmayınız. Herkes aynı degildir. Şunu da söylemeliyim aldatilma başımdan geçti. O zaman bu bakış açısı ile kadınların hepsi aldatır demek doğru olur mu?
@fairtail evet biliyorum zaten dedim ki herkes boyle değil ama çoğu böyle bizim aramızda da var şerefsizler bu doğru ama erkeklerin çoğu badboy oluyor yani bazıları da badboyluğu çok havalı bir şey olarak görüyor ama oyle değil gerçekten
kadınlar güçlü erkek istiyor. çünkü doğalarında mücadele etmek yoktur. güçlü bir erkek bulup onun gücünden faydalanmak mücadele etmekten daha kolay gelir. ve çoğunluğu da bunu inkar eder. yok efenim güçlü erkek istemiyormuş. yar. mı istemiyorsunuz, hepiniz istiyorsunuz. bir eşek bulsam da semer vursam diye pusuya yatmışsınız.