Kadınlara köle olmak isteyen bir erkeğin temelinde, çocukluğunda veya geçmişte yaşadığı bir travma ile alakalı olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gecmis falan bos bizzat bundan zevk alanlar var. Kimisinin kadinsizliktan boyle bir yola basvurdugu da olabilir fakat buna zevk almayan katlanamaz hele de sadece cinsellikten ibaret oldugunu dusunenler
Ben de temel sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Normal bir psikoloji değil.
Sahibelerin psikolojisini normal buluyorsnuz da köleleri neden bozuk buluyorsunuz?
Sahibeler ile ilgili yorum yapmadım farkındaysan ama genel olarak bakacak olursak sahibelerin birçoğu para için bu işi yapıyor. Tabi ki bunu yaşam tarzı haline getirip severek yapanlar da vardır. Severek yapanların para beklentisi olmadığını düşünüyorum zaten. Bundan ayırt edebiliriz.
Bir sahibenin psikolojisine gelirsek de sadist olması normal bir psikoloji değil.
Merak edip bunu deneyenler de var.
Yani genel olarak bir kölenin istediğini yaşaması için her şeyi yapabilcegini bildigi için sahip ve sahibeler bu işi parayla yapıyor. Dediğim gibi genel olarak, üzerinize alınmayın severek yapıyor olabilirsiniz. @_xAleyna_x
Hem psikolojileri normalin dışına itiyorsun hem de böyle bir soruya görüş paylaşmışsın. Bu tarz sorulara görüş paylaşan biri ya bu işlerin içindedir ya geçmişte içinde olmuştur ya da sempati duyuyordur. Başka seçenek olamaz. Sen bunlardan hangisisin? Bağının bir şekilde bulunduğu bdsm içeriklerini yaşayanları psikolojisi bozuk ilan edemezsin. İlla toplumun her eleştirdiği şeyde bozukluk aramaya gerek yok. Belki de bu sefer bozukluk toplumdadır? Şunu da belirtiyim severek yıllarca sahibelik yaptım yaşantımın bir parçası haline geldi
Sadece bu soruya görüş paylaşmamdan bu işlerin içinde olup olmadığımı, önceden içinde olduğumu veya sempati duyduğumu anlayamazsın. Üstüne de başka seçenek olamaz diyorsun demek ki hakkımda bilgin var. Soruna da cevap vermek zorunda değilim. Özelimi burda açamam.
Psikolojisi bozuk ilan etmiyorum. Fikrimi söylüyorum bu şekilde düşündüğümü söylüyorum.
Fikirlerim de bana özgü toplumun her dediğine ayak uydurup topluma uygun düşünmem.
@_xAleyna_x
Görüş paylaşan diğer kişiler değil de neden ben?
Bu soruyu sorduğuna göre cevabını da biliyor olmalısın
Kim veriyor benim hakkımda bilgiler böyle bir şeye hakkı olmadığı halde?
@_xAleyna_x
Gelip burda benim özel hayatımla ilgili varsayımlarda bulunamazsın.
Bir derdin varsa özelde konuş.
@_xAleyna_x kölen olmak isterim
@oguzhandxg bunun için neler verirdin?
Bu çocuğun ciddi oldugunu dusunmuyosun umarım görüşlerine baksana bi kız bulmak icin gelmiş bu siteye @_xAleyna_x
@_xAleyna_x herşeyimle kendimi verirdim ona ait olmayı sadece onun emirleri zevkleri için herşeyi yaparım
@_xAleyna_x köleniz olmak istiyorum
@oguzhandxg sıraya gir
@Tanzanit ondan köle olmaz diyorsan gel seni kölem yapıyım
@_xAleyna_x çok mu düşünmen gerekti bunu demek için ahahshhs kölelerin kölesisin. Kölen yap belki altına alır seni bir gün.
Gururuna yediremediğin için umursamıyormuş gibi yapıyorsun ama yorumların hiç de öyle demiyor canım belli ki bu lafları söylemeyi de altta kala kala öğrenmişsin. Vah vah daha ufacık yaşta daracık kafada biriyken, yıllarca senin gibilere itlik yaptıran dişli bir sahibeyi karşına almak istemezsin!
Yorumuma görüş atan sendin en başta belli ki benle bir derdin var ya da sana dert olmuşum. Derdinin ne olduğunu açıkça söyleyebilme cesaretini de henüz göstermedin. Bu cesaretsizliğinin yanında bir de kalkıp kendini çok dişli bir "sahibe" sanman birbiriyle çelişiyor. Bir de sanrınla laf soktuğunu sanman son derece gülünç. @_xAleyna_x
Senin gibi her erkeği kendine köle edinmeye çalışan birine bu lafları söylemek altta kala kala öğrendiğim manasına gelmiyor. Bakış açın buysa demek ki sen de "çok dişli bir sahibe" tarafından köle edinilmişsin.
@_xAleyna_x giriyim sahibem nasıl isterseniz
Ben mesela güçsüz olduğum için istiyorum yanımda güçlü birini
Hayır abazalıklarından kaynaklı
Olabilir