Aşk İlişkileri Kadınlar neden bizi köle gibi kullanıyo? emre190505 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kadınlar kendilerini hatasız masum olarak görmeye devam etsin Kadınlar neden bizi köle gibi kullanıyo? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl eşşek olana semer vuran çok olur 0 1 Yorumla emre190505 1 yıl O yüz den eşşek olmamak lazım kadının kölesi olmamak gerekir Yorumla
Halil_demirr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Kalbimiz temiz dayıoğlu 0 17 Yorumla emre190505 1 yıl He valla aga ya kadın milleti işte Yorumla Halil_demirr 1 yıl Saldım artık, günü bitirmenin peşindeyim Yorumla emre190505 1 yıl Saten evlenmek sevgili yapmak çok saçma Yorumla Halil_demirr 1 yıl Kız çocuğu hayalim vardı. Sağolsun aldı benden onu bir önemi yok yani artık Yorumla emre190505 1 yıl Mahalesef abi aman ya evlenirsin sonra olmadık yerde boşanır hayatını mahveder hiç gereği yok Yorumla Halil_demirr 1 yıl İlişkiler o kadar saçma sapan bir hal almış ki birini yeniden tanıyıp sevmenin bir anlamı yok Yorumla emre190505 1 yıl Aynen valla abi güvenemiyosun şimdi. Kızlar. Gizliden gizliye aldatıyor ayakta uyutuyor anlayamıyosun valla Yorumla Halil_demirr 1 yıl Erkeklerde öyle kardeşim benim, karaktersiz insanı alışkanlıklarından alıkoyamazsın Yorumla emre190505 1 yıl Ben şimdi cinsiyetçi yaklaştım ama bir bakıma doğru kadın da aldatır erkek de öyle bir gıcık kapmışım ki bunu farkedemedim kendi cinsimi savunuyom Yorumla Halil_demirr 1 yıl Sal gitsin Yorumla Halil_demirr 1 yıl Yudumla biranı, yak sigaranı, yakala en sevdiğin şarkının nakaratını Yorumla emre190505 1 yıl Müzik dinleyince depresyona giriyom be aga ya zaten hayat o kadar zor. Ki hem zihinsel engelliyim ve çok dışlanıyom😕çok zor be abi hayat Yorumla Halil_demirr 1 yıl Seni dışlayanların anasını avradını s*keyim kardeşim onlar utansın sen iyi olmaya bak Yorumla emre190505 1 yıl Takip ediliyoru abi cansın valla Yorumla Halil_demirr 1 yıl Eyv kardeşim sende öylesin Yorumla emre190505 1 yıl Abi istesem cinsiyetçilik yapmam ama evlenirim diye cıvırım diye kendimi eğitiyorum😁 Yorumla Halil_demirr 1 yıl En iyisini yapıyorsun Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sormayın efendim 0 3 Yorumla emre190505 1 yıl Sordum bile Yorumla Klozet_ 1 yıl Tercih meselesi işte bir şey diyemeyiz ki Yorumla emre190505 1 yıl Evlenmemek en mantıklısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eşşek olana semer vuran çok olur
O yüz den eşşek olmamak lazım kadının kölesi olmamak gerekir
Kalbimiz temiz dayıoğlu
He valla aga ya kadın milleti işte
Saldım artık, günü bitirmenin peşindeyim
Saten evlenmek sevgili yapmak çok saçma
Kız çocuğu hayalim vardı. Sağolsun aldı benden onu bir önemi yok yani artık
Mahalesef abi aman ya evlenirsin sonra olmadık yerde boşanır hayatını mahveder hiç gereği yok
İlişkiler o kadar saçma sapan bir hal almış ki birini yeniden tanıyıp sevmenin bir anlamı yok
Aynen valla abi güvenemiyosun şimdi. Kızlar. Gizliden gizliye aldatıyor ayakta uyutuyor anlayamıyosun valla
Erkeklerde öyle kardeşim benim, karaktersiz insanı alışkanlıklarından alıkoyamazsın
Ben şimdi cinsiyetçi yaklaştım ama bir bakıma doğru kadın da aldatır erkek de öyle bir gıcık kapmışım ki bunu farkedemedim kendi cinsimi savunuyom
Sal gitsin
Yudumla biranı, yak sigaranı, yakala en sevdiğin şarkının nakaratını
Müzik dinleyince depresyona giriyom be aga ya zaten hayat o kadar zor. Ki hem zihinsel engelliyim ve çok dışlanıyom😕çok zor be abi hayat
Seni dışlayanların anasını avradını s*keyim kardeşim onlar utansın sen iyi olmaya bak
Takip ediliyoru abi cansın valla
Eyv kardeşim sende öylesin
Abi istesem cinsiyetçilik yapmam ama evlenirim diye cıvırım diye kendimi eğitiyorum😁
En iyisini yapıyorsun
Sormayın efendim
Sordum bile
Tercih meselesi işte bir şey diyemeyiz ki
Evlenmemek en mantıklısı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!