Kendinize verdiğiniz değer, başka insanların size davranışını etkiliyor. Siz nekadar değer veriyorsunuz kendinize? Mesela neleri hakkettiğinizi düşünüyorsunuz?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Kendimi değerli buluyorum. Çünkü bana verilen veya verilmeyen değerler benim bendeki değerime etki etmiyor. Karışımda olanın bana sunduğu veya sunmadığı değeri aynen ona yansıtıyorum, çünkü herkes kendisine gösterilmesini istediği değeri bana sunar.
Benim Kendime Vermiş Olduğum Değer Kül Tablası İle Ölçülebilir..
Nitekim Annem Öyle Yapıyor, " Ah Oğlum Ah " Diyor Bana.. " Ah Oğlum Ah " Diyor Ama, Bu Cümleye Gerekli Anlamları Sığdırabiliyorum Ben, Bu Cümlenin Altında Neler Yatıyor Biliyorum Ben, Bi Annem Biliyor Zaten, Bir de Ben..
Le Trio Joubran Dinleyip, Örneğin Masâna Gibi, Tek Bir Kelime Dahi Barındırmayan Enstrümental Müziklerin Bana Yaşattıklarını İse Bir Tek Ben Biliyorum..
Bir de Sözler Var Tabi, " Hasretin Yangınında Cism'u Canım Kalmadı ! " Diyen Ahmed Efe'nin Muhatabı Sadece Kulaklarım Değil, Ya da Mekanı Sadece Ruhum Değil, Mesela Aynı Zamanda Karşımda ki Duvar, Orada Canlanıyor Ruhuma İşlemekten Aciz Olanlar, Ve O Duvar Alıyor Ruhumun Alamadığı Öğütleri..
Of ki Ne Of ! Ne Çok Şey Var Yazacak, Ne Çok Şey Var Alakalı Ve Alakasız.. İnsanları Bilemiyorum, Lakin Ben Kendime Verdiğim Değerin Seviyesine Hükmedemiyorum..