Kişilik & Karakter Kendinizi değerli buluyor musunuz? Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Etrafınızda size değer veren insanlar var mı 🦋 benim yok ama sizin görüşlerinizi merak ettim. Güncellemeler+1 yıl 💫❄️ Kendinizi değerli buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet kendimi değerli buluyorum her zaman ama yine de kendimi değersiz hissediyorum çünkü sevgi hissetmiyorum hiç 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabi ki çok değerliyim. Ve değer veren gerçekten çok insan var hayatımda, sanırım şanslıyım bu konuda. 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet kendimi değerli buluyorum ama etrafımda değer veren biri yok genelde çıkarcı herkes ve ona göre yaklaşıyor kfsdj 1 0 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayir, kendimde degerli buldugum birsey yok 1 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Olsun veya olmasın ben en değerliyim 1 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sanırım yapayalnızım 1 1 Yorumla Aafro-dit +1 yıl Bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet kendimi değerli buluyorum her zaman ama yine de kendimi değersiz hissediyorum çünkü sevgi hissetmiyorum hiç
Tabi ki çok değerliyim. Ve değer veren gerçekten çok insan var hayatımda, sanırım şanslıyım bu konuda.
Evet kendimi değerli buluyorum ama etrafımda değer veren biri yok genelde çıkarcı herkes ve ona göre yaklaşıyor kfsdj
Evet değerliyim.
Hayir, kendimde degerli buldugum birsey yok
Değerliyim elbette...
Olsun veya olmasın ben en değerliyim
Sanırım yapayalnızım
Bende
Var tabi benim değer verdiğim az ama
Evet
Elbette
Hayır :))
Hayır yok..