Zaman geçtikçe bir şeyler değişiyor. Yaşanmışlıklardır bunu en çok tetikleyen. Eskiden sevdiğimiz şeyleri şu an sevmeyebiliriz. Yeni özellikler kazanır ve bazen kaybederiz.
Peki sizi değiştiren özellikler nelerdi? Zaman için de neler kazandınız?
Gereksiz olan ve hak etmeyen hiç kimse için kılımı kıpırdatmıyorum artık. Önceden hep bir çaba içerisine giriyordum, kendimi açıklamaya çalışıyordum falan. Şu an zerre ihtiyaç duymuyorum böyle şeylere, bu umursamazlığı kazanabildim sonunda.
Umursamazlık. Zaman geçtikçe insanlara laf anlatma, kendini açıklama, kırmama adına verilen çabaların boşa olduğunu görüyorsun ve çok güzel bi şekilde umursamaz biri olabiliyorsun.
Oldu.. Eskiden insanlarla sohbet muhabbet çevirmeye bayılan biriydim. Şu an ise gereksiz diyaloglara girmiyorum, herkele samimi olma çabalarım sona ermiş durumda. Kimse için kendimi değiştirmiyorum, hep bir başkalarına yaranmaya çalışma havalarında değilim. İnsanların gerçek yüzünü gördükten sonra kimseye kolay kolay güvenip de sır falan paylaşmıyorum. Kısacası sosyallikten epey uzağım, gerektiği kadar iletişim kuruyorum. Her şeyin fazlası zarar sonuçta...