Güncellemeler
+1 yıl
Ulan yufka gibi yüreğimiz vardı kıymalı börek yaptılar be
İnsan yaşadığı şeylerden sonra vazgeçiyor, sevgisi ve duyguları köreliyor, ümidini yitiriyor, beklentisi sıfıra iniyor, umursamaz olmaya başlıyor ve Kılıçdaroğlu'nun aday olma ihtimalini düşününce de bunalıma giriyor 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zamanla değiştim
umursamaz oluyor kısmına katılıyorum eskiden terk edildiğim zaman çok üzülürdüm şimdi öylece bakıyorum arkalarından
Bence sen aşık olmamışsın aşık olsan duramazdın
oldum tam 2 sene önce ilk sevgilimdi hatta o gittikten sonra ben tam 1 yıl kendime gelemedim her gün ağlardım geceleri kalbim sıkışır uyuyamazdım onun yüzüne panik atak hastası oldum hastanelere taşındım mide problemlerim oldu ondan sonra kimsenin yokluğu koymadı bana evet üzülüyorum ama mantığım devreye giriyor artık ilk sevgilimden sonra kimse için o kadar acı çekmedim insan bi kere o acıyı yaşayınca bidaha o kadar acı çekmiyorsun
Haa bak şimdi kral sen şimdi öyle bir yazdın ki tokat gibi oldu he. Aynı şeyleri ben 6 yıl önce yaşadım kız beni aldattı 2 sene önce falan da başkasıyla evlendi ondan önce de biri vardı o da evlendi de bu sonuncusu fena koydu bana ama hastanelik olmadım şükür. Şimdilerde hiç isteğim yok güvenim yok hevesim yok uğraşamam deyip işime gücüme bakıyorum. Bence en iyisi bu.
bak ben ilişki içerisinde umursamaz değilim yanlış anlaşılmasın ama diyelim ki bitti yani artık gözyaşı akmıyor tükendi sadece içerleniyorum sitem ediyorum isyan ediyorum hep mi beni bulur diyorum bi taneside düzgün olsun diyorum hep aynı mı olur diye üzülüyorum ama kişi için ağlamıyorum acı çekmiyorum öyle evet kafama takıyorum içim içimi yiyor özlüyorum ama kendimi harap etmiyorum sadece bomboş bakınıyorum etrafa yoruluyorsun artık uğraşmak istemiyorsan iyi biri olsaydı gitmezdi kalırdı diyorum
eskiden olsa salya sümük ağlardım yatak döşek yatardım ama şimdi öyle değilim napim yani olsaydı olurdu
Olgunlaşmışsın hayat sana acımasızca bir ders vermiş işte.
evet maalesef
gece gece neden kıymalı börek der ki bir insan
Reis sözün özü o değildi be :d
İnsanlar değişmez.
Değişir dostum
Değiştiğini sanır.
Peki sen öyle sanıyor olmayasın?
Öyle sanıyor olsaydım bu yorumu yapmazdım.
Öyle zannettiğin için bu yorumu yaptın o zaman.
zannetmekle bitebilir bütün acıları yüreğin.
Hayır öyle bir durumda kendini kandırmış oluyorsun.
Ölmek de bir çeşit zannediş. Shakespeare yanılmaz.
Ölmek ölmektir ama gerçekçi olmak lazım. İnsanlar kendilerine karşı dürüst değil. Neden mutlu olunca bu duyguyu olduğu gibi kabul ediyoruz da acıları kabul etmek yerine kılıf uyduruyoruz?
Shakespeare dilini bilmiyorsun. Onu anladığında ne demek istediğimi de anlayacaksın.
İlgi alanıma girmiyor. Konuları bu kadar felsefi ya da tiyatrovari düşünmeye gerek yok bence. Sonuçta sen de benim demek istediğimi anlamıyorsun. Karşılıklı olarak anlaşamadığımıza göre iyi günler :)
değişmişimdir herhalde
Artik hissiyat 0
Çok değiştim