Hayatımı Nasıl Düzene Sokarım?

Herkese iyi sahurlar. Çok uzun zamandır sıkıntısını çektiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok baskı içerisinde bir çocukluğum geçti inek biriydim. Annemin daha çok dislamasina maruz kaldim. 10 lu yaslarimda sosyal fobim başlamış bunu aradan 7 yıl geçtikten sonra bir psikiyatrist gittikten sonra öğrendim. Bu süre zarfında hep dalga geçilen biri oldum. O yaşlarda annemin bana karşı yanlış davranışlarını farkettim tam tersi davrandım sınıftaki insanlara adapte olmaya çalıştım ve yedinci sınıfta büyük bir hatam oldu. Sonra teoga hazırlandık iyi bir yere yakin olan bir yeri kazandım. Ancak lisede de dalga geçildigimi görünce bende temizlik düzen vs takintilari başladı zamana takmaya başladım. Dalga sebebini ise panik halinin olduğunu söylüyorlardı ama ben bunu kontrol edemiyordum. Sonra 11 başında psikiyatrist başladım tam da o vakitte ruh hali pek yerinde olmayan biri ile yakınlık kurdum başta gerçekten iyi biri olduğunu düşünüyordum iş ne zaman psikiyatri tedavisine başladım hasbelkader onun da aynı zamanda randevusu oldu zaten sonucumun akşamında zarar verme ile ilgili bir takim şeyler söyledi. Ben bir an ne oluyor diye durumu farkettim. Özür dilerim kısa kesicem. 3 yıllık bir zaman geçirdim ve artık çoktum. Olayın üzerinden 1.5 yıl geçti neredeyse ve tek bildiğim son konuda kendimi kanitlayamadigim icin hiç bir şey yapamamış olmam. Çok çaresiz durumdayım. Mezun senemi yaktım sınava vaktinde hazırlanamadim. Hem o kadar çok pismanligim o kadar çok farkindaligim o kadar çok duygu durumumu anlamaya başladım ki şimdi tüm bunların ağırlığı ile ne yapabileceğimi bilemiyorum. Lütfen çözüm önerisi sunun ve her birine başlarken nasıl cesaretli olacağım konusundaki noktalara d derginin yoksa gerçekten bir şey yapamamış olacağım.
Hayatımı Nasıl Düzene Sokarım?