Yol verdiklerim kafalarını duvarlara vuruyor. Barışmak için ne yaparlarsa yapsınlar umurumda değiller. Zamanında aklını kullanıp benimle ters düşmemeliydiler.. Çevremde barındırmadığım kişiler düşman olsa ne yazar, keskin sirke küpüne zarar verir. Bana düşman olan kendi kaybeder ve onun canı yanar.
Bu hayatta hiç kimseyi düşman olarak görmüyorum çünkü bu kadar önemsemiyorum benden gidenler ise bana hitap etmedi için gitmiştir yanlış yaptığı için nankörlük ettiği için Yoksa kimsenin iyiliği ben de kalmaz k yani insanlar bana nasılsa ben de aynı öyle olurum hatta daha fazlası olabilirim karşımdakine göre değişir bu durum ama kimseye kötülük beslemek için kötülük etmek için vaktim yok saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine hayatta daha güzel şeyler var 🌸
Çoğu düşman oluyor, bir sonra sonra pişmanlığa dönüşüyor sanırım fakat o bir sürede de benim için anlamını yitiriyor her şey. Ha düşman olmuş, ha pişman. Zerre önem arz etmiyor belli bir saatten sonra...
Benden gidenler genelde pişman oluyor. Çünkü düşman olacak şeyler yaşatmıyorum. İlişkiler huzurlu ve stabil bir şekilde oluyor. Henüz kimse ile düşman olacak şekilde ayrılmadım. Buna arkadaşlıklarım dahil.
Pişman olur mesela eşim her seferinde beni aşağılıyodu tuhaf bir evliliğimiz vardı seviyordum önce boşanırsam onsuz nefes alamayacağımı düşünüyordum aslında öyle değilmiş terkettim gittim şu an kuyruğum gibi dolanıyor ne istersem yapmaya hazır pişman ben ettim sen etme diyerek ağlıyor hatta boşanma davası bile açtım boşancam seni istemiyorum diyorum yinede ben seninle boşanmak istemiyorum diyor açıkcası muma döndü ama ben kararlıyım
1 kez terk edilmiştim lise yıllarımda, o insan da pişman olmuştu. Hep arayıp sormuştu.. ne yaptın hangi üniversite geldi, neredesin şöyle böyle, pişmanım.. diye. Yani düşman olmamıştı. Fakat benim gittiğim, bana düşman olup çirkefleşmişti.
Küfür etmişti, hazmedemeyip. Sonrasında ise bütün arkadaş çevresini benden uzaklaştırmıştı, onlarda bana düşmanmışım gibi davranıp bakıyorlardı.
İnsanları asıl ayrılık sonrası tanıdığımı o zaman anlamıştım. Gerçek karakterlerini bu şekilde açığa çıkarıyorlar, ilişki esnasında bakıyorsun ılımlı ve olgun bir insan. Fakat bazı durumlardan ayrılınca, oluyor sana ergen kaba saba biri..
Herkes sessizce sakince yoluna gitse hiç problem kalmayacak. Hayat bu ayrılıklar olacaktır elbette. Kimse her sevgilisi flörtü ile sonsuza kadar bir hayat süremez düşündüğü gibi olmaz bazen. Arkadaşlıklar da öyle keza. Sonsuza kadar herkes arkadaş kalamaz hayat bir şekilde ayrılık yaşatıyor. O saygıyı yerinde kullanmak lazım. Tabi ki sen kendinden bir şey kaybetmedin, kimse kaybetmez.
Çok güzel söyledin, keşke insanlara da bu düşünceyi aşılayabilsek ama maalesef ki daha da beter bir hal alıyor artık insanların birbirlerine olan davranışları..
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Benden gittikten sonra ne olduğunun hiç bir önemi yok.. İster düşman olsun, ister pişman olsun.. Her ikisi de bitmemiş duyguları işaret eder der geçerim.. Benim hayatımdayken benim değerimi bilmeyen insanların, hayatımdan çıktıktan sonra anlam ve önemi kalmıyor.. Keyifli geceler..
Nasıl gönderdiğime bağlı. Eğer benim için ismini bile anmak istemediğim, sinirli olduğum biriyse benden kopması onun için doğru seçimdir. Ancak hatalı olduğunu kabul eden, hayatımın belli bir döneminde sevgimi verdiğim biriyse pişman olacaktır.
Düşman. Adımı duyunca midesinin bulandığını söyleyen vardı. Meğer ne pislik insanmışım herkes de kalbimin temiz olduğunu söyler. Ne yaptıysam canını almayı kafaya koymuşken vazgeçtiğim halde bunu diyor çok ayıp 😜😂
Gidip bir süre sonra dönen çok oldu. Gerçekleri yüzüne vurduğum için düşman olup ayrılanlar da oldu. İkisini bir teraziye koyarsak pişman olanlar daha ağır basar. 🐥
Pişman oldular. Çünkü ben hep iyi niyetli ve yapıcı oldum. Gittikleri yerde yıkıcı insanları buldular. Döndüklerinde ben yoktum çünkü bu gemi ayrıldı limandan.