Geçen bi saticiyla kavga ettim aşırı sinirlendim o sinirle ağladım, En ufak bir şeye sinirlendiğimde bile ağlıyorum. Yengem gelmiş bana sen çok zayıfsın hemen ağlama ağlayan insanlar zayıf diyor gercketn öyle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Gercketn sinirlenince anladım ki hiç bi canlıya zarar vermiyorum ağlayarak sinirimi yatıştrıyorum ya da kendime zarar vererek 🥲
Asla kavgacı değilim elimden geldiğince anlayışla sakin tatlı bi dille konuşurum baktım tatlı dil anlamıyor anlayış bilmiyor karşımdaki ona onun diliyle cevap veririm 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zayıf deilde çok incinirsin bu şekilde ve insanlar senin basit kirilicagini bilir ve buna göre ezmeye calisabilir
Zaten onun yüzünden çok çabuk sinirlenen biri değilim çok anlayışlı ve geç sinirlenen bıriyim 🥲
Ağlayan insanlar zayıf diyemem.
Ağlamamak için kendini tutanlar zayıf bence.
Ağlamak karşıdaki kişinin kendinden baskın olduğu ve bir şey yapamadığın zamanlar sinir bosalmasidir. Ağlamak rahatlatır. Zayıf olduğunu düşünme.
Ağlamak bir nevi rahatlama reyaksiyonudur, fakat çok ağlamak içten içe bitirir seni
İşte ağlayınca rahatlıyorum ve gidip kavgami edebilirim 😅onu dışında ağlayacak gibi olunca insan hic bi şey yapamıyor
Kavgacı bir yapın var yani öylemi 🤔
Asla kavgacı değilim elimden geldiğince anlayışla sakin tatlı bi dille konuşurum baktım tatlı dil anlamıyor anlayış bilmiyor karşımdaki ona onun diliyle cevap veririm 🙃
Yani şiddete şiddetle karşılık veririm diyorsun oda güzelmiş🙂🙃
Zihinsel şiddet daha çok 😄
Dayak müptelası olursun bak😄
Bana dayak atacak evlat daha anasının karnından doğmadı 😊
Niye sen Süpergirl misin 😄
Hayır sjsk 150 erkeğin içinde büyüdüm sadece 😊😄
150 erkek derken 🤔
Kuzen amca vs vs 🙂
Gani gani aşiret ordusu 🙂
Herhalde bu sadece aile içindeki şahıslar akraba ahbap saymıyorum bile 🙂
Ne var yani bizdede binlerce insan var bir senmi aşiretsin🙄
Sen aşiret değilsin demedim shsk
Sende aşiret değilsin 😄
Yok valla aşiretin hemde aşiret ağa kızı 🥲ağa kızı olmak çok zor keşke olmasaydım
Olma ozaman :)
Oldum bi kere artık işin içinden çıkamıyorum
Baskı da var tabi haliyle
Oo olmaz mi aşırı var aşırı
Bana göre aşiret böyle değil kız Lara baskı Zorla evlilik erkeklere öncelik neymiş töre
Şimdi sana yaşantımi ailemi anlatsam inanamazsın o derece baskı kural var
Az çok tahmin edebiliyorum
Pek iyi dinleyici sayılmam zaten
Tahminlerin doğru ve daha ötesi
Daha ötesi derken 🤔
Daha ötesi. Daha baskıcı daha kuralci daha katı vs vs
Dm gelir misin 🙄🤔
boş ver yengeni takma boyle boyle guclu olursun
Zaten takmadım bile kendisini aksine çok daha sinirlendim her insan sinirlenince sinirini farklı gösterebilir
Kesinlikle karskteri ayni olmk zorunda degil insanlarin
Ben açıkça hüngür hüngür ağlıyorum
yoo bende ağlarım bazen
Elbisen geldi mi senin
Hayır hala kargoda takip ediyorum yolda diyorlar 🥲
Hadi bekliyoruz ama
Gelir gelmez atmiycam buraya tadilat işi var 😄
Atma da rengi aynı mı gelcek beğencek misin mersk ettim
Saglikciyim knaks sorun ne