Ne zaman sinirlensem ağlıyorum bazıları güçlü olduğunu gösteriyo diyolar nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Karşı tarafa kendinizi ifade edemiyorsanız ya da karşı tarafa o an söz diyemiyorsanız içinize atıyorsunuz.
O an kalp acı çekiyor. Dolayısıyla acısı da gözyaşı olarak geri geliyor.
Bunu birkaç kez yaşamıştım. Karşı tarafı kırmamak için söz söylemedim. Ama o söz içimde büyüdü. Canımı acıttı. Sonunda gözyaşı olarak bana geri döndü.04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbilmiyorum bende sinirlendiğimde hep ağlarım ortalığı darman duman edesim duvarları tekmeleyesim yumruklayasım gelir tutuyorum çoğu zaman kendimi
07 Yorumla- +1 yıl
benimde tutamadığım zamanlar oluyo sinir hastası mıyız neyiz :D
- +1 yıl
ay aman allah korusun kötü bee :D
- +1 yıl
teşekkürler tatlım eic için :)
sinirlendiğinde ağlamasan içine atarsın içinde pis enerjiler birikir bu seferde depresyona girersinki depresyona girmek çok çok çok berbat bir şey bence bu ağlama alıskanlığıızz cok güzel herkes sizin gib olsa çeske ben dahil :)
01 Yorumla
Emin ol çoğu kişi aynı dertten muzdarip. Bunun sebebi çoğunlukla deşarj olamamakla alakalı eğer kendini deşarj edecek bir şey bulursan sinirlenince direk ağlamazsın..
07 Yorumla- +1 yıl
Yani hobi de olabilir ancak sitresini atabileceğin şeyler lazım.. Bangi jamping yap. Paraşütle atla :) ne bilim değişik şeyler yap yani.. En güzel yöntemde biri ile konuşup içini dökmektir. Güzel bir dinleyici arkadaşın varsa konulun içini dök rahatla hiçbir şeyi içine atma..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
31Cevap
Bence Sorun Sende Olabilir Her İnsan Sinirleninçe Eşyaları Yere Atar Tekmeler Ağlamaz Ama Sen Bence Sakin OlmayI Dene Sinirleninçe İnsanlar Kötülük Yapabiliyor
05 Yorumla- +1 yıl
Olabilir Her İnsana Göre Sinirlenme Farklıdır Bende Kendime Hakim Olamıyorum Gidip Dolapa Yumruk Atıyorum Elim Acıyor Ama Sinirim Geçiyor En Azından Seninde Ağlıyarak Geçiyordur Sana Tavsiye Verebilirmiyim Sinirleninçe İçinden 10 Kadar Say Bence Bide Nefesini Çek Bırak 3 Geççektir
Duygu yoğunluğu yaşıyorsun. Normaldir. Ağlamak hem güzeldir insanı açar ağlayın diyor uzmanlar bol bol
03 YorumlaBende sinirlenince ağlarım daha sonrada niye sinirlenince ağlıyorum ben? diye düşünüp buna ağlıyorumm :D ama güçlülük değil zayıflık belirtisi :((
02 Yorumla
+1 yılne zaman kavga etsem ağlarım sinirden :D hırsımı alamıyorum haksızlık karşısında.
yumruklarımda göz yaşlarım vardır...
asdasgfajshf :D ne güzel söz çıktı lan.01 Yorumla
+1 yılSinirden ağlama güçlü olduğunu mu gösteriyi? Yok ole bir sey aksine güçsüz olduğunu gösterir
11 Yorumla
+1 yılIgrenc bir durum bende öyleyim agladiktan sonra doverim harika djdmcmdm
01 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. sinirlendiğimde beş dakika susarım sonrasında ortalığı ayağa kaldırırım. evdekiler çok iyi bilirler.
THE END...01 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ağlayınca insan rahatlıyor biraz biriyle kavga etsem bir köşeye çekip ağlarım sonra da sakin davranırım ağlamak çok güzel bişey :D rahatlatıyo
01 Yorumla
+1 yılAglamak kadar güzel bir eylem yok ki ^^
Rahatlarsin icindekileri disari atarsin gözyaslarinla ^^
En kötüsü iceriye aktimak göz yaslarini o zaman tehlikeli olur ^^07 Yorumla- +1 yıl
belki belki de kendini zehirlersin. ^^
- +1 yıl
o yüzden kendinle gurur duy ^^
- +1 yıl
^^ gurur duy bisi biliyoz ki diyoz ^^
Al bende kolay kolay aglayamam ^^
+1 yılBende öyleyim basbas bağırırken karşımdakine ama gözlerim çeşme olur :/
01 Yorumla
+1 yılevet sinirin boşalıyor ve sakinleşiyorsun böylece güçlü oluyorsun sakin kafa ile her daim doğru karar verilir.
01 Yorumla
+1 yılSırf sinirlenince değil, duygulanınca ağlayabilmek çok güzeldir... İçli bir insan olduğunun belirtisidir.
05 Yorumla- +1 yıl
Depresyondasındır inceden...
- +1 yıl
inceden... :) bildik galiba...
+1 yılBen gibisin :/ ama bence bu gucun değil zayifligin gostergesi.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sinirlendiğimde. Aşşa taraflarda bir hareketlenme oluyor. Azıyorum bir nevi. Hırsımı oradan çıkartasım geliyor tek bende mi oluyor?
01 YorumlaHer zaman mı var bu? Şu an hassas bir dönemden geçiyor olabilirsin.
07 Yorumla- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılAynen ben bile bu yaşta sinirlendiğimde ağlarım. Deşarj olamamaktan tahminim.
01 Yorumla
+1 yılaynisi bende de var ya karsidakinin beni guclu gormesini istiyorum aglamaj istemiyorum ama engel olamiyorum
01 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güçlü olduğunu değil kendini ifade edemedigin zaman kötü hissediyorsun. Anlatman gerekenleri soyleyemedigin zaman.
11 Yorumla- Diğer konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bir tek sinirlenince ağlarım normal bir şey için ağlarken kimse görmemiştir beni..
07 Yorumla- +1 yıl
Bu senin için bir eksi olmamalı, sinirlenince ağlıyan insanlar en iyisidir kanka takma :D
- +1 yıl
Biz normal değiliz normal olmamakta en iyisi biz onlardan daha güçlüyüz aklına hep bu gelsin :D
- +1 yıl
Sen de öylesin kanka :))
+1 yılBen sinirlenince sigarayı ağlatırım ağlamak değilse sinirden midir nedir gızlerim kızarır sulanır
01 Yorumla
+1 yılBişi dicem fotografında bir sıkıntı yok demi kayma felan ya da oynama
15 Yorumla- +1 yıl
sagdaki fotografda alın catında biraz bosluk kalmıs
- +1 yıl
Yook zekiyim baska bişi değil :D
- Diğer konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde öyle. Ufacık bir sinirlenmemde hemen gözlerim dolar.
01 Yorumla Aynen eskiden bende öyleydim sinirden ağlıyordum ama ilerledikce geçti
09 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim canım acısa ağlamam sinirlendiğim zaman gözlerim dolar hemen
011 Yorumla- +1 yıl
Sorma :D sinirlendiğim için ağlıyorum ağladığım için daha çok sinirleniyorum
- +1 yıl
Elimin altında biri olsa yaparım az yumruklamadım duvarları
- +1 yıl
Sinirlendiğim zaman başka bir şey oluyorum ben bile korkuyorum kendimden :D
- +1 yıl
Farkındayım :D
- +1 yıl
Öfke kontrolünü öğrenmemiz lazım :D
+1 yılHaline şükret :D ben sinirlenince bardaktan boşalırcasına burnum kanıyo :/
08 Yorumla- +1 yıl
yani :D
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Genetik bir şeymiş çözümü yokmuş psikolojik bir şey de değilmiş falan filan
- +1 yıl
sağol
+1 yılSinirlendiginde agliyosan vay çevrenin haline kirilmaya hazir cam gibisin cekilmezde ya tartismaya gelmez sinirlenir aglar
03 Yorumla- +1 yıl
Oyle degilmisin sahsen surekli motive etmek gerek bu tipleri bisey demeden 5 defa dusunmek gerek :/ ben de sana laf anlatirken aglarim ki o zaman :))
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüçlülükle bir alakası yok
şahsen bir kadın ağlasa onun durumlar karşısında güçsüz çabuk ezilen biri olduğunu düşünürüm.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüçlülükle ne ilgisi var güçlülük böyle şeylerleölcülmez
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüçlü olmak karakterle ilgili ilk önce liderlik sahibi olman gerek.
Cevap sahibi+1 yılya neyle olur? komiksiniz gerçekten ilk zeka ve karakter ki bunların farkında olman lazım eğer zekiysen bunun farkında değilsin hiçsin. ama zeki olmakta yetmez bu tamamen karakter ve kişilikle alakalı içinde az bile olsa kötü bir insan olmalı
Cevap sahibi+1 yılsende ya kötü olamıyosan ezerler maalesef ben başka bir açıdan söyledim
Ben pek ağlamam bir kere sinirlendim kapının camını kırdım şimdi yap deseler yapmam canım çok kıymetli
02 YorumlaAy bende öyleyim anında şap şap damlıyo damlalar :)
04 Yorumla
+1 yılBende ağlarım bu yüzden küçükken mahalle kavgalarinda hep dayak yerdim :) elimde değil Ağlıyorum
01 Yorumlaiyi bir insan olduğun ve saf duyguya sahip olduğun için.
05 Yorumlasinirini yenemiyosun onla alakalı bende sinirlenince titriyorumm
07 Yorumla
+1 yılBende aglayinca hep sinirden aglarim
03 Yorumla- +1 yıl
Ben tutmaya çalisyorum kendmi dedgn gbi canim yansa aglamam
Ben de aglarim sinirlendigimde
07 Yorumla
+1 yılbu doğal bişey kişilikle alakası yok
00 YorumlaBende ağlıyorum hiç dayanamıyorum.
05 Yorumla
+1 yılBende ağlarım sinirlenince öyle rahatlıyorum. :)
01 Yorumlakarşındakine 2 tokat çak bidaha ağlamazsın canım
03 Yorumla
+1 yılaynı dert bendede var
01 Yorumla
+1 yılBende de var o maalesef. Engel olamıyorum.
01 Yorumla
+1 yılAynen canm bana da oluyo
01 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duygusal biri olduğunu gösterir.
03 Yorumlaayy kıyamam sana be :)
02 Yorumlabence abdest al rahatla ağlamazsın
03 Yorumla
+1 yılbende öyle :)
01 Yorumla
+1 yılAksine, güçsüzlüktür
01 Yorumlakızsın normal..
01 Yorumla
+1 yılBende
01 Yorumla
+1 yılağla ağla açılırsın
01 Yorumla