KS hariç hiçbir sosyal medya hesabım yok. Hayatımda hiç kullanmadım. Yani şuanda bir hesap açsam nasıl kullanırım hiçbir fikrim yok gerçekten. O yüzden hiç sosyal bir insan değilim. Fakat gündemi bir şekilde takip ediyorum. Daha farklı platformlardan.
Burada çok sosyalim. Bir de bir tane instagram hesabım var ama orada hiç sosyal değilim. Sadece keşfetteki komik gönderileri kardeşime ve arkadaşlarıma göndermek için kullanıyorum. Hiçbir ünlüyü de takip etmem, paylaşım da yapmam. Paylaşım yapmayı sevmiyorum orada
Eskiden çok fazla sosyal medya kullanıyordum, sildim bir tek bura kaldı. WhatsApp var bir de ancak onu kullanmıyorum gibi neredeyse. Burada'da da daha çok yorum yapmak hoşuma gidiyor.
Genelde yorum yapıyorum sadece burası var. Blog yazısı yazdığım yeri kapadım. Orada da ekonomiyle ilgili birkaç satır yazıyordum. Aktif olduğum bu konuda doğrudur ama bıraktım sayılır.
Orta derece diyeyim. Burası dışında sadece Instagram kullanıyorum ama eskisi kadar aktif değilim orada da. 5-10 dk. falan hikayelere, anasayfaya bakınıp çıkarım öyle.