İnternet & Teknoloji Sosyal medyada ne kadar aktifsiniz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arada tüm hesapları silme perileri geliyor. Güncellemeler+1 yıl Sosyal medyada yaşıtlarımı izliyorumdur😂 Sosyal medyada ne kadar aktifsiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Çok aktif kullanıyorum 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl 10 üzerinden 2 çünkü her kadın bütün erkekleri aynı görüyor. 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Ne anlamda aynı? Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Karakter ve Davranış Yorumla
OkanAteşş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl İnstagramı kapattım. Twitter'ı kapattım. Sonra dayanamayıp sadece twitterı tekrar açtım. İnstagram gitti, çok da fotoğrafım yoğudu zati. Çok zaman çalıyor meret. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. sen daha iyi bilirsin, jsjzsj 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Bilmem miiiiiiğ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok aktif kullanıyorum
10 üzerinden 2 çünkü her kadın bütün erkekleri aynı görüyor.
Ne anlamda aynı?
Karakter ve Davranış
İnstagramı kapattım. Twitter'ı kapattım. Sonra dayanamayıp sadece twitterı tekrar açtım. İnstagram gitti, çok da fotoğrafım yoğudu zati. Çok zaman çalıyor meret.
sen daha iyi bilirsin, jsjzsj
Bilmem miiiiiiğ
Değişiyor
Çok değil
Tüm gün boyunca e
Değilim
Hiç ya sjdj
Çok aktifim
Anasını ağlatıyorum