Üzerime düşen en büyük hatayı yapar. Kendi halime bırakıldığım sürece sakinlik içindeyimdir. Üzerime gelindiği zaman bambaşka biri olup çıkıyorum. Bunaltılmaya gelemiyorum ben.
Üstüme düşerse nasıl kaldırayım bfdsdvf. Şaka bir yana beni benimle yalnız bırakmalarını isterdim. Çünkü üstüme çok düşülmesi, ilgi gösterilmesi beni sıkar. Çok göz önünde olmayı sevmiyorum. İnsanların önünde değil, arkasında ya da yukarısında olmayı tercih ederim. Bana katılmak isteyen de önüme, üstüme ya da arkama değil, yanıma düşmeli ☾
Mutluyken insanlarla cıvıl cıvıl olmayı seviyorum, enerjimi onlara geçirmeyi ama modum yoksa kendi kendime kalmak istiyorum, beni bana bıraksınlar istiyorum.
Fazla ilgi ve fazla yanlız bırakılmak hoşuma gitmez ki bu her insan içinde geçerli bı durum bence dengeyi sağlayamayanlar psikolojik şiddet ile başlayan fiziksel şiddete dönen bir döngüde bulurlar kendilerini oyuzden ikiside olmazsa olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Ikisinin arasinda ince çizgiyi cok iyi ayarlaması lazım. Dikkat etmesi gereken tek ve en önemli şey. Bu zamana kadar yapabileni bulamadim. Galiba buldugumda ruh eşimi bulmuş olucam.
İlgiyi severim. Zaten kendi halimde kalmak istediğim zaman müsade isterim. Bunun anlayışı olman biriyle yürümez. Çünkü o benden istediği zaman ben ona bunu veriyorsam, oda bana vermeli.
Zamanında ihtiyacım varken yalnız kalmaya alıştıranlar sayesinde kendi kendimize mutlu olmayı öğrendim. O yüzden şimdide kimsenin üzerime düşmesine ilgisine filan gerek yok.