Nedense laf sokunca mehter marşı çalıyor kafamda khdasghkl

Atarlı giderli laflar benim işim değil ama mizahi açından bana her gün laf sokma günü. Laf sokamazsam ölürüm bennnnnnn :)
Ama en unutamadığım an 45 yaşında evlendikten bir kaç ay sonra sürekli evlilikten şikayet eden arkadaşa bu karikatürü gösterip "Sen evliliği Rio Karnavalı mı sandın lan sen dememdi. Daha da şikayet etmedi evlilikten :)
"Şekerli bir sakız gibiydin. Önce tadın gitti sonra cıvıklaştın. Fazla gevelemenin anlamı yoktu, tükürdüm... Kim bilir kimin ayağına yapıştın"
😄😄 konuşturana bakmak lazım
Haberim yok vallaha 😄
🤤🤤 dema demaa
Neden sadece tek bir güne sıkıştırayım ki laflarımı? Ettiğim sözler planlı değil, gelişigüzel çünkü her duruma farklı bir reflexim var. Bazen tek bir bakışımla, bazen suskunluğumla, bazen de tek kelimemle nakavt ederim çünkü ☾
Cevap
11Cevap
laf sokmak ne saçma..
hazımsız insanların yemediği halt kalmayıp sonra kendilerini prenses sanmaları
alayı çok komik :)
Vlla bana fark etmez her türlü sokarım uykuda bile sokarım lafı 😃 yeterli pozisyon doğsun doğmasada ben kendi pasını kendim atarım o derece 😃
Sana olsun bari 😃
'Şimdi sen; Uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için, kendine mi kızgınsın?'
Bir lafa bakarım sokayım mı diye, bir de ona bakarım girer mi diye..
Durup durduk yerde olmaz ama severim yeri gelince..
Gerekmedikçe münakaşaya girmem. Güzel konuşmak varken laf sokmayı tercih etmem.
Uzun zamandır kimseyle muhattap bile olmak istemiyorum değil laf sokmak başımı alayım gideyim dağ başında bir başıma oturayım istiyorum.
Boşluk havayla doludur bi insan havalıysa o insan boştur dolu insanın hava atmaya ihtiyacı yoktur sözüm ortaya 😉😉
Laf sokacağım ama karşımda kişi yok :)
Sıkıldım artık laf sokmaktan😀
Şu aralar kimseye bir şey sokamam
Kin tutmam avukat tutarım sana.
Eski dostlar ve eski manitaya
Sokmazdım kimseye
Sana sokardım
Kimseye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?