Ramazan Bugün iftarda kiminle orucunu bozmak isterdin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Bugün İftarda kiminle orucunu bozmak isterdin? Güncellemeler+1 yıl Pide beklerken ezan okunması nasıl bi duygu 😀 Bugün iftarda kiminle orucunu bozmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Bozmayak la günaha girmeyelim.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok yanlış yazmışım onu ben Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben tutmadığım için bozmak benim için geçerli değil ama kankamla olurdu 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Oruç bozulursa iftar açılmaz kiİftarımı açmak istediklerimle açtım bir eksikle ( babam hariç) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zamanı gelince açmak bozmak ikiside aynı şey 🤭 Yorumla Manquer +1 yıl Bozmak ayrı 60 gün keffareti var, açmak başka Sıyrılamazsın o kadar kolay Yorumla Soran +1 yıl Ben açmak yerine bozmak yazmışım farkındayım 🤭 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Orucu bozmak 🤔 orucu açmak desek daha doğru olur 😄Ailem ile açacağım zaten 😊 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Johnny Depp diyeyim madem istiyoruz imkansızı isteyelim 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence öyle bişey olsa sen orucunu bozarsın 😀 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahha açmam evet direkt bozarım 😂😂 Yorumla
Zaferyoluna Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İftarda oruç bozmuyoruz orucu açıyoruz kanka skwlsmemnd 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyon aklım başka yerlere gitmiş benim 😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yusuflaaa ♥️ 1 12 Yorumla Soran +1 yıl O kimm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Reynmen 🥹 Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Reynmen çok yakışıklı olmuş hee Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @MekanınSahibiHande hep öyleydi 🤤 Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Yok ya önceden bu kadar değildi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Olgunlaşıyor 😃 Yorumla Soran +1 yıl Tipsiz reymen Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne uyuz bir şeysin 😌 kıskanma Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Tipsiz deme çarpılcan taş gibi olmuş adam Yorumla Soran +1 yıl @MekanınSahibiHande ikinizde istiyonus hanginizin olsun 😀 Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Bölüşürüz😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yaparız bunu 🤨😅 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Niye bozayım? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Açç sen bozma 🙄 Yorumla flaneurx +1 yıl Hee tamam toprakla açtık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bozmayak la günaha girmeyelim..
Yok yanlış yazmışım onu ben
Ben tutmadığım için bozmak benim için geçerli değil ama kankamla olurdu
Oruç bozulursa iftar açılmaz ki
İftarımı açmak istediklerimle açtım bir eksikle
( babam hariç)
Zamanı gelince açmak bozmak ikiside aynı şey 🤭
Bozmak ayrı 60 gün keffareti var, açmak başka
Sıyrılamazsın o kadar kolay