Zarar ve alışkanlık yapan bir özelliğin var mı, yok mu?))
Zarar veren özelliğin var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Knk bak şimdi bir emre diyorum bi başka şey bi başka memleket söylüyorum sonra başka memleket orada okuyorum diyorum burada yasiyorum başka bir ildeki kuzenimin pp sini sana atıyorum yaşım helal o doğru 😂 ama niyetini anladım gerçekten bak merak ettim nasıl bir yöntem bu anlatsana bana😏@abdnurs
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Yerine göre umursamaz ve sakin oluşum sinir bozabiliyor.. Kolay kolay kavga falan yaşamam.. Karşımdaki insan soğukkanlı duruşumdan rahatsız olabiliyor.. Sakin kalmayı severim.. Bunun dışında kindar bir yapıdayım belli başlı konularda.. Sabırlı bir insanım ve kolay kolay intikam almak istemem lakin canımı yakan biri varsa ben de can yakmak isterim üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin.. Bu kötü bir huy değil bana göre.. Çünkü herkesin içinde kötü bir yer vardır, önemli olan bunu kabul edip etmemesi.. Keyifli geceler..
Kendime çoğunlukla zarar veririm o da derin düşünceler ile. Bu düşüncelere girmemek için kendimi ya buraya veririm ya da film falan izlerim. Bunun haricinde aklıma gelen yok.
Fazla düşünmekten düşünmek derken insanların söylediklerim karşısında ne düşünüp ne diceklerini tahmin edip cevabi hazırlamak Delilik de olabir bu tabi ama 😂👍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sinirlendiğimde kendimi durduramıyorum. Sonra pişman oluyorum ama affedilmiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Black Pillden şaşmam zararıyla yararıyla başımın tacıdır.