Kolay kolay çileden çıkmam, değil zarar vermek yazın sinekleri bile öldüremem kanımı sömürürler sabaha kadar😂 ama bi kere cinnet geçirdim anladım sonu iyi değil kedimizi aldım başka odaya koydum dedim sen burada dur birazdan burası savaş alanı olacak😂 ama ev arkadaşım beni çileden çıkarmak için çok uğraştı tam 2 gün sürdü en sonunda olan oldu... lk ve sondur daha da olmadı
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Zehrim dilim. Kimseye zarar vermem şiddet eğilimi olan biri olmama rağmen 😅 Sadece kötü konuşurum hakaret olur, küfür olur veya kırıcı güzel laf koyma vs. O kadar yani. Kırıp döken biri değilim. Zararı kalbe veririm. Onarmak ile de uğraşmam. Çünkü ben taşmışsam muhakkak karşıdaki onu hakketmiştir.
Fiziksel olarak yok ama sözlü olarak insanlara zarar verebiliyorum. Bunu inkâr edemem. Kimse çok sakin bir yapıda değildir zaten. Bazı şeyler seni istemeden de olsa kötü biri olmaya itiyor.
Kesinlikle şiddete meyilli bir insan değilim. Zararım yine kendime olur. Sadece çok öfkelendiğim zaman ağır konuşurum olay o benim için. Bunun dışında saldırı ve şiddet yanlısı bir insan olmadım hayatım boyunca.
- Evet, veririm: Öfkelensem de bilincimi koruyabiliyorum, deliye döneceğimi sanmam. Yalnız, öfkemle soğukkanlılığım birleştiğinde beni öfkelendirene soğuk savaş açarım. Kendimle yüzleştiğimde temiz çıkacağımdan kuşku duymuyorsam her şeyi yapabilirim.
Hayır sadece kriz anını yaşayıp yere yığılıyorum yoksa bilincim kapanıp sağa sola bağırıp kendimden geçiyorum , adımı bile hatırlamıyorum. Ben etrafa zarar veremem bana müdahale edilmediği zamanda kendimi parçalıyorum kahrımdan
kızgınlık anımda öfkelendiğimde çook öfkelensem dahi şuurumu kaybetmem çevreme kendime sevdiklerime zarar vermem otokontrolüm yerindedir ani karar vermem yıkıp dökmem hatta kullandığım kelimelerimi bile tartarım
Hep başıma gelen bir olay. Call of duty mobile giricem, bir iki maç atıcam, rahatlıycam. Tam bu sırada kantarda tırlar ardı ardına. Sırf bu yüzden dolu bir su şişesini patlattım. Ortalık suya gitti.
Çok sakinimdir, kolay kolay parlamam ama parladığım zamanlarda da bir köşeye çekilirim. O anki adrenalin ile pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum.
Evet eşyalardan hırsımı alabilirim. Arabadaysam agresif bir sürüş sergileyebilirim. Bazen de kendime şiddet uyguladığım olmuştur. Öfke kontrolüm çok zayıf maalesef
Özellikle fakirleşmenin ve asosyalleşmenin etkisiyle bu aralar çok. Yeni cezaevleri yapılsın diye bekliyorum.😎 Cezaevinde 3 öğün yemek ve spor bana yeter. Sıktı bu insan gibi yaşamaya çalışmak.
Çok zor sinirleniyorum ve genelde karşı taraf bir şey yapmazsa yapmıyorum. Ha vurur ittirir o zaman suratını dağıtırım ayırmaya gelene de saldırırım ta ki o adam yerden kalkamaz vaziyete gelsin
Aynen fotodaki gibi bir şey oluyorum.😋 Zor sinirlenirim ama öldürücü bir sinirim var çoğu zaman kendime zor hakim oluyorum o an sinirlendiğim kişi fazla yakınımda olduğunda çok kötü şeyler yaşanır.
Elbette var olmaz olur mu ani anlayışlı bir insanım Evet insanlarla iletişim kurmayı seviyorum ama işine gelmeyen bir durum olduğu zaman o kadar kötü bir insan oluyorum ki bazen kendimi hiç sevmiyorum
Kolay öfkelenen biri değilim. Öfkeden deliye döndüysem olduğum ortamdan hemen uzaklaşırım, aksi takdirde ağzımdan dönüşü olmayan cümleler çıkar ve bunu istemem.
Benim öfke krizleri bir ara bazı olaylardan dolayı bi yakınımı keserle vurucaktım son anda kendime hakim oldum Allah korusun çok kötü olaylar olabilirdi.
Bir keresinde iş yerinde o kadar sinirlenmiştim ki 60 yaşında ki abi oğlum dün gece nasıl öyle sinirlendin dedi. Ben de anlamamıştım ama çocuğun teki sürekli üzerime oynayıp işi elimden çekip alıyordu ondan oldu.
Normalde kendimi fazla eleştirmem ama bir anlık sinir çıkışlarım ailemle ve sevgilimle ilişkimi çok etkiliyor... düzeltmek için elimden geleni yapıyorum artık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öfkeden değil de aşırı zevk anında tutamaz beni kimse😊