Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Bu tamamen kiminle paylaşıldığı ile alakalı.. Bize değer veren ve gerçek anlamda mutlu olduğumuz zaman bizimle beraber mutlu olabilecek insanlarla paylaştığımız takdirde kesinlikle çoğalır.. Çünkü o ışıltı yansır insandan insana ayna misali.. Bence insanlar duygusal olarak birbirlerinin aynası gibiler.. Biri size ne yansıtırsa siz de ona onu yansıtırsınız.. Mesela moraliniz bozukken yanınıza gelen ya da sizi arayan bir arkadaşınızın pozitif düşünceleri bile modunuzu değiştirmeye yeterli olabiliyor bazen.. Sevmediğiniz ya da sizi sevmeyen insanlar ile paylaşırsanız mutluluğunuzu tabi ki taş koymaya çalışırlar kesinlikle.. Keyifli geceler..
İnsanlar başkalarının mutluluğundan rahatsız oluyor. Mutluluk paylaştıkça başka insanların kötü enerjisine maruz kalıyor maalesef. Ben hayatımdaki önemli konuları hemen paylaşmam bu sebepten, genelde olup bittikten sonra haberi olur herkesin. Onun şokunu yaşarlarken nazar etmeye vakitleri olmuyor, neden haberimiz olmadı diye bi söylenmekle meşgul oluyorlar zaten.
Kiminle paylaştığına bağlı aslında. Düşmeni bekleyen yılanlarla paylaşırsan modunu düşürmek için çabalarlar, hiçbir şey yapmasalar bile haset bakışlarından dolayı nazar değer. Tamamen kiminle paylaştığına bağlı. Her şey herkesle paylaşılmıyor
vala ben paylaştıkça çoğaldığını görmedim kendi adıma😅 durumunu kıskanan daha çok oluyor.. yüzleri cok da gülmüyor den anlattıkça tam tersi olsun istiyorlar ki çekiştirecek birşeyleri cıksın.
Mutluluk paylastikca azaliyor cunku nazar degiyor hele ben paylasirsam iki gun sonra direk yatak dösek. Acımı paylassam kimse anlamaz daha cok yanlizlasirim. O yuzden ben kederimi ve huznu yanliz allaha arz ederim yusuf 86
Mutluluk var bir de göstermelik mutluluk var üstüne bunu başkalarının mutlulukları hakkında insan gibi düşünenler bir de fesat kıskançlık duyan insanlar var. Hayatta her telden insan var...