Merhaba, mutluluk paylaştıkça çoğalır elbette. Siz mesela güzel bir haber aldınız, sınav sonucunuz iyi geçti diyelim, bunu hemen sevdiklerinize söylersiniz ve onlar da sizin adınıza sevinirler ve sizi kutlarlar. Direkt olarak sizin başarınızdan dolayı değil, gülümseniz ve pozitif havayı çevrenize yansıtmanız karşınızdaki kişinin de ruh halini olumlu yönde değiştirir. Onun da kendi hayatında bir şeylerin düzeleceğine dair inancı artar ve o da sizden aldığı olumlu havayı bir başkasına yansıtır. Bu durum böylelikle bu şekilde bir döngü içerisinde gitmeye devam eder. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yani ölçtüğüm bir şey vardı. Doyurucu görüşü her zaman esas mı alıyorsunuz yoksa kısa da olsa eig seçiyor musunuz onu test etme amacıyla aslında bu soruya görüş atmıştım. Bazen bazı zamanlarda belli üyelere yapıyorum böyle şeyler :)
Aynı cevabı veriyorum seninle. :D Kem gözlü biri ile paylaşınca var olan mutlulukta azalır bence ondan insan samimiyetine güvendiği kişiler ile paylaşmalı, çıkarcı olmayan kişiler ile.
Bir şeyi başka birisine söylediğinde onun büyüsü her zaman bozulur. Çünkü gerçekten güvenilir sandığın insanlar bile bazen içten içe olmamasını diler. Bu onları kötü biri yapmaz aslında. Sadece onlardan daha mutlu olman, daha iyi olman, onların kendileriyle olan kavgalarına darbe vurur. Bu bir Morpheus kanunudur. 😬
Bunu ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum ama biliyorum. Sorum için muhteşem bir video, insanlara güvenim eksilere düştü tekrardan.. :D Benimde aklıma bu skeç geldi, videoyu görünce. Komik geliyor bana, gülebilirsin belki sende :D
Çok komik skeç ya zaten Atakan - Hilmi - Cemile Bermuda şeytan üçgeni. 😃 Atakan baba rolünde Hilmi onun oğlu rolünde harika iş çıkıyor. Safi yalan serisi favorim bu yüzden 😃
Aa cidden en sevdiğim seri diyebilirim, hatta safi yalanın 4. ya da 5. serisi olması lazım. Hilmi kız arkadaşına yüzük alıyordu, telepati yolu ile anlaşıyorlardı. Yüzüğün kimin olduğu hakkında :D Bunu anlatana kadar skeci atabilirdim haha
Tabi ki çoğalır. Azalır diyenlerin sorunları vardır ya da kötü insanlardır. : ) mutluluk bulaşıcıdır, bir insanı mutlu ettiğin zaman sen de mutlu olursun, o gülümsediğinde sen de gülümsersin, kendi yaşadığımız şeylerin mutluluğunu neden paylaşmayalım ki? Evet mutluluğunu paylaşacak kişi bulmak çok ayrı ama neden paylaşmayayım? Başkasını mutlu etmek benim için çok önemli, çünkü ben de mutlu oluyorum. Umarım hepimiz mutlu olurum, çünkü çoğumuzun sıkıntısı bu maalesef, onurlu olamıyoruz. Güzel bir şekilde hayat geçirmemiz dileğiyle...
Mutluluğun kiminle paylaştığına göre değişkenlik gösteren versustur. Mutluluğu senin mutlu olmanı isteyen birisiyle paylaşırsan artar. Lakin seni içten, içe sevmeyen birisiyle paylaşırsanda o mutluluk orada tıkanır.
Mutluluğu paylaşınca mutlu olunuyorsa, tadı başka olur tabi.. Zaten ben de mutluluğumu paylaşabilirim ancak.. Olumsuz bir durumda kimseye bahsetmem bundan..
Cogalir Veren el olan kişi Maddiyata yapmamış ve gereken den fazla değer vermemeyi öğrenmiş kendine telkin ermiş olur Insani ilişkileri elmayı yeteneği gelişir Kendini daha insansı hissedersin