Ne mutluluğumu ne üzüntümü paylaşmayı sevmiyorum. Eğer mutluysam bunu, mutlu olduğum insan ile paylaşsam yeterli olacaktır benim için. Yoksa dağlara, taşlara bu durumu haykırmanın bir anlamı yok..
Mutluluk senin mutluluğunu isteyen insanlarla paylaşırsan gerçekten çoğalır. Çünkü senin mutluluğunla onlarda mutlu olur böylece mutluluk 2 katına çıkar ama tam tersi de dediğin gibidir. Eğer. ekemeyen kıskananlar varsa bu sefer de çoğalmaz azalır. Çünkü taş koymak isterler, fesatlık yaparlar, kıskanırlar uğraşırlar, çekemezler. O sebepten mutluluğu da hüznü de kimle paylaşacağımızı bilmemiz gerekiyor.
Evet haset fesat insan iyice çoğaldı. Çünkü herkesin hayatı her geçen gün daha da berbat hale geliyor ve mutluluğunu paylaşınca ‘bu salak böyle ben niye böyle değilim’ diye hemen kıskançlık krizlerine giriyorlar. O yüzden mutluysanız sakın paylaşmayın derbeder olmanız 2 gün sürmez
Evet, mutluluk paylaştıkça çoğalır. Çünkü mutluluk, insanlara neşe saçmaktır-herkes için geçerli değil tabi bazıları kıskanır mutluluğunu sana zehir eder- Üzüntü, anlattıkça azalır. Çünkü üzgünken konuştuğun kişiler seni mutlu etmek, yorgunluğunu/üzüntünü paylaşmak ister -bu da herkes için geçerli değil-
~yani kişiden kişiye değişir cevapta davranışlar da 🌸
Hayatın En Güzel Anıdır PaylaşmakNeyin Var Neyin Yok Diye DüşünmedenPaylaşmak Gerek PazarlıksızcaZamanıSıcaklığınıDostluğunuFikirleriniEkmeğiniSevginiBilginiGülümsemeniBunlar Sende Az Diye DüşünmedenPaylaşmak GerekÇünkü Paylaştıkça Çoğalacaktır Sevgiler. .
Şu zamanda hayır.. Kötü gözler, kötü kalpler var. İnsan mutluluğunu da kiminle paylaştığını bilmeli.. Nazara inanırım ben, kem gözlerden korumalıyız kendimizi, sosyal medyada mutluluğumuza dair her şeyi paylaşmamalıyız.. İstemeyen insan çok var çünkü