Boyum 1.75 ve aşırı çirkinim, öleyim mi?

Ben sadece kadınlar açısından şanssız olmak değil, bütün insanlar tarafından da alay konusu olmaktan bıktım. Böyle bir bedene sahip olmama rağmen bayağı fazla sevgilim oldu, inanın nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Çok güzel olandan çirkin kıza kadar hatta benden uzun olan bile oldu. Her neyse, sevmediğim şeylerden ötürü dislaniyorum. Aslında kafama takmıyorum hiç umrumda değil ama insanları anlamıyorum, ben seçmedim ulan bunu ben seçmedim hani bu kodu suçlu ben olsam bir şey demeyeceğim ama çok saçma geliyor bu durum bana bee. Mesela kendi sectigim şeyler var, felaket bir dövüşçü ve bilek güreşçisi olmak gibi. Gerçekten sokaktan geçen hiçbir insan beni bu konularda yenemiyor ya da daha yetenekli bir insan olmak gibi. Bunları ben seçtim ama gelen geçen kıskanıyor, bu nasıl olurda beni bilek güreşinde yener yapıyorlar. Her konuda insanlar aşağılamak peşinde ben anlamadım hiçbir şey hayat berbat. Mesela hiç çalışmadan para kazanıyorum onu da herkes kıskanıyor. Kendi yapabilecegi şeyler için insan neden kıskanır ya. Neyse işte böyle saçma sorunlar vs kafama takmıyorum ama anlayamıyorum da.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısaca çok saçma nedenler yüzünden suçlu muamelesi görüyorum. Mesela çirkin olduğum için suçlu muyum? Hayır değilim ama bu dünyada yerim yok gibi davranıyorlar. Ya da bir konuda başarılı olmak, başarılı olduğum için suçlu muyum? Değilim ama insanlar kıskanıyor, rezil beter olayım, suruneyim istiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Başlığı böyle yapmamain sebebi, insanların benim yaşamayı hak etmeyen bir pislik olduğumu düşünmeleri.
Boyum 1.75 ve aşırı çirkinim, öleyim mi?