Ünüversite arkadaşlığı?

nerden başlıycağımı bilmiyorum ama benim ünüversitede bir kız grubum var ve belli kişilerle daha fazla yakınım bu akşam bu yakın olduğum biriyle tartıştım benim ani çıkışlarım ani tepkilerim varmış ve bunu sık sık staja başladığımızdan beri söyler oldu bende yapmadığımı ama daha dikkatli olucağımı farkında olmadığımı söylüyordum bu akşam normal ederken birden bak ani çıkıştın bunu yapmada işte bende farkında olmadığımı daha dikkat ediceğimi söyledim konu uzadı yanında başka arkadaşımızda vardı o arkadaşım işte o bilerek yapmıyo diye beni savununca bu arkadaş dahada sinirlendi ve direk bir insana 10 kere aynı şeyi söylediğinde nasıl laftan anlamaz farkına varmaz dedi ve bu beni çok kırdı ve biraz ağladım kırıldığımıda söyledim ilk defa bir arkadaşıma ani tepkilerim sorun yarattıki daha düne kadar böyle bir sorunum olduğunuda bilmiyodum hiç bir arkadaşımdan böyle bir şey görmedim ben duymadım da bundan bahsettim onlar beni ilgilendirmez dedi sen staja başlayınca böyle oldun dedi en baştan kendini belli etseydin falan yaptı ama ben hep olduğum gibiydim kırıldığımı söylememe rağmen bir tepki vermedi ben halbuki kusuruma bakma özür dilerm daha dikkat ederim dedim ama kırıldığımı vurgulamama rağmen tepkisizdi üstelik ben bişey anlatırken buruk gülüş göz devirme falan yapıyodu ve ben bu gece ciddi bir kırgınlığım var ne yapmalıyım nasıl yaklaşıp ilerlemeliyim olayı biraz özet geçtim ama umarım anlaşılırım
Ünüversite arkadaşlığı?