Yeniden Flört-arkadaşlik?

Herkese selam

Arkadaşlar 2.5 sene önce eşimden ayrıldım 32 yaşındayım 3.5 yaşında bir kızım var. Ankara 'da yaşıyordum eşimi terkettim memlekete ailenin yanına döndüm. Burası küçücük bir yer iş vs yok denecek kadar az. babamı tanıdığı bir arkadaşının Mağazada çalıştım kpss hazırlandığım için çıkarıldım uzun süre çalışcak birini istiyorlarmış.4.5 ay çalışabildim. Şimdi eğitim vs aldım dijital pazarlama uzmanlığı yapıyorum freelance olarak. Makine mühendisliği mezunuyum ama iş yok işte. Hiç arkadaşım yok full evde bir insanım kızımı kreşe götürüp geliyorum toplam 20 dk sürüyordur. Arada sırada tek başıma kahve içmeye çıkıyordum son 2 aydır onu da bıraktım. Kızımın okulu hariç hiçbir yere gittiğim yok. Evde oturduğum yerden ne kız arkadaşı nede yeni bir adamla tanışabilirim. Şehir dışında iş aradım görüşmelere gittim 15 gün oldu ses yok anlaşıldı onlar da olmayacak. Yeni birini bulmak istiyorum hatta yeniden evlenmek bile istiyorum. Ama sosyalleşmeyi, biriyle nasış tanışılacağı, flört edileceğini resmen unuttum. Nasıl tekrar dönerim bu hayata bilmiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Küçük yer herke ailemi tanıyor akraba tanıdık çok. Tanımadığım kimseye göz ucuyla bile bakmadım bakmıyorum. Tanıdığıma da sadece selam veriyorum.
Güncellemeler
1 yıl
ALES E Gireceğim belki yükseklisans yapabilirsem arkadaş da edinirim
Yeniden Flört-arkadaşlik?