Bana yalan söylüyor maalesef karşıma çıkan onlarca, yüzlerce insan. Dolayısıyla? En doğru zamana kadar yalanlara inanmış görünmeyi tercih ederken, en inkâr edemeyecekleri anda yüzlerine vuruyorum. Yüzleşme sonrası genelde hayatımdan da uzaklaştırıyorum o insanları.. #TubaSueda 🍀
Yalanın neden söyle dönmesi ve ne kadar büyük olduğuna Göre değişir bazen insanlar mecbur kalırlar karşısındakini incitmemek için bazı insanlar aptal yerine koymak için bazı insanlar bile kez kandırmak için aldatmak hepsine karşı tepkim çok farklı olur En büyük tepkim aldatmak sanırım hayatı zindan edebilirim çünkü insanın gururunu karakterini aşağılayan bir durum hiç istemiyorsan gidip ayrılırsın ne yapıyorsan yaparsın diğer türlü insanların akıllarıyla dalga geçmek başka bir şey değil
O yalanın mantığını ve sebebini çözmeye çalışırım. Kocaman bir yalansa bu kadar a*ptal yerine konduğum için tepkimi gösteririm. Düşünülmüş ince yalanları yemeyi seviyorum :))
Eğer gerçeği ona söyletmek de istiyorsam bilmiyormuş gibi davranmaya devam edip yalan söylediği konunun tersini de olsa yine yumuşak ve olumlu yaklaşacağımı belirtirim. Ters psikoloji yani genelde işe yarar...