Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Bana sabır çektiren bir çok davranış var aslında.. Karşı tarafın üslubuna dikkat etmemesi, karşısında ben konuşurken dikkatini başka şeylere vermesi, espri adı altında karşı tarafı rencide ederek kişilik özellikleriyle dalga geçilmesi, emir kipi kullanılması, ısrar edilmesi, bir mesele olunca konuşmak yerine tribe girmesi, menfaat uğruna yaklaşması, kendi sorumluluklarını başkasına yıkmaya çalışması, haksızlık yapmaya çalışması ya da karşı tarafın zekasını ve değerlerini hafife alması bunlardan bazıları.. O sebeple bunlardan herhangi birini bana yapmaya çalışan insanlardan olabildiğince uzak duruyorum.. Keyifli geceler..
Erkeklerin davranışına sabır çekmiyorum. En çok sevdiğim bile olsa kafam atarsa sabırsız olur patlatım zaten içimde tutamam hiç bişiyi ne varsa o an dökerim hep derim benim içimde şişeceğine oda öğrensin onunda kafası karışsın bi zahmet mümkünde biraz huzuru kaçsın. Ortada bir mesele var derim. Umursamazlığın ipini hiç tutmam çekerim diğer konularda da bilemiyorum kafama göre kişiye göre zaman tanıyabilirim. Tolerans tanımayı sevmiyorum çünkü kopan şeyler tekrar düğümlenmiyor.
✔Henüz kendi bile ne istediğini bilmeyen birisi ✔Sirinlikler yapmaya çalışıp a*tal görünmesi ✔Manipüle etme çabası ✔Asla ve asla suçunu kabullenme ✔Toksik davranışlar
Ne alaka. Niye öyle bir şey olsun ki. Onu kendi istediğim biri gibi olmasını değil, onun kendi gibi olduğu halini benimsiyor ve seviyorum. Onu olduğu gibi kabulleniyorum. Sabırsızlanmamı gerektirecek bir durum yok. Sabretmek, katlanmak demek. O katlandığım değil, kaynaştığım insan. 😌
Yapmak istediği şeyleri sürekli erteleyen erkekler her şey çok uygunmuş mükemmelmiş gibi yapmak istediği şey için zamanın ve mekanın uygun olmasını bekeleyen tipler. Yaşayın işte önünüze geldiği gibi zaman ve mekan uygun olduğu zaman belki yaşayabilecek istek kalmamış olur her şey tam olmaz yani beklemeyin
Bir şeyi yapmasını istemediğimiz zaman buna bilerek devam ettirmesi ya sabır dedirtiyor hele bazen dinden imandan çıkartıyorlar içinden tesbihi alıp çekmek geliyor 😅