Kişilik & Karakter Sabrınızı en çok hangi davranışlar zorlar? ? Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne tür davranışlara karşı sabır gösteremiyorsunuz?Aşırı ısrar edilmesi ve ikiyüzlülük.. :D Sabrınızı en çok hangi davranışlar zorlar? ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ısrarla yalan söylenilmesi. ne yapıldıysa doğrusu anlatılsın istiyorum. Beni öldürdü mü, gelsin yanıma seni bu yüzden öldürdüm desin. çok muhtacım doğruya. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sürekli kendi dediklerini dinleyen, onlara göre kendine yön veren insanlar.. 1 2 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla Monarshee +1 yıl Rica ederim Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yüksek ses ile konuşmak, fiziksel temas, söyleneni anlamama, tekrar ettirmek 1 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüksek libidolu halim, ısrar ve laf anlamaması birinin, yalan 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umursamamak 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar