Kişilik & Karakter İyi bir dinleyici misin? okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vitrin için teşekkür ederim Mantosucikskız İyi bir dinleyici misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Liliyârr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet...Konuşmaktan çok dinlemeyi severim. Lakabımın "Güzin abla" olmasından da belli oluyor bu zaten. 1 9 Yorumla okuyankim +1 yıl Bu Güzin abla rolü belli bir yaştan sonra oluşuyor. Mehmet Coşkun Deniz olduğum zamanlar, son zamanlarımdır mesela :)) Yorumla Liliyârr +1 yıl Demek ki herkesin olduğu bir dönem varmış :) Yorumla okuyankim +1 yıl İyi bir dinleyici aynı zamanda iyi bir konuşmacıdır)) Yorumla Liliyârr +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla okuyankim +1 yıl En son ne dinledin peki? Yorumla Liliyârr +1 yıl Sürekli dinleme halindeyiz aslında. Dün bir arkadaşımın derdini dinledim. Yorumla okuyankim +1 yıl Sorun neydi? Ya da çözüm için konuşmak yeterli oldu mu? Yorumla Liliyârr +1 yıl Tabi çözüm olmadı ama içi rahatladı, ferahladı. Bazı sorunlar hemen çözülmüyor maalesef Yorumla okuyankim +1 yıl Yanında olmak ve dinleniyor olmak dahi yetiyor Yorumla
agaRIOmee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Iyi dinlerim de unutur tekrar sorarım pardon bu takmamak oluyordu dimi🤣🤬 1 5 Yorumla okuyankim +1 yıl Kulağınla dinlemediğini gösterir 😅 Yorumla agaRIOmee +1 yıl Ahahah ya varya burada dangqlak olduğu kadar kafa adamlarda var dostum harbi kafa adamsın Yorumla okuyankim +1 yıl Eyvallah dostum :))Naçizane takılıyoruz( kelimedeki harfin doğrusu C mi Ç mi emin değilim) Yorumla agaRIOmee +1 yıl Ben iflas Knkm 30 saattir uyumuyorum kb Yorumla okuyankim +1 yıl Uyu kanki, yorma kendini. Yorumla
miniksey2004 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl Anlatmayı severim ama genelde dinleyen olurum 1 2 Yorumla okuyankim +1 yıl Anlatır gibi yapıp çoğu zaman karşımdakini dinlerim :)) Yorumla miniksey2004 +1 yıl 🐣🐣 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çoğu insana göre iyi olduğu mu dusunuyorum 1 1 Yorumla okuyankim +1 yıl İyi bir özellik Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ahhahahsjshd görsel 💔 1 1 Yorumla okuyankim +1 yıl İtina ile :))) Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi dinlerim. 1 1 Yorumla okuyankim +1 yıl Daha net olmalısın Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet 1 42 Yorumla okuyankim +1 yıl Aç biraz, evet bir cevap değil Yorumla thecutewitch +1 yıl kısa bir cevap verdim işte daama açarım evet insanların bana anlattığı şeyleri dinlemeyi severim uzun hali de bu Yorumla okuyankim +1 yıl Güzell Yorumla thecutewitch +1 yıl peki Yorumla okuyankim +1 yıl Anladım Yorumla thecutewitch +1 yıl sağ olun :) Yorumla okuyankim +1 yıl Niçin Yorumla thecutewitch +1 yıl güzel dediğiniz için nezaketen diyim dedim peki nin arakasında diycektimde sonradan yazdım Yorumla okuyankim +1 yıl Sabırlısın, iyi bir dinleyici olduğuna şu an inandım. Yorumla thecutewitch +1 yıl yo değilim tam tersi sabırsız bir insanımda o iksii farklı şeyler dinlemekle alakası yokki Yorumla okuyankim +1 yıl İyi bir dinleme için sabır gerekir fakat.. Yorumla thecutewitch +1 yıl öyle değil yani bir şeyleri beklemeyi sevmiyorum olucaksa olsun direk o anlamda sabırsızsiz biraz değişik düşündünüz bence Yorumla okuyankim +1 yıl Sabretmeyi sadece beklemek olarak anlamamalısın. Geniş çerçevede düşünüyorum, farklı değil. Yorumla thecutewitch +1 yıl hmm pekiben farklı açıdan bakmamıştım hepsi bu Yorumla okuyankim +1 yıl Çok mu uzattım acaba? Yorumla thecutewitch +1 yıl biraz ama neyse sorun değil :) Yorumla okuyankim +1 yıl 2 ay boyunca hergün aynı görüş altında konuşmuşluğum var :))İyi günler cadı hanım Yorumla thecutewitch +1 yıl iyi günler sizede olabilir benimde öyle olduda o kadar uzun değildi bir kaç gün sürdü zaten kaynaştığım biriyse takipleşiyorum o kişiyle Yorumla okuyankim +1 yıl Takipleşmek sıradanlaştırıyor bazen..Mesaj açık olsa bile bu şekilde 'sabırla' ve dinleyerek devam etmek farklı bir durum :)) Yorumla thecutewitch +1 yıl hmm pekiama ben öyle kolay kolay kimsei takip etmiyorum Yorumla okuyankim +1 yıl Konuşmaksızın takipleşmek, pasif iletişim gibidir. Herkesle iletişime geçilmez tabiki Yorumla thecutewitch +1 yıl zaten ben konusmaksızın takip etmedim grüşte kaynaşştıklarım varsa onlarda istiyorsa öyle takip ediyoorumhepsi bu Yorumla okuyankim +1 yıl Anlıyorum. Belki bir gün takipleşiriz.. 🌺 Yorumla thecutewitch +1 yıl bilmem kaynaşırsak neden olmasınteşekkürler çiçek içinde :) Yorumla okuyankim +1 yıl Aa, siz çok nazik bir kızsınız :)) Yorumla thecutewitch +1 yıl bence nazik olan sizsiniz çünkü çiçek yolladınız hani bende teşekkür ettim sadece hepsi bu Yorumla okuyankim +1 yıl Hepsi bu olmayan bir cümle beklerim :)) Yorumla thecutewitch +1 yıl hepsi bu olmayan cümle dfklmdg :D işte Yorumla thecutewitch +1 yıl yazdım Yorumla okuyankim +1 yıl Hahahah, ortalık yerde kahkaha attım 🤣 Yorumla thecutewitch +1 yıl ohaa pardon flmsfdl :Dmilelt içinde oldugunuzu bilmiyordum Yorumla okuyankim +1 yıl Bilseniz bile espri yapmaktan çekinmeyin shhs Yorumla thecutewitch +1 yıl peki güldürdüysem ne güzel :) Yorumla okuyankim +1 yıl Bir cümlede peki tamam geçiyorsa, görüldü atmak anlamı taşır diye biliyorum. Sanırım sizde geçerli değil 😃 Yorumla thecutewitch +1 yıl değil evet Yorumla okuyankim +1 yıl Bu iyi bir huy. Alışık değilim7 Yorumla thecutewitch +1 yıl hmm peki benle konusrusnaız eger alışırsınız ne diyim lkfmg :D Yorumla okuyankim +1 yıl Alışıyorum 😃Profilin gizli olmasaydı sorularda da buruşukduk jsnz Yorumla thecutewitch +1 yıl ee takipleşelimzaten kaynaştık baya lmdklg :D Yorumla thecutewitch +1 yıl o zaman sorulardan haberdar oluruzorada da konusuruz sorun yok Yorumla okuyankim +1 yıl İkna oldum 🤣 Yorumla thecutewitch +1 yıl güzel dflkgmfd :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet...
Konuşmaktan çok dinlemeyi severim. Lakabımın "Güzin abla" olmasından da belli oluyor bu zaten.
Bu Güzin abla rolü belli bir yaştan sonra oluşuyor. Mehmet Coşkun Deniz olduğum zamanlar, son zamanlarımdır mesela :))
Demek ki herkesin olduğu bir dönem varmış :)
İyi bir dinleyici aynı zamanda iyi bir konuşmacıdır))
Kesinlikle katılıyorum
En son ne dinledin peki?
Sürekli dinleme halindeyiz aslında. Dün bir arkadaşımın derdini dinledim.
Sorun neydi? Ya da çözüm için konuşmak yeterli oldu mu?
Tabi çözüm olmadı ama içi rahatladı, ferahladı. Bazı sorunlar hemen çözülmüyor maalesef
Yanında olmak ve dinleniyor olmak dahi yetiyor
Iyi dinlerim de unutur tekrar sorarım pardon bu takmamak oluyordu dimi🤣🤬
Kulağınla dinlemediğini gösterir 😅
Ahahah ya varya burada dangqlak olduğu kadar kafa adamlarda var dostum harbi kafa adamsın
Eyvallah dostum :))
Naçizane takılıyoruz
( kelimedeki harfin doğrusu C mi Ç mi emin değilim)
Ben iflas Knkm 30 saattir uyumuyorum kb
Uyu kanki, yorma kendini.
Anlatmayı severim ama genelde dinleyen olurum
Anlatır gibi yapıp çoğu zaman karşımdakini dinlerim :))
🐣🐣
Çoğu insana göre iyi olduğu mu dusunuyorum
İyi bir özellik
ahhahahsjshd görsel 💔
İtina ile :)))
Evet iyi bir dinleyici ve dinleticiyim
İyi dinlerim.
Daha net olmalısın
evet
Aç biraz, evet bir cevap değil
kısa bir cevap verdim işte da
ama açarım evet insanların bana anlattığı şeyleri dinlemeyi severim uzun hali de bu
Güzell
peki
Anladım
sağ olun :)
Niçin
güzel dediğiniz için nezaketen diyim dedim peki nin arakasında diycektimde sonradan yazdım
Sabırlısın, iyi bir dinleyici olduğuna şu an inandım.
yo değilim tam tersi sabırsız bir insanımda
o iksii farklı şeyler dinlemekle alakası yokki
İyi bir dinleme için sabır gerekir fakat..
öyle değil yani bir şeyleri beklemeyi sevmiyorum olucaksa olsun direk o anlamda sabırsız
siz biraz değişik düşündünüz bence
Sabretmeyi sadece beklemek olarak anlamamalısın. Geniş çerçevede düşünüyorum, farklı değil.
hmm peki
ben farklı açıdan bakmamıştım hepsi bu
Çok mu uzattım acaba?
biraz ama neyse sorun değil :)
2 ay boyunca hergün aynı görüş altında konuşmuşluğum var :))
İyi günler cadı hanım
iyi günler sizede olabilir benimde öyle olduda o kadar uzun değildi bir kaç gün sürdü zaten kaynaştığım biriyse takipleşiyorum o kişiyle
Takipleşmek sıradanlaştırıyor bazen..
Mesaj açık olsa bile bu şekilde 'sabırla' ve dinleyerek devam etmek farklı bir durum :))
hmm peki
ama ben öyle kolay kolay kimsei takip etmiyorum
Konuşmaksızın takipleşmek, pasif iletişim gibidir. Herkesle iletişime geçilmez tabiki
zaten ben konusmaksızın takip etmedim grüşte kaynaşştıklarım varsa onlarda istiyorsa öyle takip ediyoorum
hepsi bu
Anlıyorum. Belki bir gün takipleşiriz.. 🌺
bilmem kaynaşırsak neden olmasın
teşekkürler çiçek içinde :)
Aa, siz çok nazik bir kızsınız :))
bence nazik olan sizsiniz
çünkü çiçek yolladınız hani bende teşekkür ettim sadece hepsi bu
Hepsi bu olmayan bir cümle beklerim :))
hepsi bu olmayan cümle dfklmdg :D işte
yazdım
Hahahah, ortalık yerde kahkaha attım 🤣
ohaa pardon flmsfdl :D
milelt içinde oldugunuzu bilmiyordum
Bilseniz bile espri yapmaktan çekinmeyin shhs
peki güldürdüysem ne güzel :)
Bir cümlede peki tamam geçiyorsa, görüldü atmak anlamı taşır diye biliyorum. Sanırım sizde geçerli değil 😃
değil evet
Bu iyi bir huy. Alışık değilim7
hmm peki benle konusrusnaız eger alışırsınız ne diyim lkfmg :D
Alışıyorum 😃
Profilin gizli olmasaydı sorularda da buruşukduk jsnz
ee takipleşelim
zaten kaynaştık baya lmdklg :D
o zaman sorulardan haberdar oluruz
orada da konusuruz sorun yok
İkna oldum 🤣
güzel dflkgmfd :D
Yok çünkü beni de kimse dinlemez