Merak ettiğiniz bir soruyu sorun kendiniz hakkında ve bende ne hissedersem yazayım. (Saçma şeyler sormayın!) *Eğlence amaçlı yazıyorum işte bir şeyler.
Bir insan bazen öylesine yakın hissettirebilirken ansızın nasıl bu kadar uzak ve yabancı gibi hissettirebilir?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hani insan en sevdiğine, en değer verdiğine daha çok kırılır ya, bu mevzuda o mesele. Belirsizlikler uzun vadede insanı yorar, eğer öyle bir durumda isen, bence kendini çok yorma.
Haklisin. Ki ön yargında da haklisin 🤣 acıklayim; benden küçük ya da benim akranim kizlarla anlaşamıyorum nedeni bana olgun gelmemeleri ve ben olgun bir yapıya sahibim. Benden büyük biri ile tanışma isteği vardı icimde bilmiyorum. Erkek arkadaşım var bi sürü benden büyük ama kadın yok tabi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söyle büyücü benim aşk hayatımda bir gelişme olacak mı😄
Aklında biri var. Ama sadece düşünerek olmaz.
Aklımdakine söyle gelsin bana çabuk
Gelmez.
Neden gelmez
Senin gitmen gerek.
Keşkeee dediğin gibi olsa o yollar bana kapandı çoktan
Açarsın belki bir şekilde.
Yok bebiş benim artık ona yazma şansım kalmadı
Hayırlısı de ve unut o zaman.
Zaten olsa bile tekrar aynı havayı yakalayacağımızı sanmıyorum artık bitti unutuyoz mecburen napalım yeni aşklara yelken açmak lazım 🫣
İyi o zaman.
Teşekkürler iyi geceler sohbet için
Rica ederim. İyi geceler.
Bir insan bazen öylesine yakın hissettirebilirken ansızın nasıl bu kadar uzak ve yabancı gibi hissettirebilir?
Hani insan en sevdiğine, en değer verdiğine daha çok kırılır ya, bu mevzuda o mesele. Belirsizlikler uzun vadede insanı yorar, eğer öyle bir durumda isen, bence kendini çok yorma.
Ben klavyeden gelen kelimeleri sıralamayı seviyorum. Deneyelim.
Var mı acaba sormak için bir tane istesem bile bu akşam saat yahut video kaydı imkanı sunan bir şey
Bu aralar bayağı birbirinden aykırı konuşmalsrım olmuş desene
Bencede aykırı olmuş ki buna ben bir şey yazamam.
Yaşın 30 üzeri ise tanışmak isterdim. Ben 25... Şimdi ne düşünüyorsun benim hakkımda?
Neden 25 yaşında birinin 30 yaş civarı biriyle tanışmak istediğine yöneldi direkt beynim.
Ön yargını ölçmek istedim😉 ve cidden kac yaşındasın?
30 yaşındayım. Önyargılı bir insanım çoğu kişi gibi.
Haklisin. Ki ön yargında da haklisin 🤣 acıklayim; benden küçük ya da benim akranim kizlarla anlaşamıyorum nedeni bana olgun gelmemeleri ve ben olgun bir yapıya sahibim. Benden büyük biri ile tanışma isteği vardı icimde bilmiyorum. Erkek arkadaşım var bi sürü benden büyük ama kadın yok tabi ki
Anladım.
Tanışmak istemediğinizi hissettim ben de sanırım. Neyse iyi geceler)
İyi geceler.
Olur. Benim hangi yönüm daha ağır basıyor?
Dominant görünüyorsun ama sevilmekte istiyorsun. Bence içten içe biraz güven problemin var aslında karşındaki insanlara.
Doğruluk payı var 😆 teşekkür ederim ☺️
Rica ederim.
Benimle ilgili hissettigini soyle iste
Biraz yorgunlukların, hayal kırıklıkların olmuş ama sende çok hayattan geri kalmamış gibisin.
Valla isabet oldu. Tebrik ederim😊
Teşekkür ederim. 😊
Sence ben mutlu olabilecek miyim? Dkkddk
Mutlu olursun tabiikide ama biraz daha zamanın var önünde, sabır. 😉
Haklısın 😌 teşekkürler 🥰
Rica ederim. 😊
Boyum kaç?
183. Attım ama müneccim değilim sonuçta. 😄
Yanlış his...
😄 Tutmasını beklemiyordum zaten.
Maga b.. Üzdü.. :(
? Düzgün ifade etmeyi dene kendini.