Çoğu insanın başına gelmiştir. Bazen en tepeye çıkmak için dibi görmemiz gerekiyor. Aslında iyi bir şeydir. Bir daha dibi görmemek için hayatta hep ayakta kalmak demektir.. #54srp
Gerçekten dibi gördüğünüzü düşündüğünüz zaman oldu mu?
Evet, en dibini de gördüm. Hayatımın bir evresi benim için komple dipten ibaretti hatta. Çıkabilmiş olmama hala şaşırıyor ve şükrediyorum. Hiçbir şekilde kolay değildi fakat şu an ne olursa olsun o kadar dibe giremem daha çünkü zaten o yeri biliyorum, nasıl çıkmam gerektiğini de bildiğim için gözümü korkutmuyor artık. Kaybedecek bir şeyim de yok, insan çok kötü şeyler yaşadığı zaman, olan şeyler yıldırmamaya başlıyor kolay kolay, bu anlamda hayat acı çeke çeke öğretiyor bir şeyleri...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Dibi de gördüm elbette.. Her insan en az bir kere dibi bulur.. Bazıları şanslıdır çünkü nefesini uzun süre tutabilir, bazıları ise nefessiz kalıp dipten çıkamaz.. Ben nefesini kontrol edebilen taraf oldum sanırım.. Bu insanın biraz da kendi ellerinde.. Çevremizde bizi yıldıran, yoran, tüketen bir sürü olay oluyor ve kayıtsız kalmamız mümkün değil.. Güçlü olmak gerekiyor, güçlü kalıp acıdan yılmamak.. Her gecenin bir sabahı oluyor.. En umudu kestiğimiz anda geliyor mucizeler.. Koşmanın kıymetini anlayabilmek için bazen düşmeyi de yaşamak gerekiyor.. Keyifli günler..
Evet dibi gördüm. Hem de çoğu zaman. Şimdi de o zamanlardan birindeyim. Kendimin ve içinde bulunduğum yanlış seçimlerin farkındayım. Bile bile düştüğüm bu dipten tek başına çıkmak istiyorum. Çünkü birileri elimden tutsa da bu tutuş emanet. O kadar iyi biliyorum ki insanların iki yüzlü olduğunu. Kimse tutmasın ben kendim çıkarım. Hep çıktım ve hep daha da güçlü çıktım. Sadece Zaman gerekiyor. Birşeyler olacak ve bir daha hiçbir şey benim için eskisi gibi olamayacak.
Evet geçmişte maddi manevi dibi gördüm sonra bi çıktım daha sonra tekrar dibi boyladım. Anladım ki hayat osiloskop ekranındaki dalgalar gibi bi iniş bi çıkış şeklinde ilerliyor. En azından benim hayatımda böyle. O yüzden artık dibi boylamak korkutmuyor üzmüyor. Dipte geçen vakit uzadıkça sıkılıyorum ama çıkınca da güzel oluyor ve çıkacağını biliyorum. Şimdi de dibe yakınım. Artık düşüşlerimi daha sığlaştırabiliyorum. Bu da tecrübe ediniyorum demektir. O zaman hadi bana iyi düşmeler. Çıkınca görüşürüz 😎😎
Öyle dibi gördüm diyeceğim ağır şeyler yaşamadım. Hayatımda bazı olumsuzluklar oldu ve sonrasında toparladım. Olaylar karşısında çabuk yıkılan biri değilim belki de ondan dolayıdır. Ben üzülürüm yaşananlara evet, 3 saniye filan kadar ama.
Aşkı bulma konusunda hep en dibi görüyorum. Arkadaş ortamım yüzünden aşkı bulamıyorum. Ortamı değiştirecek tek bir kimsenin olmaması yüzünden hayata negatif bakıyorum. Aşk için şehir değiştirirsem hayata pozitif bakacağımı düşünüyorum.
Dibin dibini gördüm. İnsanların arasındaki sevginin menfaat uğruna olduğunu, gerçek sevginin sadece Allah tarafından insana hediye edildiğini gördüm. Tabi her inişin de bir çıkışı var, hep aynı yerde durmuyoruz.
Dip diye bir şey yok. Dibi gördüm dersin alt lige düşersin. Süper lig 1. Lig 2. Lig 3. Lig bölgesel amatör Lig süper amatör amatör öyle gider.. hayır, altında ayaklarını koyabileceğin hiçbir şey bulamıcaksın.