Gerçekten dibi gördüğünüzü düşündüğünüz bir zaman oldu mu?
59
65
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
umrumdışı_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Hayatta herkesin bir dönem, herhangi bir alanda dibi gördüğü zamanlar olmuştur. Maksat bu değil... Çünkü bu sabit bir şey. Genel olarak herkes yaşar. Bazen umutları biter, bazen motive tavan olur, bazen arada kalırlar... Birçok duygu ve olayı yaşamaya meyilliyiz.
Umutsuzluk da böyledir. Genelde üst üste başarısızlık yaşadığımızda ya da hata yaptığımızda hissederiz böyle. Sonrasında belki günlerce etkisinden çıkamayız. Kimi yoluna başka hayalleri için devam eder, kimi hiçbir şey yapmaz ve pes eder. Pes edenin kazanmak gibi bir olasılığı olmaz. Ancak hayalleri için devam eden olasılıklar içinde mücadele eder. Belki yine kaybeder ancak ne kadar dibi görürse görsün biraz zaman geçtikten sonra tekrar çalışmalarına devam eder. İşte şu devam eden benim. :D
Öyle bir dibi yasadim ki cok degil bir kaç ay öncesi.. dedim ki kalkamayacagim galiba sanki bütün binalar ustume çökmüş nen zaten dipteyken hersey daha da ustume ustume gelmis gibiydi icimin yandigina şahit oldum tenimin tenime kustugune aynada kendi yüzüme bile bakamiyordum herseye küstüm gece uyuyamiyordum gunduz uyanmak imkansizdi tuvalette bile hüngür hüngür agliyordum.. Öyle güzel güluslerim vardi ki caldilar dedim benden bir daha hic gulemeyecegim zannettim ama cok dua ettim ve sabrettim su an ayaga kalktim niyetim zirvede olmak değil ama dibi boyladim diye orada da kalmayacağım bugune kadar hep savastim yine savaşacagim 10 kere dusersem 10 kerede ayağa kalkacam ve pes etmeyecegim. Sizde pes etmeyin arkadaslar güçlü olun sizin en büyük dostunuz siz kendinizsiniz. Önce siz sevin kendinizi önce siz değer verin kendinize. Aciyi kederi yaşayan ilk kişi siz değilsiniz ve son kişi de siz olmayacaksiniz. Hayat kisa okadar uzun değil ki hadi bugün kalk ve hedefler belirle onlara ulaşmak için uğraş.
Evet oldu.. Boşandığım zaman o süreç beni hem maddi hem de manevi olarak oldukça yıprarmıştı. Öyle ki "bundan sonrası yoktur herhalde.." dediğim zamanlar dahi oldu. Şimdi şükürler olsun 2-1 skor ve öndeyim.
1|0
0|0
ToxiCs | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
2 yıl önce gerçekten bu duruma düştüğümü hissettim ama planlamalarım sebebiyle, içinde bulunduğum kötü durumdan sıyrıldım..
1|0
0|0
7even7 | Kişilik & Karakter konusunda 6,7b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Oldu, dibe düştüm sonra tırmandım. İnsan dibi görmeli.
1|0
0|0
Gölgesizkarakter | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Oldu olmaz mı hiç. Dibi gördüm sonra dedim ki sıra zirvede, tırmanmaya devam.
1|0
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 6,5b görüş paylaştı.
Farklı türevde dip ler yaşadım... ; * '' Yanlış şık 1 yıl, yanlış üniv. 4 yıl, yanlış meslek 40 yıl, yanlış eş bi ömür kaybettirir demişti, eski bir hocam... '' Meslek ve üniversite değişimlerden müzdarip, karar veremeyen ve bir türlü mutlu olamayan bir öğrenci iken,... * Ölüm... Sonra sevdiklerimi kaybetmeye başladım... Kariyer, iş , meslek derken çok sevdiklerimizi unutmuşuz, bir baktığımda, evet dip bu an dır. Dedim... Sonra iletişim yeteneğim, idealist bir insan olmam, insanların kolay dertlerini ortak olmam farklı bir dala beni yöneltti... O kadar fazla dert denilen şey var ki, kimi zaman ağır gelse de, hepimizin bir sınır eşiği var sadece bunun farkında olmak asıl çözüm... * Şimdiler de ise, bu karanlık dip leri düşünmek yerine... Artık o sulardan çok yukarılara çıkıp, gökyüzü ile güneşleniyorum, gülümseyerek... Böyle çok daha neşeliyim, ve yaşam çok kısa...
1|0
0|0
ToprakBey_ | Kişilik & Karakter konusunda 194 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Olmaz mı , oldu tabi. Şimdi Üsteğmenim hava kuvvetlerinde. Hava Harptayken 'Kemal Boyacı' isimli Komutanım olmuştu , kızardı söverdi severdi ama güzel bir eğitmendi , 'Sen ilk ne uçurdun?' Sorusunu sordu bana 'T-41 Eğitim Uçağı Hocam?' Dedim yanlış yanıtı verene kadar , uçuşunu kestim. Çalış gel cevabını verdi , gittim bir gün odasına Komutanım 'Uçurtma , yani sorunun cevabı uçurtma.' Dedim o gün bu gündür o olayı atlatamıyorum , gördüğüm en iyi eğitimcilerden biriydi diyebilirim. Birde aşk konusunda dibi gördüm orası bende kalsın :)
1|0
0|0
SHİNKO | Kişilik & Karakter konusunda 160 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Ciddi zorluklar ve uç rezillikler çektim ama hiç dibi gördüğümü düşünmedim.. Şikayet ettim ama fazla değil. Çünkü Şikayet etmek bir işe yaramıyordu. Bu yüzden hep bir yol arardım ki yine olsa ararım. Bildim bileli umuttur içimdeki delinin harcı.
2|0
0|0
The_Quile | Kişilik & Karakter konusunda 414 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Her insanin hayatında olduğu gibi benimde hayatimda bi kaç zorlu viraj oldu.. Dibi gördüğümü, herşeyin bittiğini düşünmedim ama güvenimi yitirdiğimi ve manevi açıdan çokça zorlandığımı itiraf etmisliğim var 😊 iyi ki de var o günlerin sayesinde bugünlerdeyim..
1|1
0|0
brownie_milk | Kişilik & Karakter konusunda 202 görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
Gerçekten dibi gördüğüm; o an umudumu kaybettiğim, her şeyin bittiğini düşündüğüm bir an oldu. Film şeridi misali herşey gözümün önüne geldi. Ama iyi ki de oldu; çünkü güçlü kalmayı, mücadele etmeyi o anı yaşadıktan sonra öğrendim. Ayağa kalktım, çabaladım,”hayata yaşamaya geldin, pes etme” dedim kendime ve artık umutsuzluğa kapılmak yerine savaşıyorum artık.
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Evet oldu öyle bir dönem hayatımda hiç canımın o kadar yandığını hatırlamıyorum ama çok zor atlattım ve o dipten çok zor çıktım hayat tecrübelerle dolu insan yaşayıpta öğreniyor bazı şeyleri çok şükür hepsi geride kaldı
1|0
0|0
_ALCHERA_ | Kişilik & Karakter konusunda 281 görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
O anı yaşadım ve ayağa kalkması hiç düşünüldüğü kadar kolay değil. Kalktığın zamanda belki yürüyebiliyorsun ama koşmaya uzun zaman gerekebiliyor taşıdığın yük seni diğerlerinden geride bırakabiliyor ya da 2 kat efor harcaman gerekiyor.
1|0
0|0
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Henüz o kadar kötüsünü yaşadım diyemem, bunu düşüneceğim bir an olursa yüksek ihtimal hiçbir çıkış noktası bulamamış ve umudumu, azmimi kaybetmiş olurum. Bana bunu hissettirebilecek olaylar çok uç noktalar olur.
1|0
0|0
M-B-B | Kişilik & Karakter konusunda 892 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Ben çok zenginliği de gördüm Amerikadan oyuncaklar gelirdi ben küçükken ben çok fakirliği de gördüm ay sonunu nasıl geçindireceğiz diye ve şu bir gerçek ki tecrübe insanı güçlendiriyor. En önemlisi de sabır ve şükür.
1|0
0|0
heavensdarkos | Kişilik & Karakter konusunda 67 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
hayatimda cok travmalar yasadim ama hep umutluydum. Ve hep kendime guvendim hepsinin de altindan kalktim. Bana o yuzden tum sorunlar dipler viz gelir tiris gider hepsini yerim.
1|0
0|0
PolyannaElisa | Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Dibi gördüğüm, umudumu kaybettiğim anlar oldu. Öyle ki; acaba artık toplanır mıyım dedim. Hatta bazen o çöküntüyü yaşıyorum, dibi gördüğüm yerden kalkmayı da biliyorum.
Dibi gördüğümü düşündüğüm zaman olmadı bizzat dibi gördüm. Ama şimdi daha güçlendim yani 25 yaşında ki birisinin yaşamayacağı şeyleri yaşayarak güzel bir tecrübe aldığımı düşünüyorum 😊
1|0
0|0
birumut39 | Kişilik & Karakter konusunda 122 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Evet kuzey ırak link dagında çatışmada sıçrama yaparken düşmüştüm 250 metreden keskin nişancı 6 ila 7 el net atış yaptı üzerime o kanas mermileri beynimle kafatasını yapıştıyordu sanki o şaklama seslerini unutamam kıpırdayamyordum öldüm mü acaba diye düşünürken kurtarıldım
1|0
0|0
mutsuzyarınlar | Kişilik & Karakter konusunda 551 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Hiç dipten çıkamadım ki, ne zaman dipten çıktım desem hep daha dibini gördüm. Ama en dibi kapkaranlık zamanlarımda gördüm. O karanlık hep peşinde olur insanın
Madde kullanıyodum ve ailemin öğrenmesiyle dibi gördüm sandım ama evdeki sorunlar yüzünden evden kaçtım gittiğim arkadaşım beni kullanıyomuş herşeyimi çaldı etti davalık falan olduk işte o zaman o an dedim ki burdan sen güçlü çıkabilirsen herşeyi geçmişte bırakırsın... şu an 6. Ayımdayım ve gerçekten bunu başardım ve bir sürü ders çıkardım kendime dibi keşke görmeseydim demiyorum asla o zamanları yaşamasaydım şu an hayat hala bana toz pembeydiii
1|0
0|0
kalpmimarı | Kişilik & Karakter konusunda 243 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Televizyondaki gibi iki koluma iki polis girdiği anda bir an hayatımın bir daha eskisi gibi olmayacağı hissine kapıldım. Şükür yakayı kurtardık.
2|0
0|0
Live_your_dream | Kişilik & Karakter konusunda 139 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Oldu, hemde baya ağır oldu ordan tamamen çıkmam 2 senemi aldı allah kimseye bunu yaşatmasın!
1|1
0|0
SenacCc | Kişilik & Karakter konusunda 838 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
O derece olmadım çok şükür her zaman ayağa kalkarım dedim
2|0
0|0
Hayallerdiyarı | Kişilik & Karakter konusunda 155 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
Oldu. Toparlanmam da sürdü. Ama güç katıyor öyle zamanlar insana... Daha bir yenilenmiş kalkıyorsun ayağa...
1|0
0|0
saçmabirkişilik | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Umudu çok kestiğim oldu. Umutsuzluğa kapıldığımda çok olmuştur. Ama her yoldan geri dönülebilir. Zannetmiyorum ki okadar körleştiğimi.
1|0
0|0
Blackh | Kişilik & Karakter konusunda 397 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
Şu siralar... hayatimda ilk kez kontrolu biraktim cikis kapisi aramadan oturdugum dibin islak zemininde keyfime bakiyorum...
1|0
0|0
Diana_08 | Kişilik & Karakter konusunda 203 görüş paylaştı.
Xper 7
9 gü
Umudumu yitirdiğim zamanlar oldu fakat bu kadar zayıf ve çaresiz olduğumu düşünmüyorum deyip , yeniden ayağa kalktım..
1|0
0|0
OjeliKadın | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Master
9 gü
O dibi çok net bir şekilde gördüm, ama çok şükür üstesinden geldim. Şu an hayatımda bıraktığı bir hasar dahi kalmadı.
Gördüm ama umudumu kaybettiğim zamanlar olmadı hiç.
1|0
0|0
Mavikartal30 | Kişilik & Karakter konusunda 71 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Şu an dibi görmüş durumdayım az kaldı her an daha da dibe ineceğim
1|0
0|0
Handsome_devil | Kişilik & Karakter konusunda 354 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Her zaman daha dip olabileceğini biliyorum. En dibi görmek mümkün değil diye düşünüyorum. İniş çıkışlar olması ise heyecanı yitirmemek, arada kendine getirmek adına iyi olabilir.
1|0
0|0
Drakula3584 | Kişilik & Karakter konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Darbe almış bir tekne gibiyim kovayla su boşaltmaya çalışıyorum kıyıya da çıkamıyorum çünkü denizin ortasındayım.
1|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Tam şu an öyleyim.😧 Ve inanılmaz yoruldum. Hiç bir şey de yapmaya takatim kalmadı bu durumdan kurtulmak için.
1|0
0|0
Akbey_52 | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Yok hiç öyle bir zaman denk gelmedi bana Aman da gelmesin zaten boş ver
1|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Oldu daha çıkamadım çırpınıyorum çıkmakla batmak arasındayım
1|0
0|0
WhatTheBok | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Yüo çok galesiz olduğum için hiç Bi bok düşünmüyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş