ben 3 gün önce bir fal uygulamasına atmıştım. Kpss için kitap almak istiyordum ama param yoktu ve falda da bir yerden para gelicek ve içindeki sıkıntı sona ericek yazıyordu ama bir yerde çalışmıyorum ailemden de isteyemiyorum yani nereden gelir ki saçma deyip geçtim ve bir arkadaşım bir site attı işte üye ol doğrulama yap 100 tl vericek diye hiç inanmayarak bir umut diye yaptım ve gerçekten de 100 tl çektim :) ekstra bir kaç siteden daha çekim yaptım ve kitaplarımı aldım :) o kadar heyecanlı bir şekilde bekliyorum ki kitaplarımı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ay prometh izliyorum böyle reklam tikla ofersbux filan useniyom ama yapmaya inanasim gelmiyor bir de kpss çok zor lisans mi senin
prometh ne alaka :) evet
Banada soyler misin o siteleri ihtiyacım var çok acil
https://lnr.app/s/Jde0Kn
falcılar geleceği bilemezler
Hangi site kanka bize de söyle
kampanyası tam olarak bugün bitti
Hangi site ki
bitçi
Ana iyimiş la
evet bu tarz siteler var atabilirim. Şu an 2 tane var bir tanesi 200 tl veriyor bir tanesi de biraz aktivite ile 450 dolar veriyor
Kanka atarsan allah razı olsun derim valla öğrenciyiz
ama şöyle bir şey var kyc yapıyorsun. yani kimliğinin ön ve arka yüzü ile selfie çekip atıyorsun yani borsa sitelerinde zorunlu olan bir olay yani bunu yapamam ben diyorsan hiç atmıyım :) çok paraya ihtiyacım var diyen bir arkadaşıma iki saat nasıl yapıldığını vs her şeyini anlattım ve bana, kanka ben yapamam kimlik falan güvenemem yani dedi
Atarım ya herkes yapıyor sonuçta
lunarcrush / rainturk / 5ROI global.
Nasıl oluyo ki bunlar ne yapılıyor tam olarak
üye olup doğrulama yapman gerekiyor yt de vardır detaylı anlatım. bunların dışında 3 site daha var kullandığım ama onları buradan atamam :)
Çok kazanıyor musun peki gerçekten
Ona göre yapıyım
birisinden 30 dolar çekmiştim birisi de Türk sitesi olduğu için 30 tl :) çoook kazanmıyorum ama çook çalışsam çok kazanırdım
şu an kazandığım sitelerin hepsi görev yap para kazan formatındaki siteler ve bunların 2 tanesi yabancı site 1 tanesi Türk sitesi ve adamlar psikopat gibi çalışıyorlar yabancı sitelerde hintliler deli gibi çalışıyor :) Türk sitesindekiler de az psikopat değil telefonları hiç ellerinden bırakmıyorlar haftalık 200-300 kazanıyorlar
İyi yine ya valla harçlık parası çıkar
Ne görevleri var ki
yabancı sitelerdeki görevler biraz daha zor ama daha çok kazandırıyor. Türk sitesindeki işte takip et beğeni yap vs
Coin sitesi falan mı bu
evet
Hadi ya çok iyi. Ama todex in sahibide teşvik etmek için dağıtmıştı sonra hepsini alıp kaçtı😂
todex kayıt olanlardan bir şey almadı yatırım yapanlardan aldı
Ucuzdan doge coin verdi. Millet çok alsın diye. İyi para vurdu adam. Sen coinlerde var mısın
şu hayatta kim kaybediyor biliyor musunz? çok kazançlı bir site olmasına rağmen Çiftlikbank benzeri deyip kenara atanlar. Ben kitaplarımı aldım ama güvenemeyen arkadaşım alamadı ve dün gece 2 de mesaj atmış şu siteyi atsana yapayım diye ve kampanyası bitti :)
Ben olsam bende girmem! Bedava denilen yere. Güvenmem abi! Ama kendim coin alıp satıyorum iyide kazanıyoruz
coini nereden alıp satıyorsun? Borsadan. eee hani güvenmezdin? ayrıca bilgisayar ya da telefonundan internet bankacılığı kullanıyorsan pardon da kime güveniyorsun :)
Binance biliyor musun?
Kullandın mı hiç
biliyorum da kullanmıyorum onu
Bilgin olmadığı için böyle konuşuyorsun. Senin girdiğin siteyle binancı karıştırıyorsun kral😄
binanceye laf atmadım savunma mode off on
okay okay hayırlı işler kral :D
https://lnr.app/s/Jde0Kn denemek istersen :)
Hayir tesekkurlrr almayayim ben😄 ben. Seni binance davet edeyim ya da btc ye gir 100 tl at parani kaybedersen ben vericem
Çok kişiyiz
Hiç baktirmdm
uygulamadan da mı?
Evet günah derler rakı icerim ama😂
çünkü o sevap
Sevmiyorum anı yasarim
Olmadı
Evet çoğu
vayy be :)
Kitap için paraya mı ihtiyacın var
evet
Hımm kpss sanırım yaş kaç senin halledebildin mi yazar mısb bana
şu an hallettim bu faldan sonra gelen para ile :)
ama gerçekten hala şokum ya
Kalbin temiz ya o yüzden ☺️
biliyorumm
Allah kalbine göre versin öyleyse ☺️ Yardım istemiyorsun sanırım görülürüz
yok teşekkür ederim ben aldım ama sen yardım etmek istersen bulursun mutlaka :) facebook kpss gruplarında falan çok var
Tamam 👍