Ben hemen uykuya dalamadığım için çok fazla hayal kuruyorum. Dolayısıyla bir gece 50 tane saçma sapan rüya görüyorum. Daha çok olmasını istediğim bir dünyada olmasını istediğim kişi olarak hayaller kuruyorum.
Siz geceleri yatakta ne düşünüyorsunuz?Dertler bitmez :(
Ne düşünmüyoruz ki diye sorsaydın daha kolay bir yanıt verebilirdik. Her şeyin üzerine kafa patlatıyorum. Gece uyumadan önce düşündüğüm kadar, gün içerisinde hiç düşünmüyorum diyebilirim.
Geceleri yatakta nasıl düşünebiliyorsunuz siz? Ben kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum genelde günlük hayatta bir dakika yerimde durmadığım için ama uyumadan önce saçma rüyalar görmemek için bir iki dakika beynimi susturmaya çalışmıyor değilim, bir ara denizde yüzen Putin Erdoğan ve Trump’a simit atıyordum boğulmasınlar diye, keşke yalan olsa ama değil, saçmalıkta yeni bir boyut açma konusunda iddialıyım. d
Rüya konusunda mı hiçbir şey düşünmeden uyuma konusunda mı? İkincisi olduğunu düşünüyorum, birinciyi Allah düşmanımın başına vermesin, turuncu bmw i8’le hırsız kovalıyordum bir ara.
Emin ol o gördüğün rüyaların çok daha beterini görüyorum. Geçen gördüğüm bir rüyada iki kaplan beni kolumdan tutup evine davet etti. Sonra kendi aralarında fısıldaşarak bana nasıl tecavüz edebileceklerini konuşuyorlardı. Bunu duyunca kaçmaya çalıştım ama yakaladılar ve devamını anlatmayayım çok kötüydü... Bildiğin bengal kaplanı :(
Uyuma konusunda senin gibi olmak isterdim. Başımı yastığa koyduktan 45 dk sonra uyuyabiliyorum en erken
Çok çok çok üzgünüm ama kahkaha attım, beterin beteri varmış cidden şükrettim kendi rüyalarıma, arka sokaklar izlemiştim bir keresinde ben de değişik versiyonunu görmüştüm atlatmak bayağı uzun sürdü.. ama seninkini unutmak bir ömür alır herhalde 😄 Demek bengal kaplanı.. hjsksnf En az 45 dakika sonra uyumanı hayatının aksiyon dolu olmasına mı yormalıyım sayın hüzünkovankuşu, yoksa tamamen senin düşüncelerinin kaotikliğinden mi kaynaklanıyor?
Hayal kurmanın bize verilen en büyük nimet olduğunu düşünüyorum ama gün içinde, bana geceleri hayal perileri pek uğramaz genelde. Cøset ben, iyi geceler.;
Allah aklıma ne getirirse onu düşünürüm ama hep aynı şeyleri düşünüyorum farklı düşünmem o saatte. Genel de çok tuhaf düşünceler aklıma gelir gece gelmez 😃
Bu gece libidosal şeyler düşünüyorum. Onun haricinde yine libidosal olursa olur, gelecek, ekonomi durumu, üniversite, iş gezi eğlence her şey gelir aklıma
Her şeyi düşünürüm. Üstünden yıllar geçen rezilliğimi, geleceğimle ilgili hayalleri, yaşadığım kötü anıları, yapmam gereken ve ders çıkarmam gereken şeyleri... liste uzar gider. Kısacası çorba gibi işte, her telden bir şeyler var😅
Üzerinden epey zaman geçmiş bir tartışmada sarf edemediğim sözü düşünüyorum, ister istemez aklıma geliyor. Ondan sonra da pişmanlıklar ve rezillikler adlı ikinci bir film şeridi daha geçiyor gözlerimin önünden. Yat bakalım, yatabilirsen...