Kişilik & Karakter Gece yatakta en çok neyi düşünürsünüz? Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Tam uyku öncesi, hayatı sorgulama evresinde genelde ne düşünürsünüz? Gece yatakta en çok neyi düşünürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Noxex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl evlenmeyi istiyor muyum ya da aileme yakın olmak için napabilirim 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Boşver hayatı anlık istediğini yap Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kahvaltıyı düşünüyorum 1 3 Yorumla Saddov +1 yıl Aç mı uyuyorsun 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Her zaman 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Hope Mikaelson 😂 Yorumla
beton_kafa13 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Her akımı, ideolojiyi gözden geçirip kafamda uygulamayı deney yapıyorum hayal ederek. Bi karamsarlık basıyor sonra hiçbiri düzgün olmuyor diye. 1 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Çok saçma şeyler düşünüyorum; takma tırnak yapıştırıcısını nasıl çıkaracağım, sınav da yaklaşıyor, şiir mi yazsam vs. Tarzı 😄 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. uyuyacaksam eğer rahatlatıcı şeyleri düşünmeye çalışırım. mavi bir deniz, sıcak bir kumsal gibi... 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgili bulamama sıkıntımı düşünürüm. Bazen düşünmekten uyuyamıyorum. Mutsuzluk beni uyutmuyor. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kıyafet takı vs. karasizligimi düşünürüm ahahshdh birde ikizimle gavuştugum o anı💜👯🤤🤩😎 birdeee... İkizim anladı o boşluğu 🤪 @yogurtlucikolata 1 2 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Ağğhh anlamaz mıyım 😀 gel vefasıızz gel vicdansız çağırmazdı acil olmasaa hhsjajshsh Yorumla SenacCc +1 yıl @YoğurtluÇikolata Gel gel gümüle gel ahahshhd😂👯 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl yarın mahallede birini mi dövsem acaba :D 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yarın napsam diye 1 3 Yorumla Saddov +1 yıl Evde yatcan napcam Yorumla Saddov +1 yıl Napcan Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Doğru😂😂😂 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmişi ve geleceği 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evlenmeyi istiyor muyum ya da aileme yakın olmak için napabilirim
Boşver hayatı anlık istediğini yap
Kahvaltıyı düşünüyorum
Aç mı uyuyorsun 😂
Her zaman 😂
Hope Mikaelson 😂
Her akımı, ideolojiyi gözden geçirip kafamda uygulamayı deney yapıyorum hayal ederek. Bi karamsarlık basıyor sonra hiçbiri düzgün olmuyor diye.
Çok saçma şeyler düşünüyorum; takma tırnak yapıştırıcısını nasıl çıkaracağım, sınav da yaklaşıyor, şiir mi yazsam vs. Tarzı 😄
uyuyacaksam eğer rahatlatıcı şeyleri düşünmeye çalışırım. mavi bir deniz, sıcak bir kumsal gibi...
Sevgili bulamama sıkıntımı düşünürüm. Bazen düşünmekten uyuyamıyorum. Mutsuzluk beni uyutmuyor.
Kıyafet takı vs. karasizligimi düşünürüm ahahshdh birde ikizimle gavuştugum o anı💜👯🤤🤩😎 birdeee... İkizim anladı o boşluğu 🤪 @yogurtlucikolata
Ağğhh anlamaz mıyım 😀 gel vefasıızz gel vicdansız çağırmazdı acil olmasaa hhsjajshsh
@YoğurtluÇikolata Gel gel gümüle gel ahahshhd😂👯
Korona yüzünden gelemeyen geleceğimi
yarin ise vaktinde gitmeyi
geleceği ve hayallerimi
yarın mahallede birini mi dövsem acaba :D
#Bonjour
Gelecek hakkında
Yarın napsam diye
Evde yatcan napcam
Napcan
Doğru😂😂😂
Geçmişi ve geleceği