Kişilik & Karakter Geceleri uyurken en çok neyi düşünüyorsun? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Geçmiş... Gelecek... Şimdi... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süpersss Geceleri uyurken en çok neyi düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Gece uyurken genelde gerçekleşmeyecek hayaller kuruyorum. bu şekilde uykum geliyor. 0 0 Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Yarın yiyecegim yemekleri ondan sonraki gün yiyeceğim yemekleri ondan daha daha sonraki gün yiyeceklerimi 0 3 Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Hahaha Yorumla Hakan02256 +1 yıl Maymun iştahlı mısın Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl 😋🥺🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yarın yapacağım şeyleri sıraya koyarım. Bir de müzik falan dinlerken sözlerini düşünüyorum o kadar. 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçmiş ve gelecek kaygılarım hoşlandığım kişiyi 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yarınki planımı düşünürüm veya hayallere dalar ve uyurum. 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl canım gibi geçmişi ve yaptığım hataları ve kaybettiklerimi. 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Her günüm planıdır, genellikle yarın yapacaklarımı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Konu derin 🥲https://youtube. com/shorts/w7XpAXgwiIQ? feature=share3 0 1 Yorumla theastro +1 yıl youtube.com/shorts/w7XpAXgwiIQ?feature=share3 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şimdiki zaman acaba yarın da hava çok sıcak olur mu 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İstikbale dair ve âna dair. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Düşünmüyorum, iyice uykum gelene kadar KS turu yapıyorum, uykum gelince de küt diye uyuyorum 0 0 Yorumla
JAVAXE Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl fazla düşünmemeyi tercih ediyorum son aylarda ve cidden akıl sağlığı için daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gece uyurken genelde gerçekleşmeyecek hayaller kuruyorum. bu şekilde uykum geliyor.
Yarın yiyecegim yemekleri ondan sonraki gün yiyeceğim yemekleri ondan daha daha sonraki gün yiyeceklerimi
Hahaha
Maymun iştahlı mısın
😋🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Yarın yapacağım şeyleri sıraya koyarım. Bir de müzik falan dinlerken sözlerini düşünüyorum o kadar.
Geçmiş ve gelecek kaygılarım hoşlandığım kişiyi
Yarınki planımı düşünürüm veya hayallere dalar ve uyurum.
canım gibi geçmişi ve yaptığım hataları ve kaybettiklerimi.
Her günüm planıdır, genellikle yarın yapacaklarımı düşünüyorum.
Konu derin 🥲
https://youtube. com/shorts/w7XpAXgwiIQ? feature=share3
youtube.com/shorts/w7XpAXgwiIQ?feature=share3
Şimdiki zaman acaba yarın da hava çok sıcak olur mu
İstikbale dair ve âna dair.
Düşünmüyorum, iyice uykum gelene kadar KS turu yapıyorum, uykum gelince de küt diye uyuyorum
fazla düşünmemeyi tercih ediyorum son aylarda ve cidden akıl sağlığı için daha iyi
Genelde geçmiş
Seks.
Ölümü...
Seni 😂
hepsini a*k ya
Cinsellikk