Hayır asla kendimi öyle üstün görme insanlara karşı böbürlenme gibi üslubum yoktur. Kimseyi kendimden küçük görüp sen benim kim olduğumu biliyor musun gibi Bir cümle kullanmam ayrıca ben kim olabilirim ki neticede insanim daha üstü yok bu kelimeyi kullananlardan da hoşlanmam ister en zengin olsun ister âlim ben de insanım sen de insansın kim olduğunu bilmem ama insan öldüğünü bilirim ötesi yok.
Yalan yok, oldu :) Arkadaşlarla yemekte otururken masaya arkadaşın arkadaşı tarzı biri eklendi, bir noktada teknik bir konu hakkında görüşümü söylerken atlayıp ukalaca ve beni küçümseyerek açıklama yapmaya başlamıştı. “Sizin ilgi alanınız olmayabilir tabii, bazı insanlar bilmedikleri konularda fikir beyan etmeyi sever, bence sıkıntı yok, konuşma özgürlüğü...” falan gibi şeyler söyledi. Yalan yanlış attı tuttu dakikalarca. Tabii benim o alanda doktora yapmış, o konuya hayatımı adamış olabileceğimi aklına getirmemişti. Bu cümleyle başlayarak doğrusunu anlatmıştım kendisine. Yemeğin kalanında hiç konuşmadan lıkır lıkır içki içti 😁
Bir tane repliğim vardı bunla alakalı da biraz küfürlü diye atmadım :D Açıkçası isim kullanmayı sevmiyorum. Ben kendi adımla var olmayacaksam bir manası yok.
Herkes herkesin bir şey olmuş ta, kimse kendi olamamış. Bir ara herkes Sedat Peker'in yeğeniydi. Şimdiler de millet vekili yeğeni. Bazen duyuyorum kalabalık ortamdan bir ses geliyor "siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" diye Kimisi diyor "kimsen kimsin" Kimi diyor "Ailene sor" Kimi diyor "yürü git len"
Eşimin 3 tane oteli var genellikle kimseye bir şey demem ama otellere gittiğimde bazen çalışanlar benim kim olduğumu bildiği halde bana üstten konuşunca siz benim kim olduğumu biliyor musunuz diyorum mesela masaj istiyorum dediğimde yer yok efendim diyorlar böyle deyince o zaman bi duruyorlar sonra istediğimi yapıyorlar bende diyorum ki demek ki oluyormuş bunu kadınlar yapıyor sanırım kıskanıyorlar 🙄 ama normal de çalışanlara asla kötü davranmam huyum değil