Kim olduğunu biliyor musun? Kendini çözebildin mi, nasıl biri olduğunu biliyor musun?

Bir dizide "Ben kimim?" repliğini görmüşümdür
Kim olduğunu biliyor musun? Kendini çözebildin mi, nasıl biri olduğunu biliyor musun?

Bir dizide "Ben kimim?" repliğini görmüşümdür

Ben bunu aslında her zaman diyorum yani bir şey yapmadan önce ya da bir şey düşünmeden önce diyorum her zaman için. çünkü egolu olmayı hiç sevmem insan bugün iyiyse bile yarın ne olacağının bir garantisi yok maalesef. yani bugün çok zengin olan yarın belki de bütün zenginliğini kaybedebilir.
bu yüzden de kendime her zaman ben kimim diye sorarım yani ne amaçlıyorum ne düşünüyorum neden yaşıyorum ya da yapabileceklerim neler yapamayacaklarım neler bunları her zaman için düşünüyorum. insan bazen kötülüklerin içinde kendisini de bulabiliyor bu yüzden de fotoğrafta ki yazıyı ben doğru buldum ve sevdim oldukça
insan her zaman için kendini çözmeyi deneyerek geçirir yani büyürken bir şey başardığı zaman ya da yıllar değiştirdikçe insan da değişir bu yüzden kendini sorgulamalı her zaman için böylece gerçekte kim olduğunu bulabilir insan. yani her zaman için kendisi ile ben kimim sorunu sormalıdır kendisini daha iyi tanımak daha doğrusu dünyayı ve insanları tanımak için tabi ki de
Mesela çok sevdiğim bir söz var.. İnsanlar size son anlarında gerçek de kim olduklarını gösterirler...
Öncelikle söylemeliyim ki; görselde yazan yazıya hayran kaldım. En son ne zaman "Ben kimim?" dedim bilmiyorum ama çok sık bu soruyu kendime sorduğum kesin. Hatta hayatımın büyük bir bölümünü kendimi çözmeye çalışmakla geçirdim. Önce kendimizi çözmeli öyle inşa etmeliyiz sonuçta. Öbür türlüsü zaten mümkün de değil.
Teşekkür ederim pinterestten buldum yazıyı, katılıyorum
Cevap
6Cevap
Şu aralar oldukça soruyorum bu soruyu kendime Sen kimsin?
Ben bedenim, ben bedenimden de öteyim. Ellerimi uzattığımda bir elmayı tutabilen, başımı göğe kaldırdığımda güneşi görebilenim.” Ben Kimim? Kim olduğunu ya da kim olduğumu merak ediyorsan eğer ne hissettiğini bir düşün. Çünkü bugün yaşadıkların dün benim başıma geldi. Şimdi sen üzüldün birazdan ben üzülücem. Aslında ben hep senim. Hayatımın her alanında pozitif yükselişlerin tamamını hızlıca ve kolayca yaşayıp o frekansa yerleşmenin nasıl bir his olduğunu biliyorum. Zirveye oturmak benim için mümkün, kolay ve güvenli. Bu deneyimi realitemde yaşamaya izinli ve layığım...
Bazen yaşadığımız günler değişiyor o kadar.✌🏻
Sormak lazım 🙂❗️
https://www.youtube.com/embed/313y-MTmcH0Bu aralar bunu çok diyorum kendime ben kimim ne için burdayım hepsinin cevabını biliyorum.. tam anlamıyla uygulayabileceğim zamanlara geç kalmam inşallah
Hergün diyorum hergün unutuyorum kim olduğumu
En son bu sabah yataktan kalkmaya üşenince hayal kurayım dedim hayallerimin arasında bile dedim ki kendime ben kimim?
Ben kimim ki bu hayalleri kurayım demedin inşAllah dimi kız
Beni benden daha iyi tanıyan meli😂😂
vncvncf olabileer 👻
Hergün diyorum sonra yaşıyoruz ya ne önemi var kim olmanın bana ne ha diyorum
ghvchvn nickin cuk oturdu
ghcvgchv
Kökümüz Big bang’a kadar gidiyor. Tanrının parçalarıyız diye düşünüyorum.
Öyle düşünürsek ortada yaratıcı kalmazdı? Bir sürü insana dağılıp tükenmez miydi hem öyle olsaydı hayvanlar bitkiler nasıl oluştu?
İşte o patlamayla koca evren oluştu, her şey ama her şey yaratıcının parçası bana göre, 1 tane yaprağın onun haberi olmadan dökülmemesi ya da ne bileyim her kar tanesinin, her hücrenin, her zerrenin onun izniyle olması, bir parçası olduğunun kanıtı değil mi. Neden tükensin, tükenmeyen sonsuzluktur bu, ezelden ebede uzanan.
Allah yarattı evet her şeyi. Ama bütün bunlara O'nun parçası dersek olmaz. Sonsuz bir kudreti var ve ol dediği an oluyor, öl dediği an ölüyor. Bu şey gibi biz bir heykel yaptık. Ama kendimizden bir şey kaybetmedik ya da gücümüz eksilmedi. Yani bu bizim bir parçamız değil, eserimiz oluyor. Doğru bri benzetme olmasa da
Onun parçası olduğumuzda bir şey kaybetmiş mi oluyor yani sana göre?
Yani mantıken öyle olmalı. Bir oyun hamuru al mesela eline. Bir kısmını kopardığında onunla farklı bir şey yapabilirsin ama bu ana hamuru küçültür
Hamura veya algılayabildiğimiz bir şeye benzetirsek belki öyle ama yaratıcı bu dünyada tam algılayamayacağımız bir şey. İnsan suretinde zihnimizin çok düşük yüzdesini kullanabiliyoruz çünkü.
Bir söz var, Tanrı bizi kendi suretinde yarattı onu tanıyalım diye değil, kendimizi tanıyalım diye, dolayısıyla onu tanımış oluruz.
Geçen gün sordum sen kimsin lan dedim cevap olarak beni bırak asıl sen kimsin dedi kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum şu an
fgcxgdfcbfx
Bilmiyorum eskiden biliyordum yıllar geçtikçe kendime yabancilasiyorum
Şu sıra karman çorman olmama rağmen yinede demedim bunu hiç.
Bütün kişisel bilgilerimi ezbere bildiğim için hiç böyle bir şey demedim
Şu sıralar neredeyse her gün diyebilirim.
Bu aralar sık sık diyorum
Sürekli diyorum
Her sabah ayna da ben
bugün
Sürekli diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?