Her iki cinste her ikisine bakar insanın doğasında olan bir şey bu, ay ben tipe bakmam olayı falan tamamen beğenmediklerinizi teselli etme ve show yapma çabaları, Robot değilse içine baktığın kadar dışınada bakarsın illaki. Hiç gerek yok boş duyar kasmaya.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Yakışıklı erkekler de başlangıçta bir miktar avantajdadır.
Sebebi ise tamamen evrimsel: yakışıklı/güzel insanlar genleri korunması gereken insanlar olarak gözükür.
Lakin zamanla kendinden çok özel şeyler paylasan erkek ve kadında farklı istekler oluşmaya baslar: kadın erkeğin toplumdaki pozisyonunu tartar, para veya otorite yoluyla kendine veya çocuklarına rahat bir gelecek hazırlamak ister. Erkekse, her ne kadar asarım keserim tiplerinde olsa da bazı günler yorgun hisseder, âciz hisseder, duygusal olarak tükenmişlik, cesaretsizlik hisseder, ya da bu günlerin gelmesinden, kadınına rahat bir hayat verememekten korkar. Bu yüzden şefkatli kollar, anlayış, arkadaşlık veya duygu paylaşımı arar. Bu duygular ayrıca çocuklarının annesinden de bekledikleri arasında zirveye oynar.
hayır. siz nasıl kariyere tipe boya bakıyosanız bizde kariyere tipr boya güzelliğe bakıyoruz. bakmayada devam edeceğiz. kariyer heleki çok önemli bi yerde asgari ücretle sürünüyorsa asla kendimle aynı keseye koyamam siz böylesiniz ya ha bizde şirketlerde tavan yapmayan insanlara bakmıyoruz artık. baksam bile yararlanıp yatıp bırakıyoruz.
Erkekler tuhaf varlıklardır. Mesela ; her zaman doğal güzelliği savunup makyajlı ve estetikli kadınlara ağzını açıp bakarlar. Bunun gibi yine iç güzelliği, kişiliği falan savunup dış güzelliği asla karşı koyamazlar ve dışını beğenmedikleri kadını kadın yerine bile koymazlar, o kadın istediği kadar iyi bir insan olsun. Yani ben erkeklerin gerçekten iç güzelliğe baktığını düşünmüyorum.
Kaldı ki kadınlar bile dış görünüşe bakarken, iç güdülerinin daha çok görsele odaklı olan erkeklerin dış güzelliğe bakmamaları neredeyse imkansız gibi bir şeydir.
O kadar defilede görev yaptım hiçbirine bakmadığım için benle dalga geçtiler gey dediler umursamadım. Hayatı paylaşmadığım kimseye yan gözle bakmam. Dünya güzeli dedikleri azra yanımdan geçti farketmedim. Çıraklar haber verdi öyle öğrendim azra olduğu
Sorunu gülümseyerek okudum gerçekten harikasın ya benim fikrim şu şekilde bence erkeklerde kadınlarda tipe çok önem veriyorlar bakımlılarsa bakıma çok önem veriyorlar yani kendileri nasılsa karşısındakinin de o şekilde olmasını bekliyorlar beklenti içerisine giriyorlar diyim daha doğru olur o yüzden bence herkes ederi kadar İnsanlarla görüşmeli ve hitap etmeli daha sonra sorun yaşamamak mümkün olmuyor 🌸
Daha az önce bunla alakalı uzunca bir yazı yazmıştım buraya da yazayım. Ölmem sonuçta :D
Genel konuşmam ama ben zeka ve duygulara bakıyorum. Onlar beni etkilerse zaten dış görünüş bakımla düzelen bir durum.
Zeka ve duygu eksik oldu mu bunları ne yapsan düzelmez. Bu şey gibi vitrinime değil, iklimime gibi.
Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ilgisi, duygusu, kendi fikri yoksa onla hayat geçmez. Ben böyle düşünüyorum. Umarım herkes istediği doğru kişiyi bulur.
Zekaya bakıyoruz derler ama bir bakıyoruz yanlarında zekiyeler var. Doğal seviyoruz derler ama badana kovasının içine düşmüş kişileri tercih ediyorlar. Balık etli seviyoruz derler, yanlarında zayıf olur. Zayıf seviyoruz derler ama yanlarında şişman falan olur. Fiziğe bakarlar bir de, içe bakmak ne bilmiyorlar bile ya. Bu sonradan geliyor belli yani. Yok içi dışa da yansıyacak bilmem ne? Valla hep masal, hep masal ya. Şunu bir anlayamadılar ya, güzellik gelip geçici.
Merhaba, Önemli olan kesinlikle iç güzellik. Ancak şöyle bir durum var. Ben de dahil olmak üzere bir çok erkek, dış görünüşü kişinin dış güzellik kavramına uymuyor ise iç güzelliğini merak etmeyiz. Şimdi açık konuşun tipini beğenmediğiniz biri ile sohbet etmek içinizden geliyor mu? Arkadaşça konuşulabilir, buna bir itirazım yok, ama ruhlar dünyasında yaşamıyor isek bu böyle kalmaya devam edecektir. Işıkla kal...
neye bakıyor ama tam olarak iç güzellikten kasıt nedir erkekler genç yaşlarda güzelliğe sonraki yaşlarda denkliğe artık orta yaş skalasın da işte iç güzelliğe huya filan bakıyor işte :)
Güzellik gelip geçer huy suy değişir ama bir insanı varligi ile var olduğu ile sevmek zor zanaat İç güzellik dediğimiz sadakat iyi gelmek mücadele etmek vazgeçmemek omuz yuva liman olabilmek huzur bulmak sakinlik ve dinginlik hissedebilmek bir yerde anne sıcaklığını yakalayabilmek tüm bunlar olduğunda fizik önemli değildir
Kimse kimseyi kandırmamalı. Evet, iç güzelliğe bakılıyor ama öncesinde dış güzelliğe dikkat ediyoruz. Peki neden? Tıpkı sizler gibi gözümüze hoş gelen, yanımıza yakışacağını düşündüğümüz kişileri beğeniyoruz. Şimdi kalkıp da bu sorunun altında "erkekler içe değil dışa bakar"lafını vuracak her pembelinin de aslında "önce dışa"baktığını bal gibi iyi biliyoruz.
Aslında hem erkekler hem de kadınlar olarak içsel güzelliği ile dışsal güzelliğini bütünleştirmiş insanları beğeniyoruz. Birinden biri olmazsa olmuyor.
Kadın veya Erkek , iç güzellik dediğimiz ahlaki değerlere sahip değilse ne kadar güzel-yakışıklı olduğunun bir önemi yoktur.. Yani bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, size karşı dürüst değilse, saygısızsa, size ve çevrenizde ki herkese karşı niyeti kötüyse güzelliğinin bir önemi olmuyor. Aynısı Erkekler için de geçerli. O yüzden çoğu insan için iç güzellik dış güzellikten önce gelir.
Bir kadın etkileyici olabilmesi dış güzelliğine kesinlikle bağlıdır, ilk 7 saniye bu açıdan önemli. Ancak 7 saniyeden sonrası kesinlikle iç güzellik yani karakter, huy ve alışkanlıklara bağlı.
Yani gelişen modern dünyada herkes bakımlı, güzel ve dikkat çekici olmanın derdinde bu pekte inandırıcı değil ben şahsen önce bir güzelliğine ondan sonra içine bakıyorum.
Iç güzellik önemli fakat Ortak zevkler Iletişim kabiliyeti de önemli Kim merhametsiz birisiyle olmak ister ki Istediği kadar seksi güzel olsun Kim bencil birisiyle olmak ister
Hep yalan dolan yaa 😂 cogu fizige bakar, guzel popo, buyuk gogusler, ince bel. cok az bir kisimda yuz guzelligine onem verir. ic guzellik bunlardan sonra gelir.
gecelik yatcak olursam isterse şeytan olsun umrumda olmaz dış güzellik olsun yeter ama ciddi ilişki söz konusuysa iğrenilcek hiç beğenilmeyecek dış görüntü istemeyiz tabi ortalama bi güzellik isteriz ama en önemlisi iç güzellik olur
İç güzellik cinsel anlam da değilse evet önemli olan bu yoksa ister manken olsun isterse model kalbi iyi olmadıktan sonra ne yapayım güzelliğini bana kalp lazım.
Yoo dış güzellikte önemli. En azından bana hitap etmeli. Aksini söyleyene de inanmayın zaten.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
çirkin değil sıradan çok güzel olmayan içi güzel kadınla, dış güzellik se k. sylik arasında seçim yapsam ben iç güzellik tercih ederim, dışı güzel olan çok kadını reddettim
İkisi de önemli olmalı iki taraf için de. Kim kendini salmış, bakımsız, hijyen yoksunu biriyle olmak ister ki? Erkekler bir Harry Styles, kadınlar da Billie kadar iyi olmak zorunda değil. Bakımlı olsun yeter dış görünüş için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sjsjajsjsjdhsj demek iç güzelliğe bakıyorlar 😂 tipi kötü olan çirkin kızlara bakıyor 🙁 bari bunda şansım tutsun diye 😄
İlk bakılan şey kim ne derse desin fiziktir. Sonrasında etkileyici bakışlar. Aura dediğimiz kızın havası. Maskülen mi yoksa kadınsı mı? Sonra tabiiki cinsel uyum. Yüzde 51 bitti. Kalan yüzde 49’da iç güzellik.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadın da erkek içinde geçerli bu dışını beğenmeyen birini kimse icjbe bakmaz
Kısa ilişkilerde dış güzelliğe bakılır ama ciddi ilişkilerde tabi iğrenilecek çirkin bir güzellik istenmez ama yinede bi idare eder güzelliği önem verilir ama ciddi ilişkilerde iç güzellik her zaman önemlidir ben iç güzelliğe bakarım.