Bu aralar her şey üst üste geliyor. Darlıyor daralıyorum, yapıranıyor yıpratıyorum..

Sabahtan beri birisiyle konuşuyorum. Soruları okuyorum. Ona soruları yorumluyorum. Espriler yapıyorum. Gülüyorum. Birlikte şarkı söylüyoruz.
Sohbetimiz gayet iyi. Fakat asıl mesele uzun zamandır tek yaşıyorum. Karşımda herhangi biri yok.
Bugün beklenmedik bir gelişme oldu benim için biraz mutluyum. Bugüne kadar da açıkçası boş hissediyordum.
Çünkü bunca zaman bir şeyleri yaşayıp, doyum hissine ulaştığım için keyif aldığım şeyler, kısıtlandı kendi beynim de.
Bugün bir başka güzel tabi bu güzellik kalıcı olursa benim için daha iyi olur. Uzun zamandır eksikliğini duyduğum tatlı bir heyecan oldu.
Geriye dönük baktığım da ihtiyacım olan şeymiş diyorum. Sonuç ta dört dörtlük değiliz ama mutluluk hakkımız.
Yakarsa bu dünyayı garipler yakar 🖐️
Teşekkürler dostum. Gündüz güzel olan akşama kadar sığ bir denize dönebiliyor.
maalesef ki ummadığımız anların berberin de geliyor.
Tam sinirleneceğim kendimi saniyelik düşünüyorum bir sakinlik geliyor. "Banane ya onlar beni düşünüyor mu ben niye düşüneceğim Allah aşkına." fikri iyi ki geldin hoş geldin biraz geç geldin ama başımın üstünde yerin var hiç gitme artık hemi.
Yorgun ve bıkkın hissediyorum. Bu koşuşma hiç durmayacak gibi geliyor. Baharın gelmesiyle havalar biraz daha iyi hissetmemi sağlasa da karamsarım. Hiç sevilmeyecekmişim gibi geliyor.
Cevap
8Cevap
şu an çok şükür güzel hissediyorum.
Arkadaşlarımla olan bir diyoloğumuz aklıma geldi ona gülüyorum 😂
her şey fazlasıyla üst üste geliyor. Kendimi nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum.
Seninle aynı şeyleri hissediyorum ama biraz önce bi keko şarkısı açtım hiçbir şey skimde değil jhsdsdghdı
Hasta hissediyorum 🤒
Teşekkür ederim 🌸
Açım şu an.
Bir beş dakika sonra tok olacağım. Sonra yine acıkacağım...
Tüm günüm böyle geçiyor.
Berbat ötesiyim bu aralar.
Bugün sevdiğim bir şeyi yapmak bana iyi geldi. Son zamanlarda hastaydım. Biraz rahatladım.
Bu aralar iyi gibiyimde değil gibiyimde değişik bir psikolojideyim
Bugünlerde ben adsız bir özlemim. Yağmur yemiş deniz gibiyim..
Bir yanım korkulu stresli bir yanım relax ama asla musmutlu değilim.
@Nobdymr yoo
Acil kio vermeliym... ufff en az 10 kilo
Sakin dingin hissediyorum..
Çok dalgınım bu aralar
İdare eder..
Bitmiş ve yorgun hissediyorum
Saat nasil 7ye geldi onu dusunuyorum
Şu anlık çıtır bir neşe içinde hissediyorum.
Yorgunum, hem fiziksel hem zihinsel.
Çay sigara yağmur ruhsuz gibi yani
Tek kelime ile berbat hissediyorum diyebilirim
Yorgun bıkmış tükenmiş
Şu an iyiyim
Ülkede normal boyle hissetmek
sıkılmış
sakin
Parçalı bulutlu
Mutlu hissediyorum
Ibadet 👍
Berbat çökmüş hissediyorum