Selamss
..Duygularım darmadağın anlayamazsın,
bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın 🎶

hell yesss
Selamss
..Duygularım darmadağın anlayamazsın,
bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın 🎶

hell yesss
Bilmiyorum çıkmazdayım desem daha doğru olur. Yaşanan onca kötü şeyin üstüne kendi özel hayatımda da yaşadığım olumsuzluklar var. Eski halime, içene kapanık olan bu halime tekrar bürünüyormuşum gibi hissediyorum belki de gerçekten en doğrusu bu; duygularımızı dışarı yansıtmamak.. çünkü yansıttığımda kırılan ben olsam dahi yansıttığım için kıran benmişim gibi görünüyorum. Susmak da bir cevapmış bunu sonradan fark ettim artık gerçekten susma zamanı geldi susmak acizlik değilmiş bunu da fark ettim. Varsın hissettiklerimi karşı taraf öğrenmesin ne fark eder hissetse bile değişecek bir şey yok çünkü. Kızgınken, kırgınken, mutsuzken, umutsuzken konuşmamak gerekiyormuş gerçekten. Sen ne kadar haklı olursan ol kıran kişi sen oluyorsun çünkü konuşan kişi sensin. Ailevi hayatım, iş hayatım, aşk hayatım hiç fark etmez her zaman bu kural olacak.
şu an hissettiğim bir duygu yok maalesef kendimi oldukça yalnız hissediyorum bu yüzden de canım hiç bir şey yapmak istemiyorum yani bir önceki günüm bugün ile aynı geçiyor maalesef bu yüzden de canım hiç bir şey yapmak istemiyor yani bu aslında çok çok değişik bir duygu yani bir gün kalkıyorsunuz ce bir gün her şey sizin için anlamını yitirmeye başlıyor bu yüzden de genel olarak canım hiç bir şeyler yapmak istemiyor maalesef yani genelde ot gibi yaşıyorum diyebilirim psikolojik açıdan da pek iyi hissetmiyorum kendimi çünkü hedefim ya da hayalim kalmadı zaten sürekli hayal kırıklığı yaşadığım içinde aynı şekilde canım hiç bir şey yapmak istemiyor yani artık bıktım hayattan gerçekten yani olumlu düşünsem de maalesef bu olumlu düşünceler kendimi iyi hissetmem için yeterli olmuyor hiç bir zaman bu yüzden de artık zamana bıraktım yani şu an aslında çok boş hissediyorum diyebilirim kendimi içimden mutlu olmak bile gelmiyor.
Kararsızlık duygusu hakim. İş yerimiz kapanacak mı kapanmayacak mı tam net değil :D iş başvurusu yapıyorum şehir dışı dahil ama kapanmazsa da boşuna yapıyorum gibi hahah her alanda net olunmaması beni normalde gererken şu an hiç bir şeyin belli olmadığı bir kaosun göbeğindeyim :D
Boşuna değildir o
İçimde öfke ve üzüntü var. Ama öfke daha baskın. 🙄
Ne öfkelendirdi seni 🙄
Kız arkadaşımın erkek arkadaşı ajsjhdh sabahtan beri onun tartışması içindeyiz. Çocuk gibi erkekler gül gibi kızlara denk geliyor ya delleniyorum sinirden 😒
shs çok fazla girme sen konuya sonra kabak hep iyi niyetlinin başına patlıyor 😅
Bunu da bildiğimden öfke bana kalıyor ajshshs girmiyorum aralarına ama o çocuğa gıcık olduğum gerçeği değişmiyor... Neysse...😂
Hahaha kil enişte desene
Kendisine o hitapta hiç bulunmadım. İletişime girmemeyi tercih ediyorum. 😄😄
En güzeli ya hıh 💅
Teşekkürler 🤍
Cevap
33Cevap
Sinir, üzüntü, karmaşa her şey var..
Karma karışık kafam dolu...
karmakarışık duygularım sadece bu günü yaşıyorum ve dahasını düşünmüyorum
kasığımda sebebini bilmediğim bir ağrı var acı hissediyorum şu an :/ üşüttüm sanırım çünkü regl zamanlarımda değil 🥺
Üşütmüş olabilirsin hemen sıcak su torbası dayıyorsun
valla yapsam iyi olcak ya çengelli iğne batıyo sanki sol yumurtalığıma şu an :(
Ayaklarının altına koy. Sıcak tut.
ayağıma en kalın termal çoraplarımı giydim ama 🥺
Tamam ekstradan sıcak tut. Belki antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın.. geçmiş olsun 🥹
sağol sosisim ❤️🥺
♥️
Ayaklarım çok ağrıyorrr, anlayamaaaazsın
Bendeki yorgunluk sende olsa taşıyaaamazsııın (bu gün full ayaktaydım.)
Sjdj geçmiş olsun
Adalet hem de herkes ve her şey için pürüzsüz, saf, tertemiz, huzurlu bir adalet!
Aha da böyle :ddd
https://www.youtube.com/embed/lB6-a0wcJfkTövbe est kskd
İyiyim. Kahvaltı yaptım oturdum keyif yapıyorum evde
Afiyet olsundu
Teşekkür ederim ☺️
Yas her yer yas hali ben benden gittim valla bu aralar hoş siteden de gitmiş idim de döndüm😉
Ben de gittim geldim. 🙄
Sen nereye gittin bebişşşşş
Uff depremden sonra burada kalsaydım çok kavga ederdim ben de biraz ara verdim
İyi yapmışsın bebişim😘
Depremi yaşadım, geçirdim. Şimdi hayırlısıyla yeni bir sayfa açtım bakalım
açmak lazım.
Çok yalnızım Ölmek istiyorum artık ya o gideceğim
Herkes ölecek zaten aceleye gerek yok
Özlem Hasret Arzu çekerek hiç yaşadığın oldu mu o kadar istiyorum ki ben bazen Yalnızlık çok kötü bir şey inan bana
İnsan kendi kendinin her şeyi olabilir.
Olmuyor gülüm yani nasıl diyeyim bilmiyorum da bir kadınla birlikte olmayı o kadar çok istiyorsun ki en kötü el ele tutuşup ya Caddede bir yerde falan öpmek Boynunu öpmek alnını öpmek benim kadar çok istiyorum ki artık ağrısı başıma vura vura öyle hale gelmişsin ki insan ne olabilir ki yani Ben de isterdim ki kız arkadaşım olsun Şu an onunla birlikte olayım e bazen buluşalım bazen evime geçsin eski Film seyredelim koklaşalım yani öpüşelim Hiçbir şey yapmasak bile hani bana teslim olmasa bile 5 dakika birbirimize dokunmak bile erkeğim yani rahatlatırdı ya diyor sen 35 yaşına gelmişsin daha kadın yüzü görmüyor bilmiyorsun yani 25 yaşındaki bir kızı gördüğün zaman ya da 20 yaşında gibi kız istiyorsun ama anlatamıyorsun o kadar istiyorsun ki yani ne olur bu kadın benim olsun Neyi kaybeter ya bazen içim gidiyor hani yaşlandığını hissediyorsun
Allah başka dert vermesin be kardo 🤦🏼♀️
Teşekkür ederim
Çok lezzetli hamsi yedim 😋 sırtım pek, karnım tok, ben daha ne isteyeyim 😄
Hamsi mii canım istedi 🥹
Uzun zamandır böyle lezzetlisine denk gelmemiştim))
Var mı orada hamsi?
Çok karışık duygular yaşıyorum.. Az önce gülerken, şimdi hafiften bir sinir geldi. Birazdan tekrar gülebilirim. Güzel, keyifli bir gün olsun diye çabalıyorum.
Durgun bir haldeyim
Karmakarışık; ama aşk duygum, bütün duygulardan daha baskın.
Hüzün, istemediğim halde unutuyorum hüznü...
Gorevimi layik bicimde yapmisim, vucudumda bunu onaylarcasina yorulmus bir duygu icinde uzaniyorum.
İçimiz yanıyor.. Hiç kendimizde değiliz maalesef..
Mide bulantisi
Baş dönmesi
Terleme
Kusacak gibi de oluyorum.
Hastasın yani
Ya da hamile
Ikisi de degil 🫥 Otobuste telefona bakarken hep oyle oluyorum.
@Aysefjsjjsjs 🙂
O zaman telefona bakma
@Aysefjsjjsjs Iyi fikir
Duygusuz herifin tekiyim 😳 bi şey hissetmiyorum
Sağı solu belirsiz 😊 karışık çerez gibi düşün...
Sakın ve rahatım çok şükür
Aşırı uykusuzum ne hissettiğimi bilmiyorum şu an.
Bi yengeç olarak ne kadar duygu varsa bi dakikada hepsini hissediyorum 🥹
Ayh yengeçler karmakarışık
Belirsizlik ruhumuza işlemiş asdfghjk
Karmakarışık kermekeş bir durumun içinde duruyorum
#Hükümdar
Bilmiyorum. Karmaşık haldeyim.
pişmanlık ve iyi ki dolu aptal arzulu bir aşığım.
Uykusuzluk çaresizlik
😔😕
İyi olmak benim kitabımda yok niyeyse...😒
😕 neden
Bilmem olamıyorum işte kafamı duvara vurup yarmak ve kan akmasını istiyorum nedense 🙄😥😒
Saçmalamayalım 😕
Sen belki mutlusun sevinçlisin etrafın iyi insanlarla dolu ama ben kalabalıklar için de yanlız biriyim beni anlayacak bir insan yok tek çözüm mezar...☹️
Kamufle ediyorumdur belki. Açıkçası çevrenin ne kadar kalabalık olmasıyla alakalı bir durum değil.. dediğin gibi insanlar bazen kalabalık içinde zaman zaman kendini yalnız hissedebilir ama öyle anlarda bile kimsesizlerin kimsesi olan Allah geliyor aklıma..
Benim de tek dayanağım Allah zaten bir tek "Allah" dediğim zaman mutluyum İyiki Rabbimiz var...
☺️♥️ iyi ki
Heyecandan kalbim çıkacak
Neden merak ederiz
İçim yanıyor bu deprem olaylarına
😔😔
Aptallık eziklik
Neden
Boyun eğici bir kişiliğim var bu beni ezik ve aptal yapıyor çocukluğumla alakalı 😔
Karışık sersem gibiyim
İğrenç...
Endişe duygusu ve istemsizce bir vicdan azabı, korku ve nefret.
Enerjik hissediyorum ama ortamım yok
Çaresizlik, nefret.
Özleyen bir ruhla yaşıyorum
Hayal kırıklığı
Duygularımız karmakarışık durumda
Deprem duygusu yipratir
yokluk
Bir şey hissetmiyorum bomboş
Özlem gidereceğim için mutluğ
Karmakarışık. İçinde olmayan tek şey, mutluluk.
Korku.
😔 geçecek..
Umarım...
yorgun karmakarışık
Yorgun. Çoook yorgun.
Ruhen mi yorgunsun bedenen mi
@zevkli_günahlar ikisi de var desem yeridir.
Umarım en kısa zamanda düzelir ve dinlenirsin
@zevkli_günahlar teşekkür ederim. umarım :)
Rica ederim 😊👍
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen... Şimdiden teşekkürler 😊👍
Kalp kırıklığı
Kim kırdı kalbini
Boşlukta gibi hissediyorum
yorgunum slkdid
... Acı.
Bitkinlik
Nötr
tutku şehvet
Hissetmiyorum
Mutluluk.