Kişilik & Karakter Anlık ruh halinizi ifade edecek olsanız bu hangi emoji olur? terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Bne: 👉 ”😑” Anlık modunuzu ifade eden emojiniz hangisi KScanlar? Anlık ruh halinizi ifade edecek olsanız bu hangi emoji olur? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. 😎😄🥰😊 anlık ruh halimi yansıtan emojiler bunlar.✌ 1 0 Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl "Düşünceli" emojisi olurdu. 1 4 Yorumla terazininbiri +1 yıl Bu emoji 👉 “🧐” niceness +1 yıl Gözündeki şey ne oluyor :)) terazininbiri +1 yıl Düşünceli emeji yazınca listeye o çıktı 😃 bi de bu vağğ 👉🤔 niceness +1 yıl Yok, önceki emoji daha iyiydi 😄
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl 😎😎 bu olurdu sanırım 1 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl E adam Class… Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl 🥵😂👙❤️😡Karışığım bu aralar kusura bakma ne tamam belli değil 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😏 bu her zaman bu hatta. Kafamdan turlu seytanliklar geciyor 😏 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çiçeklerle zaman geçirdiğim için aşırı mutluyum 🌸😍😄 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Benim karmaşık duygularımı anlatacak bir emoji yok henüz, bu diyeyim en iyisi 🤐 1 0 Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1 0 Yorumla
herseyefobimvar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 💤 tam olarak bu yani ama emojide ki halini bulamadım 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl 👉 😴 Yorumla herseyefobimvar +1 yıl heh sağol şimdi görebildim dediğim gibi uykulu olunca gözüm de görmüyor😴 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Bu 1 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hiç bir emoji ya da kombinasyonu beni ifade edemez. Antik mısırda mı yaşıyoruz? 0 0 Yorumla
barbershop Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl 😷 şu an koronayım anlık modum böyledir 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl Geçmiş olsun 💐 Yorumla barbershop +1 yıl teşekkür ederim 💞 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir yanı gülen bir yanı üzgün emoji ama yok sanırım 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl Bu vağğ 👉😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bu beni yansıtmatı. Geliştirilmesi gerek Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. ☺️☺️ Sevgi pıtırcığı gibiyim mübarek 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl Sen öylesin hep zaten 🧿 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bakma bazen yansıtmıyorum ama modumu düşürmemek için pozitif olmaya çabalıyorum 😌☺️ Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Anlamam emojiden sarhoş hangisi ise o benim 1 4 Yorumla terazininbiri +1 yıl Buyur 👉 “😵💫” Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl Bumuymus serhoş.. Yorumla terazininbiri +1 yıl İvitt Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl teşekkür ederim bir şey daha öğrendim Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl 🥲 hem ağlayıp hemde kendime gülüyor olmam... 2 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bu olurdu " 😐 " 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. 😌 sanırım bu olabilir 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bunlar🥳💃🏻🌝💃🏻💰😌 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. 🙃düz bakınca dünya güzel deyil 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Mutsuz ve sinir içinde olan hangisiyse o. 1 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl KScan'mışım modu: 🤯 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl KS ahalisinin bir üyesi beyfendisi 🥸 Yorumla ŞimdiÖzgürüz +1 yıl Evladı da burada -> 🤓 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hasta emojisi 0 0 Yorumla
sonrahibebukucu Takip Et Xper 3 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sol sütundan aşağı doğru 3. olan. HİSSİZ. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şu an 😔☹️ 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. :) en oluru bu. 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. 😐😐😐 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. 🌞🎉🤩 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😠 Bu. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 🤔🥺🤦🏽 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
😎😄🥰😊 anlık ruh halimi yansıtan emojiler bunlar.✌
"Düşünceli" emojisi olurdu.
Bu emoji 👉 “🧐”
Gözündeki şey ne oluyor :))
Düşünceli emeji yazınca listeye o çıktı 😃 bi de bu vağğ 👉🤔
Yok, önceki emoji daha iyiydi 😄
😎😎 bu olurdu sanırım
E adam Class…
🥵😂👙❤️😡Karışığım bu aralar kusura bakma ne tamam belli değil
😏 bu her zaman bu hatta. Kafamdan turlu seytanliklar geciyor 😏
Çiçeklerle zaman geçirdiğim için aşırı mutluyum 🌸😍😄
Benim karmaşık duygularımı anlatacak bir emoji yok henüz, bu diyeyim en iyisi 🤐
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
💤 tam olarak bu yani ama emojide ki halini bulamadım
👉 😴
heh sağol şimdi görebildim dediğim gibi uykulu olunca gözüm de görmüyor😴
Hiç bir emoji ya da kombinasyonu beni ifade edemez. Antik mısırda mı yaşıyoruz?
😷 şu an koronayım anlık modum böyledir
Geçmiş olsun 💐
teşekkür ederim 💞
Bir yanı gülen bir yanı üzgün emoji ama yok sanırım
Bu vağğ 👉😐
Yok bu beni yansıtmatı. Geliştirilmesi gerek
☺️☺️ Sevgi pıtırcığı gibiyim mübarek
Sen öylesin hep zaten 🧿
Bakma bazen yansıtmıyorum ama modumu düşürmemek için pozitif olmaya çabalıyorum 😌☺️
Anlamam emojiden sarhoş hangisi ise o benim
Buyur 👉 “😵💫”
Bumuymus serhoş..
İvitt
teşekkür ederim bir şey daha öğrendim
🥲 hem ağlayıp hemde kendime gülüyor olmam...
Bu olurdu " 😐 "
Aklımdan çıkmıyor emojisi
😌 sanırım bu olabilir
🤧 girip oldum ama yinede 😃 böyleyim
🧐🧐
Bunlar🥳💃🏻🌝💃🏻💰😌
Şu emoji olur. 😏
🙃düz bakınca dünya güzel deyil
🧟♀️🧟♀️🧟♀️🧟♀️
Mutsuz ve sinir içinde olan hangisiyse o.
🤒<<bu
KScan'mışım modu: 🤯
KS ahalisinin bir üyesi beyfendisi 🥸
Evladı da burada -> 🤓
😟 böyle bir şey..
mutlu olanların hepsi..
😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
😌😌😌😌anlık ruh halim bu
Hasta emojisi
😵 yaşadığım şokun etkisi.
Sol sütundan aşağı doğru 3. olan. HİSSİZ.
🙄 bu olurdu
😠😠😠😠
şu emoji 😒
Uykular haram oldu zalim geceler 🥴😴😴😴😴
:) bu olurdu :)
🤒🤧
🤧🤕🤕
Şu an 😔☹️
Aha bu 😏
Anlık "😒"
:) en oluru bu.
👉😞